Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 февраля 2012, 16:22
1367
0

Илья МИХАЛЕВ: «Взаимопонимание придет со временем»

Новичок «Карпат» осваивается в новой команде

| Обновлено 26 февраля 2012, 16:22
1367
0
Илья МИХАЛЕВ: «Взаимопонимание придет со временем»
Илья Михалев

– Ілля, ти виглядаєш дуже втомленим...
– Справді, так і є. Я до сьогоднішнього дня дуже багато пропустив, майже тиждень не тренувався. Після цього трохи важко втягнутися в ритм роботи, в якому зараз працюють «Карпати». Навіть після гри з «Ворсклою» відчував надзвичайну втому, попри те, що відіграв лише один тайм.

– Своєю грою в тому матчі залишився задоволеним?
– Не дуже. Перш за все нападник на полі для того, щоб забивати. Відзначитися у воротах «Ворскли» не вийшло. Хоча передумови для цього були. Проте все одно, оціню свою гру в цій зустрічі негативно. Правда, як для першого разу, цілком нормально.

– Мабуть, пригадуєш той удар, який ти завдав наприкінці гри, коли пробивав з розвороту?
– Там було близько двадцяти метрів до воріт. Не дуже далеко, можна було спробувати і пробити. Мав й інші нагоди для удару по воротах, але поки що я в новій команді і трохи незвично, адже всі просять м’яч і сконцентруватися на ударі важко. Був один епізод, коли я протягнув трохи м’яч і пасував Лукасу, проте захисники перехопили цю передачу. Був би я трохи довше в команді, я б, мабуть, все ж взяв тоді ініціативу на себе і пробив з двадцяти п’яти метрів, не задумуючись.

– Тобто, не вистачає тобі десь ще взаєморозуміння?
– Звісно. Але все це з часом прийде. Я впевнений в цьому. Буду працювати з хлопцями, буду старатися все зробити, щоб якомога швидше налагодити розуміння на полі.

– Згадай перший день, коли ти приїхав і приєднався до команди на зборах. Як тебе зустріли?
– В мене були дуже позитивні емоції. Не було жодних упереджених поглядів на мою адресу чи ще чогось такого. Всі дуже добре до мене віднеслися, постійно щось підказували, розповідали. Спершу я зустрівся з усіма за вечерею. Привітався. А вже наступного дня з усіма хлопцями познайомився на ранковому тренуванні.

– І як пройшли твої перші дні в команді?
– Дуже цікавий тренувальний процес. Такий не завжди можна зустріти. Колектив мене у всьому підтримує і допомагає. Я дуже задоволений, що потрапив в таку команду. Я тут хочу досягти найвищих цілей, і розумію, що з таким колективом в нас усе вийде.

– Більшість гравців в команді розмовляє українською мовою...
– Я все розумію і навіть можу розмовляти українською. Але мені треба трохи часу адаптуватися, перелаштуватися і звикнути. Все ж я півтора роки прожив в Росії. Але за місяць, думаю, повністю зможу говорити вже рідною мовою.

– Когось в «Карпатах» до приїзду в команду ти знав?
– Так. Це Сашко Касьян, з яким ми разом грали за «Шахтар-3», разом були в одній академії. Також знаю Володю Гудиму та Степана Гірського, коли ще в шкільні роки ми грали за збірну.

– Ти радий, що в команді маєш одразу кілька знайомих?
– Звісно. Мені легше адаптуватися. Хлопці мені дуже допомагають. Зараз я вже з усією командою добре спілкуюся. Мартинюк, Озарків, Батіста, який мені багато підказує на тренуваннях, каже як правильніше зробити, як краще позицію обрати.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.