Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2702
0

Микола СИЧ: «Швидкий гол зіграв з нами злий жарт»

«Енергія» (Львів) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 5:2. Післяматчеві коментарі

Микола СИЧ: «Швидкий гол зіграв з нами злий жарт»

Тренери львівської «Енергії» та рівненського «Кардинала» Микола Сич та Сергій Піддубний відповідно поділилися враженнями від першого матчу другого кола.

Микола Сич, в.о. головного тренера «Енергії»:

- Самі знаєте, яка зараз у нас ситуація. Приємно, що команда перемогла. Ця перемога нам була дуже потрібна. Щодо самого матчу, то враження двоякі. Перший гол, який ми забили в дебюті матчу, зіграв з нами злий жарт. «Кардинал» після цього перехопив ініціативу. Друга половина першого тайму була невиразною. Після перерви ми зробили певні корективи і ввели в гру Валерія Легчанова. Відповідно, у нас появилися моменти та голи.

- Склалося враження, що при рахунку 4:2 команда грала на втримання результату…
- В команді багато досвідчених гравців. Перевага в два м’ячі дозволяє зіграти на класі. Не все у нас вийшло у цьому матчі, однак на першому місці був результат.

- Чи не було думок наприкінці матчу освіжити гру, випустивши гравців, які у матчі не зіграли жодної хвилини?
- Можливо, було це. Утім, вводити в гру людину наприкінці матчу непросто. При рахунку 4:2 одна помилка може коштувати дорого. Якби рахунок став 4:3, Сергій Піддубний одразу перейшов би на гру з п’ятим польовим гравцем. У перерві ми поговорили з хлопцями, і не зробили суттєвих помилок.

Євген Рогачов, гравець «Енергії»:

- Перемогу легкою назвати ніяк не можна. Гра вийшла складною. Інтрига була до останньої хвилини зустрічі. «Кардинал» має свій почерк гри, якого завжди притримується. «Енергії» ніколи не буває легко з таким суперником. У цієї команди є сплав молодості та досвіду. Помітно, що тренерський склад команди працює в правильному напрямку. Коли рахунок став 4:2 більше вже грали по рахунку. Розкриватися нам не було жодної потреби. В цій грі нам дуже потрібен був результат, і радий, що ми його добилися. 

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинала»:

- Матч проти «Енергії» для нас такий самий як усі інші. Налаштовувалися на перемогу, нічия також була б пристойним результатом, однак ми програли. Раніше заявляв у своїх інтерв’ю, що матчі з «Енергії» для нас особливі. Утім, з того часу ми уже забрали очки в цієї команди, емоції уже вляглися. Оскільки ми програли з рахунком 2:5, значить усе по ділу. Не можу сказати, що винні воротарі. Програла уся команда. Тепер треба готуватися до наступних матчів і брати свої очки. Загалом, «Енергія» нічим не потішила. Гравці цієї команди майстерніші, аніж у нас. У цьому році вони пройшли ігри Кубку УЄФА, чемпіонату світу. Якщо їм дати півшансу, цього достатньо. Вони його використають. Зараз вважаю «Енергії» не вистачає командної гри. Індивідуально гравці сильні, а командна гра, на мою думку, пропала.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.