Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2241
5

Крику ще буде…

Тур, хоч і не був таким скандальним, як попередній, але цікавинок у нього назбиралося

«Арсенал»  добряче налякав прихильників «Шахтаря», двічі ведучи в рахунку і розриваючи оборону суперника на шматки. Луческу, до своєї честі, вчасно вніс корективи, випустивши Кучера. Після цього канонірам уже не вдавалися такі кинджальні проходи через оборону гостей, які приносили успіх у першому та на початку другого таймів. Захист для Луческу взагалі больова точка. Найболючіше б‘ють за недостатню увагу до захисних  редутів в Європі – румун це має добре пам‘ятати. З Арсеналом він цього разу  встиг виправитися, а от щодо євробаталій –  впевненості, що може виправитися,  немає.

«Динамо»   розчарувало. Здається, так байдуже  команда грала вперше після приходу Сьоміна. «Харків», звичайно, аутсайдер, до того ж фактору свого поля позбувся, але так самовпевнено підходити до гри, вважаючи, що «закатають» однією лівою, неприпустимо! Якщо у матчах з Карпатами, запорізьким і донецьким «Металургами» було помітно, що Паличу ще є над чим працювати, відшліфовуючи техніку й тактику, то в бажанні динамівцям не можна було відмовити. А тут – якась хандра. Невже динамівців так засмутив поворот подій у матчі «Арсенал» - «Шахтар»? ?

Сам «Харків»  з такою грою навряд чи залишиться в еліті. Благодушність «Динамо»  треба було використовувати.  Порятунок харків‘ян у тому, що їхні «конкуренти» на виліт такі ж невиразні, як і вони. От лише «Нафтовик» виділяється, в усякому разі характером. Я не про останній матч команд одного концерну.  Але однозначно записувати «нафтовиків»  в учасники наступного вищоліговоого турніру не поспішаймо. Збережуть характер – будуть в еліті.

Маркевич  не без долі щастя обірвав чорну смугу. Хоч, «такі да»,  щастить сильнішим. Бо і гольових моментів у «металістів» було побільше – Девич міг все вирішити ще на почтаку другого тайму. Але Орєхов все ж пропустив момент з пенальті, або, може й справді він за такі влучання не дає штрафних. Тоді гостям пощастило з арбітром. В будь-якому разі є три очки, і Дніпро не так уже й далеко в світлі очної зустрічі.

Знову були незараховані голи. Найбільше прикро «Закарпаттю», яке в Запоріжжі могло й виграти, не підійми лайнсмен Свистун прапорець. Ужгородцям складно – грошей немає, суперники ображають, поля для тренування не даючи, ще й судді прискіпуються. А може їх хто прискіпує? Чи може вони у нас і справді такі «непрофесіонали». Не маючи доказів, не можна когось звинувачувати. Але гарантую Вам що до кінця сезону ми ще таких епізодів надивимося, і крику ще буде...

За матеріалами блогу Олександра ГЛИВИНСЬКОГО на сайті тижневика «Киевское Слово»

P.S. Блог Олександра Гливинського читайте ТУТ.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 04:16 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире в следующем сезоне

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
komissar70
ViperMX Хороший журналист.Жаль, передача не в топовое время идет.
ViperMX
komissar70 | 2008-04-01 17:45:55---------Блин и тут Денисова прилипил...зачем?----------Ну а Гливинський повторил свою передачу ,только в письменном виде.Хотя Журналист вроде не плохой.Его мнение в принципе мне интересно.
komissar70
Те що надивимось і наслухаємось немає жодних сумнівів !
Поки в нас є Будулай будемо слухати при кожній втраті очок
П.С. Дєнісов, вчись бовдур у справжніх журналістів
co_cTaguoHa
хто тут?