Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 октября 2016, 15:22
5322
0

Олександр ПАВЛОВ: «Кличко може перемогти будь-кого, окрім Ф'юрі»

В гостях у Sport.ua побував редактор і оглядач Sportbox.ru

| Обновлено 26 октября 2016, 15:22
5322
0
Олександр ПАВЛОВ: «Кличко може перемогти будь-кого, окрім Ф'юрі»
Sport.ua
В гостях у Sport.ua побував редактор і оглядач Sportbox.ru Олександр ПАВЛОВ. Він поділився своїми думками щодо майбутніх поєдинків українських боксерів, щодо ситуації Тайсона Ф'юрі, розповів про найцікавіші свої інтерв'ю та багато іншого.
 
— Хоча Олександр працює редактором рубрики «бокс» на російському сайті, але він народився в Україні, в Києві, і сам запропонував спілкуватися українською мовою. Не забули ще українську?
— Чому б не розмовляти українською? Мені здається, це має сенс. Я звернув увагу на те, що в Україні взагалі немає масової інтернет-журналістики, у першу чергу — спортивної, де хтось розмовляв би українською мовою. Я подумав, а чому б це не почати?
 
— Чи вірите, що історія Тайсона Ф'юрі ще не завершена і що там ще будуть боксерські глави?
— Гадаю, так. Він ще дуже молодий, йому тільки 28 років. Багато хто зі спортсменів заробляє шалені гроші. Це спокуса, вони хочуть на щось витратити їх, відчинити якісь двері. Це випробування грошима, це із серії «зіркова хвороба». Хтось отримав популярність, славу — і він може «захворіти». Так само, коли на людину зненацька падають гроші — це іспит. Не кожен може цей іспит витримати. Боксер — це людина, яка є борцем. Я думаю, що Тайсон Ф'юрі має подолати цю ситуацію.
 
— Були приклади, коли чемпіон світу в надважкій вазі віддавав пояси, не проводив жодного захисту титулу?
— Я не можу такого пригадати, але все буває вперше. Напевно, щось було, але були ситуації, коли люди з інших причин позбавлялися або зрікалися поясів.
 
— Нібито команда Володимира Кличка не може домовитися про бій з Джошуа. Якби Ви були менеджером Володимира, Ви б домагалися бою з британцем?
— Потрібно знати грошовий розклад. Багато вболівальників сприймають професійний спорт як спорт, а це не так. У футболу менший імідж комерційного. Професійний бокс — це вид спорту, який створювався як бізнес. Тобто ми маємо аматорський бокс, де виступають любителі — немає проблем. А професійний бокс був створений, щоб заробляти. Якщо ми подивимося, як було на початку — не було федерацій. В певному сенсі це були бої без правил. Їх легалізували, стали розвивати — і зараз ми маємо бізнес. І не просто бізнес. На прикладі Америки ми маємо справжню індустрію, батьками якої, я гадаю, були Дон Кінг, Боб Арум, ще декілька великих промоутерів.
 
— Комерційно це був би успішний бій з Джошуа?
— У боксі стається так, що всі бої проводяться у той час, коли це потрібно. Якщо ми подивимося на бій Пакьяо — Мейвезер, про нього казали багато років, але все не складалося, не могли домовитися. Але коли вони домовилися — заробили рекордну в історії боксу суму. Наприкінці 2015 року відбувся бій Кличка з Ф'юрі, бюджет бою був приблизно 25-30 мільйонів євро. Ф'юрі на той час вже був відомий. Мені він був відомий вже, здається, 2010 року, коли він проводив перший бій з Чісорою. Після того Чісора хотів поєдинку з Володимиром, але бій було скасовано. Якби 2011, 2012 або 2013 року Ф'юрі вийшов проти Кличка — скоріше за все, він був би побитий. Але скільки вони заробили б? Хей тоді заробив менше, але Хей на той момент був набагато відоміший за Ф'юрі. Десь це визріло, як хороше українське вино.
 
— Володимиру вже 40 років, немає часу на визрівання певних боїв...
— Так і є. Давайте дивитися тоді, а з ким найбільше Кличко може зараз заробити? Ф'юрі — так, це вже перевірений варіант. Реванш з Хеєм може щось принести, але я не впевнений, що так багато. Уайлдер — було б добре. Реванш з Повєткіним зараз неможливий з багатьох причин.
 
— Якщо будемо з реалій дивитись, є бій з Брауном і з Джошуа. На бій з Джошуа каса була би втричі більше, ніж на поєдинок з Брауном...
— Це ми не знаємо, зараз не оголошені цифри. Ми знаємо, скільки може заплатити RTL — 3,5-4 мільйони євро. Але в цьому котлі найцікавіше те, скільки заплатят Sky. Це навіть інша індустрія, ніж RTL, вони мають pay-per-view, платні трансляції, на бій з Ф'юрі вони більше 16 мільйонів фунтів дали.
 
— Якщо зі спортивної точки зору, яким би вийшов, на Вашу думку, бій Володимира з Ентоні?
— Якщо порівнювати бій Кличка проти Джошуа і проти Брауна зі спортивної точки зору, то Джошуа у будь-якому разі. Там навіть є якась комерційна історія. Це два олімпійських чемпіона, це вже маркетинг , це вже продається. Але наскільки воно продасться зараз? Бій з тим самим Повєткіним, там інша ситуація, не було такого pay-per-view. Але скільки Повєткін і Кличко заробили, якби Повєткін не пошкодив ногу і виступив би тоді, 2008 року? Мільйон-півтора, не більше. А так знайшлися гроші. Вони знайшлися не так, як на Sky або на HBO, але знайшлися.
 
— Десять мільйонів були збитки з цього бою у Рябинського і компанії...
— Я не про те, я зараз кажу не про заробіток, а про те, що тоді це мало сенс для Рябинського. Думаю, тоді був його найбільший івент. Він заявив про себе як промоутера, це була інвестиція в його популярність. Після цього він став відомим. Знайшлася людина, яка організувала бій, котрий не могли організувати сім років. Це була інвестиція в його бізнес. Як він веде бізнес — це його справа.
 
— Але там були репутаційні ризики, мене взагалі це здивувало. Тобто там національний герой Росії «Вітязь» Олександр Повєткін, приїжджає Володимир Кличко — і громадська порка, там був рекордний рахунок в чемпіонських боях у суперважкій вазі. Просто декласував Володимир Олександра, забрав гонорар 17 мільйонів доларів. Репутаційні ризики для промоутера тут були?
— Це як сприймати. Я після цього бою написав статтю про те, що виглядало так, нібито організатором бою був не промоутер Повєткін, а промоутер Кличко. Але я гадаю, у Рябинського були якісь свої інтереси, він мав провести цей бій. Гадаю, для нього на той момент організувати те, що до того ніхто не міг організувати, було набагато важливіше. Ми зараз вже політизуємо, тоді була трохи інша ситуація. Я в цьому не вбачав тоді політичного змагання. Скоріше був бізнес-шок з цими 23 мільйонами, з одного боку. А з іншого боку — це був великий івент, який мав спортивну частину, дуже важливу і цікаву. Ми перед поєдинком не знали, що так було. Я сам був здивований. У Повєткіна було багато причин. Я потім вже зрозумів, чому він не зміг — тому що там були помилки із тренерами, підготовкою. Думаю, що зараз цей бій виглядав би інакше. Я не кажу, що Повєткін у будь-якому разі переміг, але зараз бій був би іншим, тому що Повєткін змінився.
 
— На мою думку, жодних шансів у Олександра Повєткіна три роки тому не було, навіть якби у нього взагалі не було помилок, що яскраво продемонстрував той бій. Але що цікаво — були побоювання стосовно РУСАДА. У того ж Брауна знайшли допінг після бою з Чагаєвим у місті Грозний. Браун заперечував це, казав, що це просто підстава. Чи не виключаєте Ви, що це був задум російського боку, когось із менеджерів з російського боку?
— Зараз дуже складно про це казати. Після цього РУСАДА була позбавлена ліцензії ВАДА. Декілька людей, які там були, раптово померли. А найцікавіший втік до Америки, з чого і виник великий допінг-скандал. РУСАДА дискредитована. Але у Кличка теж розумні люди, вони розуміли, на що розраховувати. І вони свої умови зуміли нав'язати, і це не було помилково.
 
— Тоді забір допінг-проб здійснювала німецька антидопінгова ліцензована лабораторія. Три роки з того бою пройшло. Є тенденція розвитку індустрії професійного боксу на пострадянському просторі, зокрема в Росії?
— На жаль, я не бачу індустрії. З приходом промоутера Рябінського на ринок з'явилися в Росії цікаві бої. Але я не бачу розвитку індустрії, як в Америці. Проте це залежить навіть не від промоутера, а від готовності телебачення платити. В Росії платні трансляції неможливі, як і в Україні, так само вони неможливі в Німеччині. Тому чотири з половиною мільйони, які Кличко отримує від RTL — вище не можна. В американців інші моделі, не всі туди допущені. Наприклад, Головкін дотепер не став фігурою прев'ю, хоча він дуже хороший боксер. Там є свої закони. Але для цього потрібне телебачення, яке готове платити. Такого телебачення немає, і це проблема. У Європі таке телебачення є в Скандинавії...
 
— Там копійки...
— Але це платні трансляції. Навіть бій Усика з Гловацькі коштував десять доларів у Польщі, але він коштував. А Ви скажіть мені, скільки українців готові заплатити не десять, а п'ять-сім доларів за трансляцію бою Кличка?
 
— Є у нас промоутерська компанія K2, там, можливо, трохи інша схема, є спонсори, але «Інтер» платить гроші, як RTL платить KMG за трансляцію...
— Ця схема є, але RTL платить три мільйони, а «Інтер», як я розумію, 200-300 тисяч. Може, до 500. Але від цих грошей залежить створення індустрії. Американці можуть у себе зробити все, а потім продати за копійки в додаток українцям або росіянам, або казахам, або полякам. Але вони мають ринок, де вони майже мільярд знімуть, як з бою Мейвезер — Пакьяо.
 
— В найближчі роки на пострадянському просторі є якісь перспективи розвитку індустрії саме професійного боксу?
— Гадаю, ні, тому що криза, а криза сприяє тому, що у людей немає грошей. Вони від кризи не з'являться. Спочатку треба покінчити з кризою, потім потрібно, щоб з'явилися гроші, і коли вони з'являться — їх потрібно цілеспрямовано вкладати. Що можливо створити в Україні або в Росії — німецьку модель. Британську вже не можна, тому що люди психологічно звикли до халяви.
 
— K2 з «Інтером» — це і є модель Кличко Менеджмент Груп...
— Але скільки боїв вона продає на рік?
 
— До десяти боїв на рік. У найкращі роки було десять боксерських вечорів...
— А зараз? Цього року, минулого? Я, може, чогось не знаю.
 
— Бої Усика користуються попитом...
— Усик виступає двічі-тричі на рік, все. А крім Усика і Кличка, в Україні більше нікого немає. Був Постол, він програв, але справа не в тому. Це було одноразово. А наприклад, Усик і Кличко — постійні. Але таких постійних треба десять мати, щоб були джерела для створення цієї індустрії.
 
— Трохи змінимо тему. Ми пам'ятаємо, що чемпіонами світу в суперважкій вазі були Віталій і Володимир Клички, Валуєв, Повєткін, Ібрагімов, Маскаєв, Чагаєв. Зараз Валуєв закінчив кар'єру, Ібрагімов, Маскаєв — теж, Чагаєв нещодавно, Віталій Кличко. Хто прийде їм на зміну? Чи є на пострадянському просторі такі боксери?
— Якщо казати про Росію, тому що там було більше чемпіонів у суперважкій вазі, я зараз дивлюся на це із дуже великим песимізмом. Повєткін зараз — останній з могікан. Багато українських боксерів не змогли кваліфікуватися на Олімпіаду. Хто прийде — я не знаю. В Україні хто прийде після Кличка? Гадаю, що Усик. Він виграє всі пояси в першій важкій вазі — і перейде в суперважку. Окрім Усика, я не знаю, може, хтось десь є, але на Олімпіаді я не бачив нікого.
 
— У листопаді буде бій Хук — Кучер. Що світить українцю в цьому поєдинку? Ви були присутні на декількох боях Марко...
— Я його навіть особисто дуже добре знаю. Маю сказати, що так, мабуть, Хук не високотехнічний боксер, але дуже вольовий. Я з ним розмовляв після бою з Гловацькі — він сказав, що сам винний. Але я в голові тримав те, що Гловацькі десь пощастило — те, що він піднявся з нокдауну. Хук припустився декількох помилок, десь у пустелі тренувався, в Неваді, потім з одного узбережжя перелетів на інше і т.д. Але згадаємо, який він бій дав Повєткіну. Цього ніхто не очікував.
 
— Він його виграв насправді...
— Хтось каже, що виграв, хтось каже, що нічия була. Я, наприклад, очікував нокаут в першій половині, і я помилився. Все залежить від того, наскільки Марко буде мотивований. Але я гадаю, що він буде, тому що поразка від Гловацькі його не підкосила, а ще більше змотивувала. Кучеру буде нелегко. Кучер технічний, набагато технічніший за Хука, але Хук — боксер напору. Якщо Кучер його витримає — там є якісь шанси. Але зараз Хук морально дуже мотивований, тому що він зараз вступив у співробітництво із братами Кличками. Як я розумію, RTL розглядає Хука як наступника Кличків на своєму каналі, тому що він через Кличків має контракт фактично із RTL, і це круто.
 
— Але детальніше? Щось я зв'язку не бачу між Кличком і Хуком...
— У Хука є промоутерська компанія...
 
— У Хука був контракт з «Зауерландом»...
— Був два або два з половиною роки тому.
 
— Потім він як вільний агент?
— Перед поєдинком із Гловацькі він організував власну промоутерську компанію. Ринок в Німеччині теж невеликий, там існує два великих гравця зараз — RTL і ZDF. ZDF, може, і хотіли би прийняти Хука, але там відносили з «Зауерландом», а там вже принципово те, що Хук пішов із «Зауерланда» — тому там зась йому. Перед поєдинком із Гловацькі, якщо не помиляюсь, його бій йшов на якомусь кабельному каналі типу Sky Dotschland. І потім, після цієї поразки, перший бій минулої осені Хук провів вже на RTL.
 
— А при чому тут брати Клички?
— Між ними зараз співробітництво. На RTL теж так не можна було потрапити. Зараз Хук є наполовину власним промоутером. Як я розумію, компанія Кличків вже майже є співпромоутером Хука, і це все через цікавість телебачення. Тобто зараз у Хука завдяки Кличкам або цьому співробітництву з Кличками є контракт на RTL, і це Хука дуже мотивує, бо нічого кращого взагалі не може бути. Але якщо він буде програвати, йому це не цікаво. Тому, гадаю, що проти Кучера він покаже себе з найкращого боку. Але спробує показати.
 
— Мені здається, що в Америці не дуже уважно за цією вагою стежать, тому великого попиту на вагову категорію Усика в Америці немає. Чи маю я рацію?
— Так. Там немає просто боксерів цієї ваги і все. Флорес є, він зараз отримав від чемпіона WBC Белью по голові, і все.
 
— В Усика було два варіанти проведення свого першого захисту титулу — 10 грудня в андеркарті бою Головкіна чи 24 грудня у Києві в Палаці спорту. Чи варто виходити на американський ринг, коли там немає великої зацікавленності до Усика особисто і до його ваги в цілому?
— Важко сказати. По-перше, це залежить від того, що можна заробити там і в Києві. Якщо там не має зацікавленості, але Усик вийде і їм сподобається — це вже буде плюс. Я не кажу, що він за ніч стане суперпопулярним, як Тайсон, але це буде вже перший крок. Чому б ні? Якщо він буде виступати в Києві — так, українці його знають, люблять, але американці про нього не дізнаються. А якщо він виступить в Америці — якась кількість, але американська, буде знати, хто такий Усик.
 
— Новий менеджер Егіс Клімас — це плюс для кар'єри Усика? Все-таки Усик веде справи Ковальова, Ломаченка, Градовича. Чи може він якось посприяти?
— Напевно. Я особисто з ним знайомий тільки по телефону, час від часу брав інтерв'ю. Він справляє враження дуже порядної, професійної і зацікавленої у своїй роботі людини. Тому чому ні?
 
— Усик потенційно може розглядатися як абсолютний чемпіон? Чи поб'є він Белью, Лебедєва, Дрозда, якщо той повернеться? Чи можна сказати, що він буде домінантним чемпіоном?
— Я думаю, що так. Бій з Гловацькі показав те, що Усик — дуже цікавий боксер. Я думаю, що він має більший потенціал, ніж навіть Володимир Кличко. Володимир — дуже суперефективний боксер, але нудний, тому що зайвий раз не ризикує. А Усик у бою з Гловацькі показав, що не треба зайвий раз ризикувати, і при цьому залишається цікавим. Його рухи — це якась пісня, просто спостерігати за ним. Я гадаю, що він у будь-якому разі потенційно може бути більш видовищним боксером, ніж Володимир.
 
— Ще один підопічний Егіса Клімаса Василь Ломаченко 26 листопада проведе в Лас-Весагі бій з Ніколасом Уолтерсом. Коли Василь почне збирати аншлаги на американських аренах? Минулий бій він проводив у двохтисячному театрі «Медісон-сквер-гарден», і навіть там не було аншлагу...
— Важко сказати, але думаю, що Ломаченко потребує тільки часу, тому що він сам по собі дуже унікальний боксер. Такі люди, як Тайсон, Холіфілд, народжуються декілька разів на століття. Тільки потрібен час. Це біда пострадянського простору в тому, що всі хочуть все і відразу. Хочуть відкрити бізнес — і наступного дня мати вже шестисотий «Мерседес». Такого не буває. Ломаченко завоював дві олімпійські медалі і те, як він швидко став чемпіоном в Америці, там вага дуже цікава для американців. Тут все залежить він часу.
 
— Тобто у нього набагато кращі шанси і він більш обдарований боксер, якщо порівнювати із Усиком?
— Я взагалі вважаю його уніком. Усик — обдарований боксер. А Ломаченко — унікальний.
 
— Ще буде один із великих боїв Ковальов — Уорд. Чого Ви очікуєте від цього поєдинку?
— Гадаю, для Сергія це має бути справжній іспит, тому що він ще ніколи не виступав проти настільки технічного боксера. В жодному разі його боксерів не можна назвати боксерськими мішками або лантухами, або ще кимось, але він домінував. Хто там був? Паскаль. Хопкінс дуже хороший боксер, але йому вже 50 років. Це межа, після якої боксерське життя не таке легке. А Уорд — дуже досвідчений, технічний. Ковальов перемагає завдяки своїм якостям танка фаустпатроном. Мені важко сказати, чим це закінчиться, але думаю, що це буде дуже цікаво.
 
— Я часто-густо зустрічав Вас в Німеччині на боях Віталія, Володимира Кличків. Знаю, що Ви спілкувалися з багатьма американськими, російськими, українськими видатними боксерами. Інтерв'ю з якими боксерами Ви пишаєтеся найбільше і чому?
— Не знаю. Думаю, одне з найкращих боксерських інтерв'ю було з Валуєвим. Це було ще до того, як він провів бій проти Руїса і став чемпіоном. Це сталося наприкінці 2005 року, а я з ним робив інтерв'ю у січні або лютому 2005-го перед якимось поєдинком. Я тоді працював у «Московському комсомольці», був власним кореспондентом цієї газети на той час. Газета формату А2, це було дві або майже дві шпальти. Він там розповів про все: як він вінчався, що відчував, все в деталях. Тоді це було дуже цікаво. Я тоді прийшов з якимось міні-диском. Коли ми вже годину із ним порозмовляли, я нервував, невірно цей диск замінив — і він нічого не записав. Коля по-людськи сказав: «Не переймайся, випий чайку, ми знову запишемо». І ми заново це робили. Як життя показує, якщо інтерв'ю робиш другий раз, воно гірше. А тут другого разу було ліпше, ніж першого, дуже хороше інтерв'ю.
Найцікавіше інтерв'ю, яке я зробив, колись було з телефоністом Гітлера — Рохусом Мішем. Але це вже інша тема.
 
— Думаю, що буде цікаво дізнатися...
— Це дуже цікаве було інтерв'ю. Він мені дав фотографії, я був здивований. Він працював у резиденції Гітлера, міг ходити і фотографувати Гітлера, нацистських бонзів, їх дружин.
 
— Скільки йому років було, коли брали інтерв'ю?
— Десь 88-89.
Перше інтерв'ю з братами Кличко для російської преси зробив 2001 року в Гамбургу.
 
— Вони тоді завоювали німецький ринок, вже були чемпіонами...
— Так, вони вже були дуже відомими.
Що ще було цікавого? З Доном Кінгом, але він приколюється. Він нічого нового не каже, тільки щось епатажне. «Вийде Рей Остін — і щелепа Кличка улетить в Україну» — це ж на рівні байки, скажімо так.
 
— Здивувалися вибору Володимира тренера після смерті Емануеля Стюарда?
— Тут важко сказати. Мені здається, що Стюарда Володимиру не вистачає, це показав бій із Ф'юрі. Але справа в тому, що Стюард — фахівець такого рівня, що його замінити неможливо. Вони налагоджували свій контакт майже десять років. З іншого боку, Кличко досіг такого рівня... Але так само із Повєткіним, до речі. Є боксери, котрі не потребують... Повєткін по натурі такий. Він з Кирпою зараз працює дуже добре, є прогрес. Але я бачив, як він працював з Атласом — його це десь напружувало. Він така людина, яка хоче робити щось своє. До речі, що він невірно робив у бою проти Кличка. А Кличка Стюард зробив, він його до певної міри довів. Але якщо людини немає, хто її може замінити? Гадаю, що Кличко було однаково, хто. Немає Стюарда — все інше нецікаво.
 
— Ви мешкаєте в Берліні, але народилися в Києві. Скільки років прожили в Україні і скільки років живете в Німеччині?
— В Україні прожив майже 25 років і в Німеччині майже 20.
 
— Ви спочатку в Росію переїхали?
— Ні. Спочатку в Німеччину переїхав, потім одружився. Росіянином я є через мою дружину. Ми певний час жили в Росії. На той час у Росії, окрім Вови Хрюнова, не було якихось промоутерських компаній. А в Німеччині тоді все розквітало, мало сенс там працювати.
 
— Тому переїхали туди?
— Так.
 
— До речі, Хрюнов начебто декілька днів тому був у Гамбурзі, нібито вів переговори з Берндом Бьонте з приводу того, щоб наступним суперником Володимира був Олександр Устинов. Як Ви оцінюєте перспективи Устинова як боксера і перспективи Хрюнова як боксерського менеджера?
— Якщо виходити з того, що Устинов, мені здається, лишився останнім боксером Хрюнова... Може, я чогось не знаю. До речі, не знаю, наскільки це серйозно, але він нібито казав, що хоче підписати Левіта, котрий нібито побив Тищенка на Олімпіаді. Всі знають про цей скандал, є різні думки. Хоча я не думаю, що Тищенко очевидно програв. Там був такий бій, що перемогу можна було віддати будь-якій стороні. Віддали Тищенку. Але справа не в тому.
Гадаю, що проти Кличка в Устинова немає шансів, але організувати бій з Кличком теоретично можливо. Ми бачили бої у Кличків з боксерами, які менш сильні, ніж Устинов: Мормек, Лієпаї, Мануель Чарр, їх багато було.
 
— Підведемо підсумки. На Вашу думку, Володимир Кличко ще стане чемпіоном світу?
— Думаю, так. В першу чергу, тому що зараз він не буде зустрічатися із Ф'юрі. Я гадаю, що в нього є реальні шанси зараз побити будь-кого. З Ф'юрі — я не був би упевнений. Може, Уайлдер. Але, як я розумію, зараз не йдеться про бій з Уайлдером. Тому я впевнений у тому, що він може. Бо з ким він буде зараз? Навіть якщо відбудеться бій з Джошуа — він зможе його побити, я у цьому впевнений. Якщо відбудеться бій з Устиновим — теж є шанси. Якщо з Брауном... Будь-якого боксера він може перемогти. А от з Ф'юрі — це питання, там інтрига. Ф'юрі тоді здивував, він так рухався по рингу. Зараз кажуть про кокаїн, але я не думаю, що кокаїн може сприяти такому виступу, навпаки. Якби він виступав під кокаїном — допінг-тест після бою показав би це.


 
Спілкувався Максим РОЗЕНКО, текстова версія — Дарія ОДАРЧЕНКО
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды
Футбол | 19 апреля 2024, 14:23 13
Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды

Скандал с участием Александра Шевченко и Евгении Сагайдак получил продолжение

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.