Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 06 декабря 2012, 21:25
3982
3

Энергия – Кардинал-Ровно – 5:2 + ВИДЕО

Перемогу знайшли у другому таймі

| Обновлено 06 декабря 2012, 21:25
3982
3
Энергия – Кардинал-Ровно – 5:2 + ВИДЕО

Чинний чемпіон України львівська «Енергія» лише після перерви зуміла дотиснути рівненський «Кардинал» – 5:2. Через робочий день та незручний час матчу свідками галицького дербі стали лише жменьки глядачів на трибунах палацу спорту «Галичина». Навіть фан-сектор «Енергії» виглядав не так рясно, як зазвичай.

Ще перед початком матчу стало зрозуміло, що тренерський штаб «Енергії» зазнав поповнення. Миколі Сичу, теперішньому наставнику команди, допомагатиме колишній футболіст та тренер «Енергії» Андрій Луців. На відміну від попереднього матчу з «Єнакієвцем», кадрових проблем в «Енергії» поменшало. З ключових гравців команди в заявку не потрапив лише Сергій Тригубець. Усі інші були в строю.

З перших секунд матчу «енергетики» кинулися на ворота суперника і швидко забили. Сергій Коваль уже на першій хвилині матчу нагадав про свій удар з лівої ноги. З першим же ударом в ствір воріт Віталій Дєнюжкін не справився. Граючий тренер «Кардинала» Сергій Піддубний одразу замінив його на Івана Гурка.

Пропустивши гол, «Кардинал» захопив ініціативу і почав диктувати свої умови на майданчику. Гра команді з Рівного вдавалася. Моменти біля воріт Володимира Кардаша виникали доволі часто. Піддубний, Когут, Бондар, Чернієнко мали не одну можливість, аби зрівняти рахунок, однак або виручав Кардаш, або «кардиналівці» били не в ціль. Натомість в «Енергії» були моменти для того, аби розвинути свій успіх. Павленко і Коваль пробивали в Гурка, а Рогачов не влучив у ворота з хороших позицій.

Загалом, у першій половині першого тайму команди на двох створили багато гольових моментів. Така гра не могла не подобатися вболівальнику.
Неприємності в господарів розпочалися тоді, коли команди перетнули екватор першого тайму. Спочатку Кардаш, граючи на випередження, головою ледь не зрізав м’яч у власні ворота, а через кілька секунд Піддубний з Маринюком продемонстрували, що можна витиснути з ауту. Перший віддав гостру передачу, а другий підставив ногу – 1:1.

Зважаючи на старання «Кардинала» в атаці, гол виглядав цілком логічним. Мабуть, і «Енергії» він був необхідний для того, аби команда прокинулася. Хоч і команда Миколи Сича дещо оживилася, однак гості також не бажали збавляти оберти. До завершення першого тайму команди ще по разу обмінялися голами. Удар Коваля за дві з половиною хвилини до завершення першого тайму можна буде дивитися кілька разів. Сергій після подачі з ауту пробив красиво і влучно. Удар з «точки Коваля» знову вивів «Енергію» вперед.

До завершення тайму головний тренер гостей Сергій Піддубний вирішив грати з п’ятим польовим гравцем. Що цікаво, «Кардиналу» вдалося зрівняти рахунок. Прості перекати гостей на частині суперника завершилися ударом Олександра Бондаря метрів із 10-ти. Цього разу за суперника зіграв кіпер «Енергії» Володимир Кардаш – 2:2.

Перерва у матчі явно пішла на руку «Енергії». Львів’яни з перших секунд другої половини гри заграли агресивно в атаці. Якщо з ударом Рогачова Дєнюжкін справився, то з пострілом Овсяннікова – ні. Пропустивши свій другий гол у матчі, Віталій Дєнюжкін знову примостився на лавці запасних. В гру вступив Іван Гурко. Саме воротар «Кардинала» привіз і четвертий гол для своєї команди. Пресинг гравців «Енергії» заставив Гурка віддати м’яч Ковалю, який миттєво адресував «смугастого» на Макаєва. Ільдар забивав у порожні ворота – 4:2. Поховати усю інтригу у матчі міг Валерій Легчанов. Досвідчений «енергетик» після виходу сам на сам пробив у стійку. Відтак, зберіг інтригу…  

При рахунку 4:2 гра заспокоїлася. Підопічні Миколи Сича нікуди не поспішали. «Зелено-білі» чудово розуміли, що доля трьох очок у їхніх руках. Натомість команді Сергія Піддубного уже не вдавалося ламати позиційну оборону «Енергії» і по-справжньому тривожити Кардаша. На гру з п’ятим польовим гравцем гості перейшли за 4.10 до завершення матчу. У чисельній більшості «Кардинал» не мав особливих моментів. Натомість «енергетики» змайстрували ще один гол на останніх секундах матчу. Макаєв та Рогачов подякували вболівальникам, які, попри незручний час та день матчу, прийшли підтримати свою команду. Гол-красень на свій рахунок записав Євген Рогачов. Останній схоже-таки згадує, як грати та забивати під керівництвом Миколи Сича…

Хоч і «енергетики» перемогли з рахунком 5:2, перемога львів’янам далася дуже непросто. Гра наочно продемонструвала, що львівській команді треба налагодити командну гру. А «Кардиналу» не повинно бути соромно за  поразку. Гра колишньої команди зі Львова залишила лише позитивні враження.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» (Львов) – «Кардинал-Ровно» (Ровно) – 5:2 (2:2)

«Энергия» (Львов): Владимир Кардаш - Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Максим Павленко, Павел Пичкуров, Сергей Коваль, Сергей Чепорнюк, Сергей Якунин, Степан Струк
«Кардинал-Ровно» (Ровно): Виталий Денюжкин, (Иван Гурко) - Александр Басич, Александр Бондарь, Александр Вершинин, Андрей Паршиков, Андрей Черниенко, Виталий Танский, Владимир Кручок, Дмитрий Сытник, Марьян Маринюк, Павел Дармовис, Сергей Поддубный, Юрий Когут

Арбитры: Алексей Банасько (Фастов), Игорь Овчинников (Симферополь)

 Сергей Коваль, 1, 18, Денис Овсянников, 22, Ильдар Макаев, 24, Евгений Рогачев, 40 - Марьян Маринюк, 12, Александр Бондарь, 20.
 Дмитрий Бондарь, 24. - Александр Бондарь, 25. Павел Дармовис, 31. Александр Басич, 39.

Удары (в створ): 16 (10) – 14 (9).

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

ЭНЕРГИЯ – КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Рогачев(Энергия (Львов)). Рогачев и Макаев вышди в 2 в 0, разыграли стеночку, и Рогачев с разворота поразил ворота.
24’
ГОЛ !
Гол забил Ильдар Макаев(Энергия (Львов)), после передачи Коваля отправив мяч в ворота.
22’
ГОЛ !
Гол точным ударом с 9 метров забил Денис Овсянников(Энергия (Львов)), перед этим обыграв Танского.
20’
ГОЛ !
Гол несильным ударом забил Александр Бондарь(Кардинал-Ровно (Ровно)). Кардаш не выручил свою команду.
18’
ГОЛ ! Гол слева после заброса из аута забил Сергей Коваль(Энергия (Львов)), мяч от штанги влетел в ворота.
12’
ГОЛ ! Гол забил Марьян Маринюк(Кардинал-Ровно (Ровно)). Поддуюный из аута сделал передачу на Маринюка, тот в падении переправил мяч в ворота.
1’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Коваль(Энергия (Львов)) слева с острого угла с 7 метров. Денюжкин не смог отразить удар.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
trancelife
игру не видел - сужу по голам. второй вообще супер!
utilizator777
trancelife действительно прав,парень с головой,здорово играет.
trancelife
Коваль сегодня просто монстр!