Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 ноября 2013, 10:26
1071
1

В Киеве обсудили планы развития детско-юношеского футбола

Около двух сотен футбольных функционеров, тренеров и учителей приняли участие в семинаре

| Обновлено 28 ноября 2013, 10:26
1071
1
В Киеве обсудили планы развития детско-юношеского футбола
ФФУ

27 листопада у Будинку футболу відбулась Всеукраїнська нарада з питань розвитку дитячо-юнацького футболу. Цей захід відвідали близько двохсот футбольних функціонерів, тренерів та вчителів фізкультури.

Розпочав нараду перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов, який розповів про стан дитячо-юнацького футболу України. За словами Аантолія Володимировича, головним завданням даного заходу є не звіт про виконану роботу, а визначення слабких місць у роботі і пошук резервів, на основі яких можна буде підвищити рівень організації дитячо-юнацького футболу, і, як наслідок, поліпшити якість підготовки юних футболістів різного віку.

Голова Комітету з розвитку футболу в регіонах Ярослав Грисьо ознайомив присутніх з організацією роботи регіональних федерацій футболу з розвитку дитячо-юнацького футболу, а заступник технічного директора ФФУ Віктор Догадайло повідомив про шляхи покращення системи змагань серед дитячо-юнацьких команд в Україні.

Друга частина наради розпочалась з доповіді члена комісії УЄФА з масового футболу Євгена Столітенка про національні проекти ФФУ з розвитку шкільного футболу. Після цього відбулось урочисте відкриття Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу. До речі, жеребкування учасників конкурсу провели видатні українські футболісти Володимир Мунтян і Володимир Трошкін.

Учасники заходу також обговорили підвищення кваліфікації тренерів дитячо-юнацького футболу за програмою «С» - диплому на рівні регіональних федерацій і впровадження в регіонах інформаційно-аналітичної системи (єдиної бази даних) ФФУ.

Далі всі присутні були поділені на дві секції. До першої увійшли керівники регіональних федерацій футболу, дитячо-юнацьких футбольних шкіл, провідні тренери дитячо-юнацького футболу та керівники спортивних товариств і відомств. Вони обговорили взаємодію ДЮСШ професіональних футбольних клубів з юнацькими збірними командами України, які, в свою чергу, були представлені, головними тренерами та їх помічниками.

Друга секція включала в собі керівників курсів «С» - диплому ФФУ в регіонах, методистів з фізичної культури обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу. Вони розглянули питання організації та проведення змагань з футболу серед шкільних команд, зокрема турніру «Шкіряний м’яч», і підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури з методики викладання футболу в школі. Також представники цієї підгрупи були ознайомлені з умовами проведення Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу.

В кінцівці заходу обидві секції провели круглі столи на теми «Оптимізація підвищення кваліфікації тренерів масового футболу за «С» - дипломом ФФУ» і «Реформи шкільної фізичної культури: виклики та перспективи».

Нагадаємо, що фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу пройде у Києві 28 та 29 листопада.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
VITASYA1974
Понятно... Все доложили как всё отлично в детском футболе. В общем попиз...ли и разошлись.... И так всегда. А мой пацан на тырсе тренируется, а не на поле...А потом играют на траве и он в шоке - отскок не тот, мяч катится не так и т.д. и т.п.