Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 мая 2014, 20:26
1352
1

Катерина МОНЗУЛЬ: «Этот день я буду помнить всю жизнь»

Украинский арбитр рассказала о работе на финале женской Лиги чемпионов

| Обновлено 28 мая 2014, 20:26
1352
1
Катерина МОНЗУЛЬ: «Этот день я буду помнить всю жизнь»
ffu.org.ua

22 травня - визначний день для українського арбітражу в цілому, та для Катерини Монзуль, зокрема. Саме в цей день українська бригада арбітрів працювала на фіналі Кубку Чемпіонів серед жіночих команд сезону 2013/2014 років.

Вже після повернення в Україну Катерина Монзуль у розмові з прес-службою ФФУ поділилась своїми враженнями від того матчу та розповіла про плани на майбутнє.

− Як Ви сприйняли звістку, про те, що Вам довірили працювати на фінальному матчі жіночої Ліги чемпіонів? Чи мало місце хвилювання у той момент?
− Коли я отримала звістку про це призначення, то емоції мене переповнювали, я була надзвичайно щасливою. Коли емоції вщухли, почалась підготовка до цього матчу. Треба було дізнатись більше про команди, приділити чимало уваги фізичній підготовці. Тому часу для хвилювання особливо і не було (посміхається).

− Чи спілкувались Ви із куратором системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліною з цього приводу?
− Так, він побажав нашій команді суддів успіху у роботі та гарного арбітражу матчу. Я знаю, що він був присутнім на матчі у Лісабоні та уважно спостерігав за нашими діями в тій грі, тому можна сказати, що відповідальність була подвійною.

− Які враження у Вас залишилися від організації вирішального матчу? Яка атмосфера панувала на стадіоні?
− Була чудова атмосфера на стадіоні, чимало глядачів прийшли подивитись гру, тому враження від того матчу в усієї бригади залишилися лише позитивні.

− Що Вам найбільше запам’яталось?
− Мені загалом запам’ятався той день, і я впевнена, що буду пам’ятати його все життя. Усі події супроводжувались шаленими емоціями

− Робота на фінальному матчі жіночої Ліги чемпіонів є, безсумнівно, визнанням з боку УЄФА високого класу української бригади арбітрів. Напевне, цей матч можна назвати новою сходинкою у кар’єрі Катерини Монзуль. Яка буде наступною? Про що Ви особисто мрієте?
− Звичайно, спочатку мрія була працювати на матчі Ліги Чемпіонів, проте я не зупиняюсь на досягнутому та продовжую працювати над собою. Є ще фінальні матчі чемпіонатів Європи та світу, тож є ще чимало цілей.

− Чи залишились Ви задоволеною своїм арбітражем у фіналі? Що було найскладнішим для Вас у проведенні цієї важливої гри?
− Тут важливо, щоб інші були задоволені нашою роботою. Ми ж зі свого боку доклали максимум зусиль, щоб на рівні відпрацювати в цьому матчі.

− Протягом останнього року Комітет арбітрів поповнився новачками серед арбітрів-жінок, тобто український жіночий арбітраж наразі прогресує. Що б Ви могли порадити молодим арбітрам для того, щоб досягти такої ж висоти?
− Найголовніше − це професійно ставитись до своєї роботи. Готуватися фізично, морально, ментально і викладатися на всі 100% в кожному матчі.

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
glazivano
Браво, Катю! Так тримати! Покажи приклад нашим деяким ганчіркам успішного та професійного підходу до справи!