Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
3551
0

Десна звертається до президента ФФУ

Огляд матчів 32-го туру першості першої ліги

Десна звертається до президента ФФУ

Перша ліга. 32 тур

ФК ЛЬВІВ - ГЕЛІОС – 1:0 (1:0).
29 травня. 17.00. Добромиль. Стадіон «Княжа Арена». 1850 глядачів.
Судді: Д.Кутаков (Бровари), А.Баранівський (Бородянка), Ю.Кир'янов (Київ).
Делегат ФФУ: О.Дігтяр (Полтава).
Львів: Марущак, Ковальчук, Гальчук, Романюк, Леонідов (Мачуленко, 84), Лупашко, Яворський (Мостовий, 70), Зозуля (Б.Баранець, 46), Панас (Грицай, 90+2), Танчик, Горкун (Даньків, 81). 
Тренер: Віктор Ряшко.
Харків: Давиденко, Шатило, Волошин (Радіонов, 68), Бочкур, Євстафієв (Колесник, 77), Суспіцин, Сумцов, Соломаха, Даудов (Скрипник, 89), Фоменко (Костюк, 75), Тарасенко.
Тренер: Сергій Кандауров.
Гол: Яворський (З0, пен.).
На 41-й хвилині Даудов не реалізував пенальті (воротар).
Попередження: Романюк (32), Лупашко (66), Б.Баранець (86) — Суспіцин (56), Тарасенко (65), Євстафієв (70).
Вилучення: Давиденко (88).

«Геліос» для львівської команди — один із найнепередбачуваніших суперників. У загальному списку попередніх зустрічей утримується формальна нічия. Поза тим харківські футболісти їхали на гру, аби, врешті-решт, зламати свою невтішну серію, яка нараховує сім матчів. А сумна різниця м'ячів — 1:18 говорить сама за себе. А ще у складі «сонячної команди» — кадрові зміни. Достроково відраховано захисника Сергія Даценка, півзахисників Вадима Гостьового і В'ячеслава Вороніна, а також нападника Олександра Яровенка. На дискваліфікованих Івана Романчука, двох Сергіїв —  Лобойка  і Борзенка — та В'ячеслава Гаді не міг розраховувати тренер Кандауров.

Львів попри лазарет (виписався Борис Баранець, а прописався там на два тижні Олег Шептицький, Григорій Баранець продовжує лікуватися, Михайло Козак і Антон Ситников у юнацькій U-19) таки у кращій ситуації і вважався фаворитом зустрічі. Адже львів'яни грали фактично вдома, де їх активно підтримує рідна публіка. До того ж, ніхто з команди не знімав завдання, яке на початку сезону оголосив власник клубу Юрій Кіндзерський: путівка до прем'єр-ліги — з першого місця! А ще львівські футболісти отямилися після останніх конфузів, готові «гризти землю». Тож очікувався хороший матч.

Однак, забігаючи наперед, мушу зазначити: якби не переміг ФК «Львів», то глядач був би розчарований, бо не побачив красивої гри у виконанні своїх улюбленців. Переважала калькуляційна вирахованість.

Гол відбувся на 30-й хвилині. Саме завдяки завзятості господарі отримали нагоду з одинадцятиметрового «розпечатати» ворота «Геліоса». У боротьбі за м'яч гості, «забувши» про правила гри, «завалили» у карному майданчику Панаса. Сперечатися з арбітром щодо правильності його рішення ніхто не наважився. Тарас Яворський настільки майстерно завдав удару, що воротар був приреченим вийняти «круглого» із сітки.

Однак замість того, щоб розвинути перевагу, господарі поля «дали задній хід». Перейшли на тактику від оборони і почали грати на утримання «слизького» 1:0. За такого розкладу на голи годі сподіватися, хіба що пропустити у... свої ворота. І ледь не поплатилися. На 41-й хвилині отримали карного у свої ворота. Марущак, не вбачаючи злого задуму, змушений був із порушенням правил зупинити рейд Тарасенка. Стовідсотковий пенальті, але це ще не гол. Капітан ФК «Львів» уже неодноразово вправлявся з такими ударами. Тож рішучим поглядом заспокоїв партнерів. Даудов теж старався якнайкраще виконати своє завдання. У підсумку, Мар'ян став переможцем дуелі. Майстерно з-під стійки відбив удар і подарував команді надію на успішний результат.

Догравали матч гості у меншості. Мостовий вивів Баранця на рандеву з воротарем. Борис легко прокинув м'яча повз Давиденка і отримав від нього підступний удар по ногах. За такий вчинок арбітр справедливо вигнав з поля грубіяна.

Варто відзначити, що тренер Ряшко залучив до гри Даньківа. Адже ще недавно Андрій належав до групи гравців, на яких тримався ФК «Львів». Однак після частеньких тренерських змін та вимушеної оренди півзахисник повернувся в рідну команду і поступово себе віднаходить.

«Сонячні» програли і продовжують наздоганяти своїх сусідів з ФК «Харків». «Синьо-золоті» тимчасово піднялися на третє місце...

ЗІРКА - ПФК ОЛЕКСАНДРІЯ - 0:2 (0:0).
29 травня. 18.00. Кіровоград. Стадіон «Зірка» 8400 глядачів.
Судді: О.Лаврів (Івано-Франківськ ), В.Луцький (Калуш), І.Гарлач (Ужгород).
Делегат ФФУ: К.Оганесян (Луганськ).
Кіровоград: Чурілов, Котелюх, Смалько, Городов (Галенко, 85), Голоперов (Драголюк, 75), Морозов, Андрюхов, Шибко, Салатін, Чорномаз (Вечтомов, 66) Басов. Запасні: Білошапка, Михайлюк, Гончарук, Бурдіян. 
Тренер: Ігор Жабченко.
Олександрія: Паньків, Запорожан (Гаврюшов, 80), Сидоренко, Чередниченко, Казанюк, Колесник (Сухоцький, 78), Кременчуцький, Зейналов (Грицук, 82), Шупик, Ксьонз (Мельник, 71), Іващенко (Маринчук, 88). Запасні: Чумак, Кочура. 
Тренер: Володимир Шаран.
Голи: Іващенко (52), Ксьонз (70).
Попередження: Салатін (31), Смалько (34), Городов (41), Басов (45) — Запорожан (47), Казанюк (61), Чередниченко (87).
Вилучення: Басов (62, друге попередження).

Цього дня в Кіровограді було справжнє футбольне свято. Відбулось урочисте відкриття дитячої футбольної школи «Зірка-Спартак». Вісім вікових груп. Серед викладацького складу в більшості — колишні гравці «Зірки». У гості завітав славнозвісний Олег Блохін. Після офіційної церемонії глядачі побачили таку картину: на футбольне поле разом з дітлахами вийшли губернатор області Сергій Ларін та президент «Зірки» Микола Онул. Усі присутні побачили, з яким завзяттям, по-молодечому, поставилися до цієї справи поважні люди. Фінти Сергія Миколайовича, швидкісні ривки Миколи Леонідовича викликали бурхливу підтримку на трибунах. Потім, на прес-конференції, журналісти почули, що обидва закохані у спорт номер один. Що дебютного року для «Зірки» було поставлено завдання закріпитися у першій лізі, посісти за підсумками змагань місце у десятці. На наступний сезон завдання підвищується. Команду націлюють на місце у п'ятірці. Олег Блохін зазначив, що такий стадіон, готельний комплекс і ресторан має далеко не кожен клуб вищої ліги.

Такого ставлення до головної команди області вболівальники вже давно чекали, мріяли, сподівалися...
Те, що президент «Олександрії» Микола Лавренко вже впродовж багатьох років робить для свого клубу, в Кіровограді сприймали із захопленням. Отож нарешті й команда обласного центру отримала керманичів, які не словами, а справою доводять, як вони підтримують спорт номер один. Губернатор стає почесним президентом футбольного клубу, президент клубу не шкодує ні сил, ні фінансів на розбудову клубної інфраструктури.

Стосунки між двома командами завжди були дружні, а суперництво — непоступливим. Звітного матчу чекали заздалегідь. На стадіоні зібрався рекордний для цього сезону вболівапьницький загал.
Як дізналися після матчу журналісти від головного тренера «Олександрії» Володимира Шарана, президент клубу дуже просив команду привезти три очки з Кіровограда.

Матч почався майже без розвідки. Відразу стало зрозуміло: у гостей м'яч тримається краще, в нападі вони вміють більше. Господарі намагаються уважно діяти в захисті, за першої-ліпшої нагоди контратакувати.
На початку гри добрий момент мав Шупик. Але Чурилов переграв форварда. Поступово гра вирівнялася. Добре долучалися до атак Смалько і Чорномаз. Але завершального удару глядачі впродовж гри так і не побачили. Внаслідок травми матч пропускав Ситник. Андрухов, який вийшов у стартовому складі замість нього, наразі для «Зірки» заміна далеко не рівноцінна. Так, єдиному форварду було дуже складно у протидії з захисниками, але ж — особистий брак, втрати м'яча на рівному місті. Як результат, більшість ігрового часу господарі проводять у захисті. Терплять, б'ються за кожен метр так, що аж іскри летять. Як наслідок, у пасиві — чотири попередження за перший тайм.

Про другий тайм розмова окрема. Дощ, що на початку гри ледь накрапував, перетворився на справжню тропічну зливу. Відмовило табло, відмовила вся апаратура обласної телерадіокомпанії. Над стадіоном з'явилася лава парасольок. Багато .шанувальників футболу навіть не побачили першого гола. А відбулось ось що. Тренери гостей перевели Ксьонза з правого флангу, де його зустрічав Чорномаз, котрий майже не поступався у швидкості опоненту, на лівий. А тут Павло чи не зустрів, чи не побачив гідного спротиву. Ефектний дриблінг на швидкості, впевнений обіграш неодноразово наганяв паніку на господарів. На 52-й хвилині Ксьонз прострілив до штрафної. По м'ячу не влучив Шупик, ще двоє гравців боролися за сферу між собою, а вона промайнула і між ними. А на дальньому куті перебував самотній Іващенко. Удар — і рахунок відкрито. Кіровоградці спробували перебудувати гру, активніше заграли на флангах Морозов і Городов. Та олександрійські футболісти в обороні діяли на відмінно.

На 70-й хвилині гості подвоїли перевагу. Зейнапов віддає передачу на Ксьонза, а біля того в радіусі З0 метрів — жодного гравця. Звичайно, такий майстер набрав швидкість, увійшов до карної зони, на шляху обігравши захисника, і пробив — 0:2.

Символічно, що в день матчу першого кола в Олександрії було велике свято — відкриття Будинку футболу. «Зірка» не дала себе обіграти, продемонструвавши чи не найкращу гру. У другому колі — свято в Кіровограді (відкриття ДЮСШ). Уже «Олександрія» демонструє чудову гру і перемагає.

ПФК СЕВАСТОПОЛЬ - КРИМТЕПЛИЦЯ - 3:2 (2:2).
29 травня. 17.00. Севастополь. Стадіон «СМЗ». 3500 глядачів.
Судді: С.Скрипак (Київ), О.Паращенко, Р.Кисельов (обидва — Суми).
Делегат ФФУ: В.Безсмертний (Кіровоград).
Севастополь: Сокоренко, Плешаков, Башлай, Шевелюхін, Култишов, Войнаровський (Шишкін, 65), Ізвеков (Піскун, 12; Чуканов, 85), А.Шевчук (Шутов, 80), Степанов, Ференчак, І.Худоб'як (Ківа, 79). 
Тренер: Олег Лещинський.
Молодіжне: Бандура, Канюк, Бойко, Щедраков, Трухін, Абляметов (Дзандзава, 82), Єрмак, Кучеренко, Прийомов, Симончук (Сгинухін, 75), Діабі. 
Тренер: Одександр Севидов.
Голи: Войнаровський (17), Плешаков (36), А.Шевчук (63, пен.) — Діабі (27), Прийомов (45+2).
Попередження: І.Худоб'як (43), Сокоренко (90+1) — Прийомов (23), Симончук (49), Єрмак (61), Канюк (63), Дзандзава (88).

Недарма говорять, що дербі — це щось особливіше, ніж звичайний матч. У цьому переконалися всі, хто прийшов на поєдинок ПФК «Севастополь» — «Кримтеплиця». Для севастопольців ця гра була моментом істини всієї роботи, проведеної в нинішньому сезоні. У разі перемоги підопічні Олега Лещинського ще на один крок наближалися до заповітної мети — виходу до прем'єр-ліги.

Такого ажіотажу в місті не було з часів кубкових поєдинків з донецькими «Металургом» і «Шахтарем». Ті, хто не зумів потрапити на стадіон, розмістилися на прилеглих пагорбах. Варто сказати, що і футболісти обох команд не підвели.

Ще з часів очних поєдинків у другій лізі «Кримтеплиця» в Севастополі намагалася попсувати якомога більше нервів господарям. Не став винятком і цей матч. На дев'ятій хвилині Бойко потужно вистрілив під поперечину, але Сокоренко зумів відбити цей підступний удар. Після повторного удару захисника м'яч пройшов в безпосередній близькості від стійки воріт.

Господарі також не запишаються в боргу. Култишев, Плешаков, Войнаровський та Ізвеков не раз могли засмутити Бандуру. Перший успіх до севастопольців прийшов на 17-й хвилині, коли Войнаровський так завзято закрутив м'яч зі штрафного, а Худоб'як відвернув увагу захисників, що м'яч опинився в ближньому куті воріт «Кримтеплиці».

На 27-й хвилині в центрі поля на рівному місці помиляється Андрій Башлай, даючи змогу опонентові втекти лівим флангом і зробити ідеальну передачу на Діабі, якому не склало труднощів переправити м'яч у порожні ворота.

Такий розвиток подій не входив у плани севастопольців. Атаку на 36-й хвилині севастопольці почали від своїх воріт. Після кількох передач Ференчак віддав пас на Плешакова, який «прибрав» зі шляху захисника й низовим ударом не залишив жодного шансу голкіперові «Кримтеплиці».

І все ж гостям вдалося за кілька секунд до перерви зрівняти рахунок. Плешаков, намагаючись врятувати м'яч, який йшов в аут, невдало відбив його, чим спричинив атаку суперника. Діабі пробив у дальній кут, Сокоренко відбив м'яч, але першим біля нього опинився Прийомов, котрий і відновив паритет.

Вирішальний м'яч було забито в другому таймі. На 63-й хвилині, після навісу з лівого флангу, Бойко грає рукою в своєму штрафному майданчику. Арбітр вказує на 11-метрову позначку. Дуель Шевчука та Бандури знову, як і в матчі першого кола, закінчилася на користь форварда ПФК «Севастополь».

ДЕСНА - ФК ХАРКІВ - 3:1 (2:1).
29 травня. 18.00. Чернігів. Стадіон ім. Гагаріна. 1580 глядачів.
Судді: А.Грисьо (Львів), А. Ганжелюк (Керч), Д.Шапичев (Суми).
Делегат ФФУ: Ю.Петров (Мелітополь).
Чернігів: Пилипенко, Анеліков (Рустамов, 83), Боровков, Стоян, Єлісєєв, Орєхов (Поспєлов, 46), Кобець (Костюченко, 67), Кондратюк, Старенький (Кожем'яченко, 85), Кандауров, Грибанов (Єрмоленко, 74) Тренер: Олександр Рябоконь.
Харків: Ходанович, Можаєв, Федота, Литвиненко, Тарасов (Лебединський, 73), Афанасьєв (Нагинайлов, 59), Скляр, Іванченко (Рижих, 71), Черніков (Саєшев, 60), Жеребцов; Сірик (О.Кравченко, 84). 
Тренер: Ринат Морозов.
Голи: Грибанов (22, 31, пен., 49) — Афанасьєв (8).
Попередження: Єлісєєв (40), Старенький (45+1), Анеліков (73), Кандауров (89) — Скляр (36), Нагінайлов (65), Тарасов (72), Федота (82), Саєшев (89).

Дивімося правді в очі: суботнього вечора у Чернігові протистояли команди, одну з яких — безнадійного, здавалося б, аутсайдера — на фінішній прямій почали тягнути за вуха, а іншу, навпаки, — дехто із сильних світу цього заповзявся і випхати з першої ліги. Остаточно ж підтекст поєдинку сформувався менш ніж за чверть години до стартового свистка. Стало відомо: в Івано-Франківську тамтешнє «Прикарпаття» поступилося овідіопольському «Дністру». А це означало, що у ФК «Харків», який дев'ять із чотирнадцяти своїх турнірних очок здобув у травні, залишаються нехай і мінімальні шанси «зачепитися» за рятівну шістнадцяту турнірну сходинку. Тобто продовжити за спортивним принципом на наступний сезон першолігівську прописку. Але для цього їм було необхідно виграти не тільки у «Десни», а й узяти максимум очок у двох завершальних матчах. Та ще й сподіватися на те, що «Прикарпаття» більше не набере жодного очка. Втім, уже в Чернігові «наполеонівський» план слобожанців зазнав краху.

А починався матч з оптимістичної для харків'ян ноти. Йшла восьма хвилина зустрічі, коли м'яч із надзвичайною легкістю знайшов пристановище у деснянських воротах. Гості одержали право на кутовий, який вдало виконав Скляр, і, будучи ніким не прикритим, Афанасьєв головою доправив шкіряну кулю у ворота. При цьому і оборонці господарів поля, і їхній голкіпер стояли, немовби зачакловані. Окремі вболівальники розцінили таке взяття воріт як свідчення того, що деснянці починають «зливати» матч. Але подальший перебіг подій на футбольному полі швидко перекреслив ці інсинуації.

Загалом підопічні Олександра Рябоконя провели звітну гру впевнено і задовго до фінального свистка в їхній перемозі не було жодних сумнівів. Через чотирнадцять хвилин після пропущеного гола вони відновили рівновагу, ще через дев'ять вийшли вперед, а на початку другого тайму закріпили перевагу. І всі три голи записав на свій рахунок найкращий снайпер команди Сергій Грибанов. Тепер в активі Сергія уже чотирнадцять м'ячів, з яких одинадцять забив з початку весняного напівсезону.

Стосовно ж футболістів із Слобожанщини, то навряд чи можна стверджувати, що з недавнім приходом нового тренера їхня гра поліпшилася настільки, що стала реально відповідати рівню першої ліги. У будь-якому разі, молода команда захищалася, але чернігівці, демонструючи злагоджену комбінаційну гру, без надзусиль знаходили щілини в їхніх оборонних порядках. І ще проблематичніший вигляд мав напад гостей.

Природно, на післяматчевій прес-конференції мова йшла не стільки про саму гру, скільки про перипетії довкола неатестації ФК «Десна» на подальші змагання. У зв'язку з цим Олександр Рябоконь підтвердив, що відповідну апеляцію подано і гарантійні листи надіслано. Разом із тим він попросив через ЗМІ висловити сподівання, що президент ФФУ Григорій Суркіс вникне в суть справи і відгукнеться на прохання дати ФК «Десна» шанс доопрацювати атестаційні документи.

ЕНЕРГЕТИК - ФЕНІКС-ІЛЛІЧІВЕЦЬ - 1:1 (0:0).
29 травня.  16.30. Бурштин. Стадіон «Енергетик». 1500 глядачів.
Судді: Я.Козик (Мукачеве), В.Покора, Ю.Карпяк (обидва — Львів).
Делегат ФФУ: С.Качкаров (Київ).
Бурштин: Хомин, Лазорик, Шалата, Гребінський, Прокопович, Міліщук, Гордієнко, Долотко, Чернов, Данищук, Єнілеєв. Запасні: Бандрівський, Липко, Дністрян, Рева, Клюшниченко, Барчук, Деренюк. 
Тренер: Микола Пристай.
Калініно: Литовченко, Рябко, Повальчук, Бобух, Титомир, Цимбал, Івашко, Акчурін, Панченко, Семенина, Плетньов. Запасні: Тукач, Бриль, Антонюк, Блудов, Леонов. 
Тренер: Анатолій Бєляй.
Голи: Долотко (55) — Івашко (15).
Попередження: Чернов (35), Шалата (90+1), Дністрян (90+4) - Титомир (36), Панченко (68), Цимбал (73), Повальчук (90+1).

Гра проходила за територіальної переваги господарів, яким перемога давала змогу піднятися сходинкою вище. Гості натомість організовано захищалися й на початку матчу провели контратаку — Івашко забив Хомину поміж ніг.

На початку другого тайму бурштинці відігралися й мали змогу неодноразово вийти вперед — кілька разів м'яч влучав у стійку.

НИВА - СТАЛЬ - 0:3 (0:1).
30 травня. 17.00. Тернопіль. Тернопільський міський стадіон. 700 глядачів.
Судді: М. Митровський, І.Староста, І.Кувік (усі — Ужгород).
Делегат ФФУ: О.Лазенко (Чернівці).
Тернопіль: Іллющенков, Лівіцький, Петрик, Грінченко, Кормило, Жданов (Ключик, 17; Задойко, 72), Мельник (Вербний, 60), Шаповал, Кавійчик (Городецький,46), Дуда, Сокіл. 
Тренер: Сергій Шиманський.
Алчевськ: Ситало, Пасічниченко, Назаренко, Кондратюк, Чеботаєв (Налигач, 78), Гордя, Гавриш, (Назарук, 77), Муховиков (Акименко, 56), Окана-Стазі (Янченко, 83), Мироненко, Шевченко (Палагнюк, 56). 
Тренер: Анатолій Волобуєв.
Голи: Гордя (8), Палагнюк (75), Окана-Стазі (80, пен.).
Попередження: Грінченко (45), Лівіцький (73).

Тернопільцям не допомогла зміна тренера. Знову гри немає, результату теж. Закрадається така думка, що за нинішнього стану справ навіть у другій лізі «Ниві» нічого особливого не світить.

АРСЕНАЛ - НАФТОВИК-УКРНАФТА -4:0 (3:0).
28 травня. 17.30. Обухів. Стадіон СКОР. 100 глядачів.
Судді: Г.Махно, А.Скрипка (обидва — Кіровоград), О.Маньковський (Одеса).
Делегат ФФУ: М.Овчар (Калуш).
Біла Церква: Литвин, Бурлін, Кривошеєв, Смішко, Степанюк, Рибковський (Шегда, 72), Коваленко, Кармаліта (Войтович, 67), Деревльов (Лиховідько, 90), Товкацький (Алексанов, 63), Коваль (Лавринок, 89). Тренер: Ігор Артимович.
Охтирка: Дейнеко, Тарасенко, Юрченко, Карпенко, Харченко (Євсеєв, 80), Єсип, Бояринцев (Погорєлов, 65), Одинцов, Башлай (Прокурор, 46), Вітер (Каракевич, 46), Саванчук (Зайчук, 64). 
Тренер: Сергій Шевченко.
Голи: Кармаліта (10, 42), Коваль (27), Рибковський (57).
Попередження: Товкацький (25), Рибковський (55), Коваль (75).

ПРИКАРПАТТЯ - ДНІСТЕР -1:2 (0:1).
29 травня.  15.00.  Івано-Франківськ. Стадіон «Рух». 2200 глядачів.
Судді: В.Дяденко (Кіровоград), В.Папірович (Хмельницький), В.Пилипенко (Фастів).
Делегат ФФУ: Б.Катасонов (Кременчук).
Івано-Франківськ: Локатир, Мельничук, Лебединець, О.Бут, Барчук, Стоцький (Коржук, 51), Деркач (О.Микуляк, 74), В.Маковійчук, М.Ревуцький, Акакій Чкарозія, Бровкін. 
Тренер: Сергій Пташник.
Овідіополь: Лавренцов, Вишталюк, Хромих, Буряк, Платунов (Лещук, 23), Полтавець (Піцик, 90+1), Лобан, Д.Пархоменко, К.Пархоменко (Немчанинов, 82), Степанишин (Мочуляк, 53), Кошка (Продан, 77). 
Тренер: Андрій Пархоменко.
Голи: Бровкін (64) — Степанишин (7), Полтавець (48).
Попередження: Барчук (69) — Платунов (15).

ДИНАМО-2 - ВОЛИНЬ - 0:2 (0:1).
28 травня, 17.00. Чапаївка. НТБ «Динамо». 200 глядачів.
Судді: В.Бондар, О.Луценко (обидва — Харків), І.Сидорук (Конотоп).
Делегат ФФУ: О.Кравченко (Макіївка).
Київ: Рудько, Допілка, Новак, Бутенін, Рижук, Кушніров, Д.Єременко (Боровець, 46), Сухоцький, Шевчук, Суарес (Шкаврон, 53), Малин (Прокипчук, 4; Гриппа, 69).
Тренери: Геннадій Литовченко, Юрій Калитвинцев.
Луцьк: Ндойє, Мостовий, Симінін (Карасюк, 81), Кану (Лео Коста, 46), Пічкур (Грінченко, 46), Довгий, Кінаш, Майкон (Бабир, 61), Герасим'юк, Шарпар, Гошкодеря (Лісовий, 58). Тренер: Віталій Кварцяний.
Голи: Мостовий (11), Лео Коста (46).


Олександр ПАУК, Ігор УМАНСЬКИЙ, Євген САПОЖНИКОВ, Віктор МУХА, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо
Футбол | 25 апреля 2024, 10:36 0
Украинский вратарь Байера рассказал, в чем феномен команды Хаби Алонсо

Александр Петренко считает дисциплину главным залогом успеха

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.