Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 августа 2014, 18:57
1267
0

Вячеслав ГРОЗНЫЙ: «Мы не будем мальчиками для битья»

Наставник «Говерлы» поделился впечатлениями о жеребьевке 1/16 финала Кубка Украины

| Обновлено 13 августа 2014, 18:57
1267
0
Вячеслав ГРОЗНЫЙ: «Мы не будем мальчиками для битья»

Напередодні матчу проти харківського «Металіста» В’ячеслав Грозний клубній прес-службі дав оцінку майбутньому поєдинку та прокоментував результати жеребкування 1/16 Кубка України.

– Вважаю, що супер-фаворитом майбутньої зустрічі є «Металіст». Харківський колектив – класна команда, яка має чудову інфраструктуру, в клуб інвестуються чималі кошти, а тим паче в Харкові дуже люблять футбол. В минулому чемпіонаті зіграли на виїзді внічию, можу відмітити, що тоді фарт був на нашій стороні, коли залишилися в меншості на полі. Загалом, з «Металістом» дуже важко грати, гравці якого технічні, добре працюють з м’ячем. Був на останній грі «Металіста» проти «Шахтаря» у Львові, де ще раз переконався в тому, що харків’яни – класний колектив. Тому, щоб на рівних грати з такою командою треба стрибнути не вище голови, а так як Сергій Бубка. Реально розуміємо, що ініціативою володітимуть господарі, ми діятимемо другим номером, компактно обороняючись, та намагатись загострити ситуацію в контратаках. Кожен тренер мріє взяти очки від «Металіста», хоча, якщо цього не вдасться, то трагедії робити не будемо, але певен, що точно не будемо «хлопчиками для биття». Якби в нас залишився попередній склад, який у нас був весною, я б говорив зовсім по-іншому. Допоки що в нас команда на стадії формування. Реально, що в «Металіста» та «Говерли» полярні завдання на сезон, у нас – зберегти прописку в вищій лізі. Хоча ще раз повторюся, щоб вже тепер змінили Регламент і до 14 команд додалися дві найсильніші команди з першої ліги, а 14 УПЛ команда за підсумками цього сезону грала перехідні матчі з третьою командою першої ліги.

– Ви задоволені результатом жеребкування Кубка України?
– Нам не поталанило з жеребом й натрапили на сильного суперника, на команду, яка ставить собі за мету підвищитися в класі. «Черкаський Дніпро» – серйозний суперник і нам з ним буде непросто. Та й їхати допоки що не знаю як будемо - автобусом або ж потягом, краще б випав суперник поближче, до прикладу «Нива» (Тернопіль), але що поробиш – жереб є жереб.

Не можу зрозуміти, чому гратимемо в Кубку лише один матч, адже зараз через зменшення кількості команд УПЛ у нас і так мало матчів. Якби в нас були два матчі, то міг би випустити в першому поєдинку молодих гравців, а в наступному в разі потреби більш досвідчених.

Роман Сенишин, Інформаційний відділ ФК Говерла

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.