Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

ITF
| Обновлено 16 марта 2024, 18:17
6847
18

Свитолина – в сборной Украины. Состав на матч Кубка Билли Джин Кинг

Возвращение в команду Свитолиной и Цуренко

| Обновлено 16 марта 2024, 18:17
6847
18
Свитолина – в сборной Украины. Состав на матч Кубка Билли Джин Кинг
Getty Images/Global Images Ukraine. Цуренко и Свитолина

Федерация тенниса Украины объявила состав на квалификационный матч Кубка Билли Джин Кинг между Украиной и Румынией.

В состав украинской команды вошли Элина Свитолина, Леся Цуренко, Людмила Киченок, Юлия Стародубцева и Надежда Киченок. Капитаном является Михаил Филима.

Отметим возвращение в сборную Свитолиной, которой не было в команде с апреля 2021 года. Цуренко сыграет впервые с февраля 2020 года. Ранее ФТУ передала фонду Элины Свитолиной управление сборной на турнире Билли Джин Кинг.

В составе соперниц заявлена Симона Халеп, с которой недавно сняли дисквалификацию.

Оцените материал
(14)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sashav2007
Костюк замість Цуренко має бути.. 
Muskrat2
А де Марфа? З Халеп у складі вся ця "геніальна" задумка може вилізти боком. 
anacreon
Якби вони не прив'язали цей турнір до квот на Олімпіаду, то топи взагалі би ніколи не приїздили грати. Он Леська та Еліна хочуть на Олімпіаду, то вперше за 3-4 роки приїхали.
Але знаючи Леськіни постійні зняття - краще би не намагалася їхати на Олімпіаду і дала шанс комусь іншому. 
Як вони взагалі будуть ділити місця? Місць 4. А топів 5. Світоліна, Ястремська, Костюк, Калініна, Цуренко. Стародубцева та Снігур теж би, напевно, з радістю поїхали. Хто вище в рейтингу?
anacreon
Хтось може пояснити сенс існування цього турніру і на яких стадіях і за що борються наші тенісистки?
Читаю на вікіпедії. Якийсь мільйон груп на підвищення і пониження. Нам в новинах про збірну навіть ніколи не пояснюють в якому ми дивізіоні і за що боремося. Просто кожен рік збирається збірна і "за щось" грає. А по суті топчеться на місці. В елітному ранді лише 8 збірних, які борються за реальний трофей. Всі інші качелями вниз-нагору грають невідомо за що.
Не дивно, що топові тенісистки не хочуть приїздити і треба заставляти. Мотивації нуль. Ми ніколи нічого не виграємо. Але кожен рік треба приїздити, бити себе в груди і грати щоб залишитися в якійсь другій групі і не вилетіти в третю.
Нікому не пояснюють правила. І ніхто навіть не знає, хто виграє той кубок в який рік.
lovely4737
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Sashamar
Перш за все не треба робити трагедії з повернення Халеп. Ще нікому не вдавалося після тривалої перерви вийти і почати рвати усіх. Інша справа, що якщо їй дійсно залишили 58 номер в рейтингу, то за відсутності Кірсті вона перший номер збірної. Можливо я помиляюсь, але здається, що перші повинні грати між собою, тобто Симона виходить на Еліну (давно не бачились  ). А краще було б проти Халеп зіграти Стародубцевой, просто для досвіду, а не для результату. 
Леся у Халеп виграти не може, але з Богдан чи Крістіан цілком спроможна упоратися. А сильної пари в румунок нема.
introvert
Якби не Сорана, я б сказав, що і такого складу повинно вистачити. Хтось в курсі, Кирстя сумлінна патріотка, жертвує особистим заради громади?)) В тріумфальне повернення Халеп після двох років без ігрової практики не вірю.
А взагалі, ситуація в нашій команді КФ протягом усіх цих років дуже чітко відображала ситуацію в країні, тож абсолютно не здивований. Та не дуже й засмучений - після всієї цієї багаторічної тяганини зі скандалами навколо збірної я до цього змагання давно охолов. Ну не судилося українцям згуртуватися навколо спільної мети, коли на шальках терезів власні амбіції, що ж тут вдієш. 
П.С. А, вже побачив, Кирстя відсутня. Ну, якщо програємо таким складом не оптимальному складу румунок, то значить їм потрібніше))
captain2009
 "чудова" новина, що сказати... Без Марти та пєвічкі, це капець. Світо, яка не грає зараз, а страждає на корті, та кришталева Лесія. Пара ще туда-сюда - може бути. Отак і живемо - 5 гравцiv в сотні, а будемо барахтатися вічно в тих плей-офах.