Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 14 мая 2024, 12:33
21320
49

Упустила 3 матчбола. Свитолина проиграла Соболенко на супертурнире в Риме

Украинка в трех сетах уступила второй ракетке мира в 4-м раунде турнира WTA 1000

| Обновлено 14 мая 2024, 12:33
21320
49
Упустила 3 матчбола. Свитолина проиграла Соболенко на супертурнире в Риме
Getty Images/Global Images Ukraine. Элина Свитолина

Первая ракетка Украины Элина Свитолина (WTA 19) не сумела выйти в четвертьфинал грунтового турнира WTA 1000 в Риме (Италия).

В 4-м раунде престижных соревнований в столице Италии украинка в трех сетах уступила Арине Соболенко (WTA 2).

WTA 1000 Рим. Грунт. 1/8 финала

Элина Свитолина (Украина) [16] – Арина Соболенко [2] – 6:4, 1:6, 6:7 (7:9)

В третьем сете Элина повела 2:0, но сразу же проиграла 4 гейма подряд. Соболенко побеждала 5:3 и подавала на матч при 5:4, однако Элина под ноль взяла 10-й гейм на приеме, в 11-м отыграла скрытый матчбол. В 12-м украинка упустила 2 матч-поинта. На тай-брейке Элина также имела матчбол на приеме при 7:6, но проиграла 3 очка подряд.

Это была четвертая встреча соперниц. У Элина 1 победа в очных поединках.

В четвертьфинале тысячника в Риме Соболенко сыграет против Алены Остапенко (Латвия, WTA 10), которая посеяна под 9-м номером. Остапенко в столице Италии играет в одной паре с еще одной представительницей Украины Людмилой Киченок. Украинско-латвийский тандем уже вышел в 1/4 финала турнира.

Оцените материал
(65)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 49
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Hevel_Poland
Eli pięknie walczyła, brawo! ❤ Kibicowałem jej z całego serca. No, ale nic strasznego, Iga w finale ośmieszy sterydowego kołchoźnika. Ostatecznie nieważne kto wygra, ważne żeby kacapski neandertalczyk skończył z chujem w dupie. ☝️
Vlad Holl
Прикро ! А могла виграти і три матчбола про це говорять. Марта , Даяна , дивіться як треба боротися . А бульбозавр як була мерзенною так нею і залишається , знову лізло з рукопотисканням .
andrian311
Дякую Еліні за боротьбу! А "вболівальники" на трибунах - гімнюки.
Vitaly Kozak
Прикро. Проте через тиждень, ще до РГ, потрібно Еліні єдиний наявний титул в Страсбурзі захищати. Представництво там звісно слабше, ніж у Римі, але будуть Пегула, Коллінз, Паоліні, Наварро, ціле стадо кацапок. Побажаймо успіху.
zizyyura
билася, як за Харків. Ніхто не знає, що в неї в голові творилося. При 6:5, 40:15 не змогла перебити простий м'яч для перемоги, це - психологія
C.Пеклов
Молодець Еліна.Поступаючись в 3 сеті 3-5,та й майже по всім компонентам гри,зуміла виграти 3 гейми поспіль і мала 2 матч-пойнти на подачі сабалихи ,но на жаль..Зате генеральне тренування перед РГ можна рахувати що відбулося.Еліна хай щастить в наступних матчах!
Hevel_Poland
Jednego nie mogę zrozumieć - ta publiczność na trybunach... Okropne, żenada, wstyd, brak jakiejkolwiek elementarnej ludzkiej wrażliwości. Jak tak można się zachowywać? To Foro Italico czy peryferyjna pijalnia piwa? 
Viktor Shuper
матч просто жесть. через цей теніс жіночий можна нервовий зрив схопити 
дуже прикра поразка, я б сказав, може одна із найприкріших у кар'єрі Елі. так хотілося заткнути монстра за пояс, що не вистачило холоднокровності закрити матч у 3 сеті без тай-брейку. хоча і на тайбрейку шанси були теж закрити матч. ну дуже прикра поразка.
зараз прибіжить головний хейтер Елі пан Матусевич, який вічно критикує і вічно все знає як правильно грати треба   
Kubok-69
Мені цей матч приніс більше позитиву. Еліна боролося, Еліна мала шанс, Еліна витримала психологічні фокуси снсбк. Вилізала з безнадійних ситуацій. Не поплила, як Даяна з Ангеліною. Залишилося поспілкуватися з Кополовцем, в неділю сходити до церкви і попросити, щоб вернулася перша подача. 
sirjoga
Треба було в кінці хоть ракеткою по бройлерній наглій морді ляснуть
Серж Пир
Тяжело играть против бабы с х..ем 
Андрій Заліщук
добре Еліна поматала бульбу, не опустила руки після 3-5 на матчболі, за характер + для україночки, думаю Остапенко обіграє білорашку
zizyyura
Також ключовим моментом було в третьому сеті при 2:0, 30:0 забрати гейм - не вийшло, на жаль...
sarra2008
Потужний початок, потім спад і купа помилок, далі звична для Елі м'яка гра проти травмованої суперниці і повернення. Трішки не вистачило фарту.
Тож, зробити висновки і готуватись до РГ
Alehandro
Та не перекинута сітка на першому матч-болі, думаю, Еліні усю ніч снилася...
KirTheKing
Элина еще не набрала форму, не успевала к укороченным. в остальном все ок
shakhtarforewer
Шкода, щастя було близько (
Santk86
Должна была выиграть в двух сетах, а в итоги проиграла в трех. Все решила подача на тайбрейке, Соболенко все подавала первым мячом, а Свитольна вторым, за что и поплатилась.
Серж Пир
А вот Войцеховскому с Яготина такие трансики заходят 
introvert
Неприємно вражений ментальною складовою матчу. Єдине, чого боявся - щоб не програла сама собі, бо бульба зараз абсолютно не справляє враження другої ракетки світу, і перемогти її для тенісистки в тонусі справа техніки. Але що саме нашу першу ракетку почне настільки трусити, точно не очікував. Відіграти лише один брейкпойнт з семи, Еліна, ти серйозно?
Чесно, не розумію, як можна було тут програти. А "Світоліна і вкорочені" після цієї гри остаточно стане мемом.