Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 28 августа 2022, 15:19
48832
23

Источник: Забарный в ближайшие дни переедет в лондонский клуб

Защитник «Динамо» в последние дни лета может оказаться в «Тоттенхэме»

| Обновлено 28 августа 2022, 15:19
48832
23
Источник: Забарный в ближайшие дни переедет в лондонский клуб
ФК Динамо Киев. Илья Забарный

Защитник «Динамо» Илья Забарный, скорее всего, в ближайшие дни перейдет в клуб АПЛ.

По данным The Spurs Express, украинский футболист будет играть за клуб из Лондона, а переход будет завершен в последние летние дни.

Судя по всему, речь идет именно о трансфер в «Тоттенхэм», который ранее проявлял интерес к Забарному.

Паблик Динамо Киев Inside сообщил, что клуб из Лондона сделал официальное предложение киевлянам по трансферу Забарного: «Самое время начинать следить за лентой новостей. Официальное предложение сделано. Время подтягивать English».

Оцените материал
(338)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DK-Kyiv
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Maslyaspor
Ну Миколенка відпустили і його відпустять. А тим більше в ЛЧ не потрапили гроші треба.Думаю не менше 15 лямів будуть просити .
Весняна Сова
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Igor Jones
Це хороша новина для Забарного та деяких вболівальників але не для Динамо, вдхід Миколенко травма Попова, ймовірний відхід Кендзьори та й якщо Забарний піде то в ОБОРОНІ зовсім буде туго... нам грати в ЛЄ.....це повний треш............
Nick.Grabowski
Якщо у вас 10-20 пригодованих агентів, 10-20 лояних ЗМІ та пригодовані журнашлюшки в різних державах Європи, то з будь-якої посередності можна зліпити зірку.
Але в футболі треба грати на футбольному полі, і там важко щось підробити, бо всі ж бачать як є насправді, який реальний рівень. І які показали матчі з Бенфікою - центральні захисники ДК - прямо дуже слабкі. За рівнем слабкості з ними може конкурувати лише Беседін.
5-0 і це Бенфіка сильно не напружувалася.
Але футбол в Європі дуже сильно прогнив. І заслуга в цьому не лише наших аристократів (бандюків з 1990-х), але і УЕФА та ФІФА. 
Вони підробляють жеребкування, плюють на правила фінансового fair play, продають турніри за гроші Катару та Росії,  торгують фіналами єврокубків, отримують гроші від газпрому та подібних бандитських бізнесів на крові. 
Тому УЕФА та ФІФА не футбол потрібно "розвивати", а давати свідчення незалежним правоохоронним органам, і бажано десь в прозорій державі. 
Вік.
Продайте Сидорчука і Гармаша і купіть нормальних гравців на їх місце і Динамо Київ стане чемпіоном.
Павло Бубенко
Я перепрошую, але як це розуміти? В Україні йде війна, за Законом виїзд військовозабов'язаних чоловіків призовного віку суворо заборонено! Чи я щось пропустив? Чим оцей Забарний відрізняється від решти, від мільонів інших молодих українських хлопців, які не можуть виїхати за межі країни? Виходить, що Забарний це одне, а усі інші, йому подібні,- щось інше? Виходить, що Забарний спокійнісінько поїде заробляти мільони, й війна та Закони йому до задниці, а не забарні повинні за нього вмирати? З такими виключеннями не басити нам Перемоги, як своїх ушей!
witcher_rr
Суркісня хрєн відпустить його.Динамо та продаж гравців,це дві речі не сумісні.
Nick.Grabowski
Те, що УЕФА та ФІФА мають теплі стосунки з нашим "українським" феодальним олігархатом (по суті чистим та тотально брехливим криміналом - перш за все це масштабні аферисти, шахраї, злодії, які крадуть десятками та сотнями мільйонами, але самі при цьому робити нічого не вміють корисного) - дуже погано характеризує ці організації.
А якщо власники провідних клубів Європі теж товаришують та мають бізнеси з нашими аристократами (примітивними та нахабними бандюками з 90-х, які потікали в умовах війни в Лондон, Женеву, Монако, Ніццу) - то вони або тупі-наївні (що навряд), або подібні за своїми життєвими цінностями. 
Злий Глобинець
Хіба що газон Тоттенхем Хотспур стедіум стригти та поливати...