Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1678
1

Кевин ГРОССКРОЙЦ: «С Карпатами мы сыграли круто и весело»

Игроки «Боруссии» поделились впечатлениями о матче с львовянами

Кевин ГРОССКРОЙЦ: «С Карпатами мы сыграли круто и весело»
Кевин Гросскройц
Гравці «Боруссії» поділилися своїми враженнями від матчу ЛЄ з «Карпатами»
 
Роман Вайденфеллер: «Зараз ми всі дуже щасливі. Адже ми маємо все необхідно, щоб цілеспрямовано рухатися вперед. У матчі з «Карпатами» ми виконали свою роботу дуже добре. Всю гру, з самого початку і до останніх хвилин, ми доставляли м’яч швидко вперед і забили дуже важливий ранній гол. На мою думку, в другому таймі ми відіграли ще краще, ніж діяли до перерви. От тільки мої пальці дуже сильно посиніли через морозну погоду, а також через те, що я не так часто вступав у гру. Для нас дуже важливо пройти в плей-оф Ліги Європи і ми показали це у грі з українцями».
 
Матс Хуммельс: «У грі я відзначився забитим голом. Однак для мене не мало жодного значення, чи буде моя гра винагороджена саме в такий спосіб. Коли б не забив, але ми все одно виграли, я був би так само щасливий. М’яч потрапив у сітку і рахунок збільшився до 2:0. Це поза всяким сумнівом допомогло нам розвіяти будь-які сумніви, що залишалися на той момент, стосовно підсумку гри. Це була заслужена перемога і зараз ми з нетерпінням очікуємо на гру в Севільї. Ми вже показали, що ми не хочемо, щоб наші вболівальники поверталися додому зі стадіону ні з чим. Що ж до погодних умов, у яких ми грали з «Карпатами», то я думаю, що торік у грі століття з «Фрайбургом» було ще важче – тоді ми грали за більш холодної погоди».
 
Кевін Гросскройц: «У грі з «Карпатами» ми зіграли круто й весело. Всупереч важким погодним умовам, ми грали насправді дуже добре. Це була справжня битва і ми в ній заслужили на перемогу. У другому таймі ми мали повний контроль над грою і це добре спрацювало на нашу користь. Я був дуже щасливий грати в цьому матчі з перших хвилин. Я люблю віддавати все найкраще, що в мене є для цієї команди і цього клубу. Для нас гра з «Карпатами» була немов фінальною – нас влаштовувала тільки перемога. Тепер на нас чекає ще один фінал, цього разу у Севільї. І це просто чудово! Наші фанати поїдуть до Іспанії разом з нами і разом з нами повернуться додому. Тому ми повинні обов’язково перемогти».
 
Якуб Блащіковскі: «Я не можу сказати, що перемога нам далася легко. По-перше, погода була далеко не футбольною і грати в таких умовах й при цьому повністю віддаватися грі не просто. По-друге, суперник у нас був доволі серйозний. А те, що українці практично нічого не змогли створити біля наших воріт, тільки ще раз підкреслює силу нашої команди. Повірте, ми були на полі і відчували, що гравці «Карпат» налаштовані на боротьбу на всі сто відсотків. Однак своєю швидкісною грою ми змусили їх забути про атаки. Не знаю, як ми зіграємо у Севільї, але, коли будемо діяти так само, як в грі з командою Львова, то шансів у іспанців не буде жодних».
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Qarpysha
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил