Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 октября 2014, 17:52
3515
2

Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Была равная игра, но два разных тайма»

«Олимпик» - «Карпаты». Послематчевая пресс-конференция главного тренера львовян

| Обновлено 04 октября 2014, 17:52
3515
2
Игор ЙОВИЧЕВИЧ: «Была равная игра, но два разных тайма»

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ, в.о. головного тренера «Карпат»

– Вітаю «Олімпік» з перемогою. Сьогодні була доволі рівна гра, але два різні тайми. В першому таймі наш суперник мав перевагу за моментами, після того у другому таймі ми стабілізували гру, взяли під контроль територію і м’яч, почали комбінувати. Нам вдалося створити кількісну перевагу на правому фланзі, три на два. Але на завершальній стадії у нас проблеми. Якщо ти не забиваєш, то не можеш перемогти. «Олімпік» дуже насичено зіграв в обороні, важко було пройти. У них не було помилок. А ми не мали моментів, навіть після відбору м’яча. Ну, і ще фактор незабитого пенальті теж вплинув на результат. Тому я хочу вибачитися перед уболівальниками. Думаємо про матч проти «Іллічівця», сподіваюся, що потішимо фанів перемогою. Ще хочу сказати, що попередні матчі проти «Динамо» і «Металіста» нас виснажили. У них ми віддали усе, що маємо. Ми хотіли перемогти, налаштовувалися, але не все, що ми задумали, вийшло на 100 відсотків.

– Сергійчук і Кополовець вийши по перерві. Ви пішли ва-банк?
– Ми приїхали за перемогою. Хотіли контролювати м’яча і загострювати атаки. Ми не грали з типовим форвардом, але через чисельну перевагу в центрі, за рахунок вривань у вільні зони, хотіли загострювати гру. Дещо у другому таймі вдалося створити, коли після контролю ми загострювали гру. До пенальті гра була наша, територіально і комбінативно. А пенальті дуже негативно вплинув на команду.

– До суддівства є претензії?
– Не буду коментувати, це не моя компетенція. Я на свої помилки дивлюся і стараюся їх не повторювали

– Питання може і дурне, але чи не було у вас бажання ставити Балажіца з перших хвилин на позицію нападника?
– Це варіант, я думав. Але ми не можемо цього зробити. Балажіц – це збірник Словенії, він викликається як центральний захисник. Якщо я ставитиму його в напад, знаючи, що це не його оптимальна позиція, то його можуть не викликати до збірної. Хоча, з його інтелектом, він міг би принести нам користь в атаці. Хотілось би мені такого форварда, я це не приховую.

– Як на вас вплинуло зняття трьох очок?
– Позитивно не може бути. Кожне очко дороге. Звичайно, що негативно вплинуло

– Скільки часу вам знадобилося для того, щоб вивчити українську мову? Тут деякі тренери багато років працюють, а мови не знають.
– Українська мова легка. Це мінімум, що я можу зробити, щоб поспілкуватися з вами. Насамперед, я людина, а вже потім той, хто займає тимчасову посаду тренера.


Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
у нормальній команді УПЛ повинно бути 3-4 ПЕНАЛЬТИСТИ, а не хто підійде...
голодюк, худоб'як, кополовець, кожанов не ХОЧУТЬ ВИКЛАДАТИСЯ - пішли ПНХ!!!
lviv-999
Класний тренер!!!!!!!!але нефартовий капец!!!! І ще одне як тільки Ксьонз підійшов бити пеналь я поняв що це капец!!!!!!! це не пенальтист!!!!!!!!!!Чому нне бив Кожанов не зрозуміло або Мартинюк з його пушкою !!!