Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ATP
| Обновлено 13 октября 2024, 15:00
4911
9

Хватило двух сетов. Синнер и Джокович определили чемпиона Мастерса в Шанхае

Янник переиграл Новака в финале хардового турнира АТР 1000 в Китае

| Обновлено 13 октября 2024, 15:00
4911
9
Хватило двух сетов. Синнер и Джокович определили чемпиона Мастерса в Шанхае
Getty Images/Global Images Ukraine. Янник Синнер

13 октября состоялся финальный матч на хардовом турнире АТР 1000 в Шанхае (Китай).

Первый номер мирового рейтинга Янник Синнер (Италия) в двух сетах переиграл именитого Новака Джоковича (Сербия, ATP 4) за 1 час и 40 минут.

ATP 1000 Шанхай. Хард. Финал

Янник Синнер (Италия) [1] – Новак Джокович (Сербия) [4] – 7:6 (7:4), 6:3

Это была 8-я встреча соперников. Янник выиграл 4-й очный поединок, в частности 2-й подряд – оба в 2024 году.

Синнер за последние две недели провел два финальных матча в Китае. 2 октября он не сумел одолеть Карлоса Алькараса в решающем встрече в Пекине. До азиатской серии турниров Синнер завоевал трофеи на Мастерсе в Цинциннати и US Open. Таким образом, из последних 22 матчей на счету итальянца 21 победа.

Синнер выиграл 17-й трофей в карьере. В этом сезоне на счету Янника семь титулов. Джокович за карьеру четыре раза становился победителем Мастерса в Шанхае. Янник теперь является самым молодым чемпионом на этих кортах.

Итальянец стал первым игроком после Джоковича в 2020, который сумел завоевать трофеи на двух Мастерсах подряд (Цинциннати и Шанхай).

Оцените материал
(11)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ekvato
Джокович все ще сильний і входить до Біг-3 версія 2.0 і навіть може виграти турнір, щоправда, якщо на шляху не зустрінеться з Алькарасом чи Сіннером))) (Олімпіада-виключення)
Anatoliy65
Ну що, є ще ягоди в ягідницях у Новака але все ж молодість бере верх, все таки взяв золото олімпіади і у кого, у Алькараса і де, на грунті а це не цацки-пецки.
Anatoliy65
Да, серба не люблять в тенісній тусовці бо йому чхати на тусовку у нього прекрасна сім'я і він дуже любить свою країну, а те що він король над королями в тенісі він доказав своєю грою і на сам перед своїми здобутками і тусовка не може з цим змиритися, хай тусуються дальше а ти неперевершений.
Ekvato
Фани Новака набігли. Новак-крутий тенісист, один з 3ох найкращих за історію пррфесійного тенісу. Він би міг завершити після Олімпіади і це би було оптимально. Продовжувати свою кар'єру у 25ому чи 26ому змісту не бачу: а) він не може сперечатися ні з Яніком, ні з Карлосом; б) основні конкуренти його часу Рафа і Роджер узе закінчили; в) він уже всім усе довів, коли на рівних грав у часи Біг-3. Я, звісно, не пророк, але думаю, що завершить він як Серена. Женучись за міфічним 25им шоломом, так його наступного року і не візьме і піде на пенсію на мінорній ноті. А міг піти на піку
vvm2068
Для Джоковича оптимально було б виграти АО у 25 му та завершити кар'єру. Це було б ну супер просто
vvm2068
Важкий і класний матч був у Джоковича з Фріцем, Яніку було простіше у півфіналі. Вже Ноллє не вистачило фізично певно. Але все ще топ рівень. Браво Ноллє, і Яніку треба віддати належне
introvert
Карлітос, з`явившись на грі, сів поруч з ложею Янніка. Неприємно для Новака, але можна зрозуміти: солідарність поколінь, друзі-суперники, і таке інше. Потім до іспанця приєднався Роджер - і ось це вже дійсно неприємний удар по психіці. Бідолаха серб, ніхто в тенісній тусовці його не любить)
Ну а Сіннер ударним завершенням сезону забезпечує собі лідерство в рейтингу впродовж більшої частини наступного року. Навіть якщо не приїде на захист титулу в Австралію, статус першої ракетки не втратить. І звання "король харду" остаточно переходить від серба до італійця.