Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4739
18

Юрий ВИРТ: «По качеству игры Шахтер явно сильнее Динамо»

Экс-тренер «Вереса» Юрий Вирт считает, что у «Шахтера» больше шансов стать чемпионом

Юрий ВИРТ: «По качеству игры Шахтер явно сильнее Динамо»
ФК Верес. Юрий Вирт

В следующем туре чемпионата Украины команда Паулу Фонсеки примет «Динамо» и может увеличить отрыв от единственного конкурента до 9 очков.

«Победа «Шахтера» над «Динамо» будет означать конец чемпионской гонки. Отыграть девять очков за пять туров не представляется реальным в нашем чемпионате».
 
«Не в обиду поклонникам «Динамо», по подбору футболистов и качеству игры оранжево-черные сейчас явно сильнее бело-синих. Впрочем, на самый важный матч может настроиться любая команда. У Александра Хацкевича есть своя стратегия и рецепт победы над «Шахтером». Я уверен в одном — в том, что что украинских зрителей 14 апреля в Харькове ждет захватывающий поединок»..
 
«В чем шанс «Динамо»? Бело-синим нужно отталкиваться от победной игры 2-го тура, когда в Харькове «Динамо» выиграло у «Шахтера» за счет дисциплины, характера и огромного желания», - сказал Вирт.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhyr
Та задовбали ці ехсперти, які кричать на кожному кроці, що Шахтар краще грає. Те, що краще грає, тут кожен і так бачить без них, але чому ніхто не каже, що в Шахтарі один Тайсон був куплений, як все Динамо? Там половина власних вихованців, а інші за копійки (по нинішнім цінам) куплені. Хоч і кажуть, що гроші в футбол не грають, але то все брехня. Якісні футболісті коштують грошей. Нинішнє Динамо скоріше десь потрібно порівнювати з Зорею, але ж ніяк не з Шахтарем, бо на сьогоднішній день то зовсім різні за фінансами рівні.
Слава Богу хоч таке Динамо є, бо вже й так забагато класних клубів зникло. Грають, набирають залікові очки в єврокубках і то добре.
Игорь Петров
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vitaliy_yatsenko
Динамо має Бущана, Бурду, Кендзьору, Шепелєва, Бесєдіна, Алібекова, Вербіча - майбутнє команди. І Динамо має Шапаренко і Циганоква - топові гравці, які поступово стають справжньою силою. Якщо правильно підсилити цю команду точечно молодими і амбітними легіонерами, підпустити молодь, як Попов, Маханьков, Русін, Ледньов, Цитаішвілі, Волошин... то це буде бомба. Динамо має перспективу, бо команда юна. У Шахти команда ветеранів. Більшості гравців основи біля 30. Так, це зріла команда, достатньо майстерна. Але не має перспективи. Той же Матвієнко гріє лавку. А час іде, йому вже 22. Треба грати. Різниця в тому, що у молоді Динамо горять очі. Всі ж бачили емоції Шапаренко вчора? От це і є той фон, що зараз в Динамо. Молода і голодна команда, яка має шалену за талантом молодь. Проти досвідчених майстрів, які все бачили і яких вже нічим не здивуєш. От і весь розклад. Молодь проти досвіду.
Владимир Пидвирный
Динамо більше наглості і впертості. Так грає Шахтар, буде сила волі-буде перемога. Динамо вперед.
Dynamo Kyiv Badges
МС выглядит лучше МЮ?
PashIM
Наведу два приклади стосовно "якості гри"! На чемпіонаті світу 1954 р., вийшовши з групи у 1/4 фіналу і до фіналу, ФРГ перемогло не дуже на той час сильних югославів та австрійців, а Угорщиа перемогла дуже сильних на той час бразильців та уругвайців (причому з однаковим рахунком 4-2). Після цього в фіналі всі прогнозували перемогу угорцям, які і так в ті часи примушували тремтіти весь футбольний світ. В середині першого тайму рахунок був вже 2-0 на користь угорців, а гра закінчилася перемогою ФРГ 3-2.
Те ж саме спостерігалося в 1974 р., коли голандці в блискучому стилі дійшли до фіналу, і зустрілися там з тими ж німцями, які дуже блідно виглядали до цього. І програли 1-2.
Ось вам і якість гри!
slava_ukrainy
шахтер победит 2-0
Zport
Но в двух матчах этого сезона бразильцы так и не смогли обыграть Динамо