Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
4239
6

Фінансова проблема алчевців

Огляд матчів 10-го туру першої ліги

Фінансова проблема алчевців

ДНІСТЕР - СТАЛЬ - 2:0 (0:0).
11 вересня. 15.00. Овідіополь. Стадіон «Дністер» імені Віктора Дукова. 400 глядачів.
Судді: А.Грисьо, Ю.Карпяк (обидва — Львів), І.Сидорук (Конотоп).
Делегат ФФУ: В. Науменко (Миколаїв).
Овідіополь: А.Паламарчук, Вишталкж, Білозор (Нємчанинов, 46), Хромих (В.Гаврилюк, 90), Лещук, С.Галюза, Опря, Д.Пархоменко, К.Пархоменко (Продан, 87), Лобан (Кошка, 68), Булганін (Степанишин, 46). Запасний: Афанасьєв.
Тренер: Андрій Пархоменко.
Алчевськ: Ситало, Білий, Налигач, Кондратюк. С.Колесниченко (Одинцов, 78), Гордя (Палагнюк, 84), Гавриш, Мироненко (Сікорський, 73), Окана Стазі, Нгаха Пунгу, В.Шевченко (Локтіонов, 75). Запасні: Тельнов, Д.Назаренко, Янченко.
Тренер: Анатолій Волобуєв.
Голи: Хромих (65, 88).
Попередження: Лещук (80) — Нгаха Пунгу (19), Окана Стазі (59).
На 85-й хвилині К.Пархоменко не реалізував пенальті (воротар).

Без кількох лідерів команди, без яких «Дністер», здавалося, не зможе протидіяти «Сталі», господарі здивували всіх, обігравши лідера чемпіонату.

У першому таймі на полі точилася позиційна та жорстка гра. Моментів практично не було в обох команд. Тож уся боротьба зосередилася в центрі поля, де на місці Полтавця діяв Костянтин Пархоменко.

Наприкінці першого тайму кілька небезпечних випадів овідіопольці все ж створили, але створити — замало, потрібно ще й забивати.

Тренерський штаб «Дністра» у перерві зробив дві заміни, що суттєво вплинули на підсумковий результат гри та загальний її малюнок: Нємчанинов та Степанишин блискуче вписалися в гру команди, яка, як і в першому таймі, продовжувала атакувати.

Після першого пропущеного м'яча у виконанні Хромих усередині першого тайму «Сталь» одразу кинулася відігруватися. Підопічні Волобуєва атакували ворота «Дністра», а колектив Андрія Пархоменка грав на контратаках. І другим це принесло успіх. Спочатку господарі не реалізували пенальті, а на 88-й хвилині Антон Хромих майстерним ударом перекинув м'яч через голкіпера — 2:0.

Моменти ж «Сталі», за великим рахунком, обмежилися сильним ударом зі штрафного у виконанні Окана Стазі, але під поперечиною м'яч у чудовому кидку парирував Паламарчук, вибивши того на кутовий.

ГЕЛІОС- ЛЬВІВ - 1:3 (0:0).
11 вересня. 16.30. Харків. Стадіон «Геліос-Арена». 200 глядачів.
Судді: А.Лісаковський, В.Лазєєв, Е.Курцеба (усі — Одеса).
Делегат ФФУ: М.Тихонов (Донецьк).
Харків: Качоренко, Лобойко, Даудов, Тарасенко, Буличов (Фоменко, 79), Платонов, Назарук, Борзенко, Соломаха, Акименко (Демченко, 79), Гаді (Радіонов, 82). Запасні: Сорочинський, Сумцов, Шегда, Бєлов.
Тренер: Сергій Кандауров.
Львів: Мусієнко, Ковальчук, Гальчук, Сангаре, Романюк, Кандауров (Крамар, 46), Шептицький (Мостовий, 83), Старенький (Танчик, 90+1), Кондратюк (Кобець, 77), Ільків (Леонідов, 75), Кикоть. Запасні: Ситников, Чепурненко.
Тренер: Олександр Рябоконь.
Голи: Даудов (67).— Старенький (48, 81), Кикоть, (69).
Попередження: Соломаха (43), Лобойко (71) — Шептицький (19), Романюк (55).

Свій переможний настрій «червоно-чорні» взялися показувати з перших хвилин. Господарі не погоджувалися з вигідним для львів'ян сценарієм. Тому на полі одразу ж зав'язалася жорстка боротьба на кожному клаптику поля. «Львів», до речі, попри згаданий вище переможний настрій, почав зустріч, діючи другим номером. Граючи з п'ятьма захисниками в складі, гості зробили ставку на контратаки. Результат гри виправдав усі їхні сподівання...

Але могло все закінчитися для гостей не так приємно, якби з безлічі своїх моментів бодай хтось із господарів здогадався увігнати таки м'яч до сітки воріт супротивника. Не змогли...

Ну а на третій хвилині другого тайму все в грі перевернулося з ніг на голову. Старенький з чотирнадцяти метрів пробив точно в кут воріт Качоренка.

Після пропущеного м'яча «сонячні» доклали усіх зусиль, аби відігратися, і ще активніше, ніж у першому таймі, заволоділи ініціативою. І в середині другого тайму господарі зрівняли рахунок. Здавалося, усе потрібно починати з нуля. Але вже за дві хвилини гості забили вдруге: через помилку Гаді, який залишився за офсайдною лінією своєї команди, Кикоть вийшов на побачення з голкіпером і не підвів партнерів.

Надалі гості ще більше зміцнили свій захист новими гравцями, тому дещо дивно було бачити відкритий футбол у кінці зустрічі. Втім, Фортуна все ж усміхнулася гостям, які відповіли «Геліосу» на пропозицію зіграти відкрито. Старенькому вдалося оформити дубль, зафіксувати остаточний у матчі результат і відправити тренера «сонячних» Кандаурова у відставку.

КРИМТЕПЛИЦЯ - ЗАКАРПАТТЯ - 0:0 (0:0).
11 вересня. 18.00. Молодіжне. «КТ Спорт-Арена». 600 глядачів.
Судді: А.Іванов (Макіївка), В.Александренко (Вінниця), А.Шамека (Маріуполь).
Делегат ФФУ: М.Прозоровський (Вінниця).
Молодіжне: Бандура, Антонюк (Малюк, 76), С.Бойко, Щедраков, Романенко, Трухін, Симончук, Абляметов (Бідний, 90+1), Печонкін (Саранчуков, 81), Діабі (Голоперов, 71), Зубко (Єрмак, 66). Запасні: Вокальчук, Антонюк.
Тренер: Олександр Севидов.
Ужгород: Надь, Малигін, Райчевич, Шендрик, Невуче (Малиш, 90+3), А.Бойко (Свиридов, 61), Бобаль (Микуляк, 46), Штурко (Целих, 87), Артюх, Гибалюк, Комарницький. Запасні: Бабенко, Лисицин, Хауші.
Тренер: Ігор Гамула.
Попредження: Абляметов (24), Малюк (87) — Шендрик (9), А.Бойко (23), Райчевич (39), Гибалюк (79).

Уже з початку зустрічі стало помітно, що суперники бояться припуститися помилки — для команд із високими завданнями кожне очко надважливе. М'яч у першому таймі переважно перебував між штрафними майданчиками суперників. Тому гострих моментів було обмаль. «Тепличники», як завжди, активно грали на флангах. Звідти м'яч постійно адресувався парі нападників Зубко — Діабі. Але в останній момент захисники підчищали огріхи партнерів. До слова, кримчани теж вдало діяли в захисті. Вільних зон для найкваліфікованішої пари нападників першої ліги Невуче — Бобаль захисники кримчан не залишали. Під кінець першого тайму гра заспокоїлася ще більше. Хоч напруга на полі й зростала, та подивитися можна було хіба що на постійну боротьбу, аж ніяк не на витончені комбінації та голеві моменти — лише кілька напівмоментів сталося у першому таймі. Другий тайм не подарував прихильникам футболу нічого нового. Втім, моментів, аби відзначитися, у кримчан вистачало і за такої гри. Найнебезпечніший із них стався на 80-й хвилині, коли лише поперечина врятувала гостей, і на 89-ій — тоді шкіряний знову облизав таку рідну для Надя перекладину після удару Симончука.

Ігор Гамула: Радісно бачити все, що створено тут, у Молодіжному. Стадіон цей прекрасний, відмінне поле, тренувальне поле, готель для футболістів. Радує, що є такі люди, які роблять для футболу багато.

—В Ужгороді такої бази немає?
—Ні. Чого нема, того нема.

—Але при цьому завдання перед командою ставлять найвищі?
—Так! Будемо їх виконувати. Нам ставлять, ми — виконуємо...

БУКОВИНА – ПРИКАРПАТТЯ - 2:1 (1:0).
11 вересня. Чернівці. 17.00. Стадіон «Буковина». 6500 глядачів.
Судді: А.Ноздрачов (Харків), О.Мартищенко (Ірпінь), А.Литвин (Київ).
Делегат ФФУ: В. Федоренко (Хмельницький).
Чернівці: Преснаков, Басов, Оліфер, Іванов (Климус, 82), Циколія, Гунчак, Рудченко, Донець (Керчу, 53), Сантрапинських, Маковійчук (Пислар, 86), Коробкін (Степанков, 59). Запасні: Орловський, Блажко.
Тренер: Вадим Заяць.
Івано-Франківськ: Новак, Плехтяк, Шкред, Боровков, Мельничук (Барчук, 46), Бровченко, Деркач, Ревуцький, Іванишин, Герасименко, Микуляк (Згура, 46). Запасні: Локатир, Бут, Логінов, Стоцький, Червінський.
Тренер: Сергій Пташник.
Голи: Маковійчук (32), Гунчак (65) — Згура (64).
Попередження: Маковійчук (32), Басов (44), Донець (49), Гунчак (75), Пислар (90+1) — Іванишин (39), Плехтяк (52), Деркач (90+2).

Матч, як і очікувалось, активніше розпочали господарі поля, які прагнули реабілітуватися перед рідними вболівальниками після не зовсім заслуженої виїзної поразки з великим рахунком від «Чорноморця». Особливо піднесено грав відсутній в Одесі Степан Маковійчук, який дуже хотів переможного подарунку до дня народження. І вже на 5-ій хвилині Степан метрів з 18 ледь не поцілив у нижній лівий кут — м'яч пролетів у сантиметрах від стійки. Та вже на 32-й хвилині Маковійчук технічно головою підрізав м'яч у дальню «де

Підопічні Вадима Зайця могли збільшити перевагу вже на першій хвилині другого тайму, коли після подачі того ж Маковійчука від кутового прапорця до м'яча не дотягнулися одразу троє гравців «Буковини». Після перерви гості, до слова, вирівняли гру і навіть перехопили ініціативу, що й матеріалізувалося в забитий гол — Згура вийшов на «побачення» з Преснаковим і з 14 метрів поцілив у лівий нижній кут воріт. Для буковинців це стало немов холодним душем, який змусив «прокинутися» і знову взяти нитки гри до своїх рук. Цей миттєвий «вибух» активності дозволив швидко відновити статус-кво. Втім, уже за хвилину Сантрапинських подав кутовий, і м'яч після кількох рикошетів знайшов Гунчака, який з кількох метрів переправив його у сітку.

ДИНАМО-2 - ФЕНІКС-ІЛЛІЧІВЕЦЬ - 1:1 (1:0).
11 вересня. 15.00. Чапаївка. НТБ «Динамо». 150 глядачів.
Судді: С.Скирда, О.Луценко (обидва — Харків), Д.Шаличев (Суми).
Делегат ФФУ: В.Наритник (Кременчук).
Київ: Загладько, Кушніров, Допілка, Новак, Оберемко, Боришкевич (Рижук, 76), Сухоцький (Люлька, 86), Щедрий, Рибалка (Морозенко, 59), Суарес, С.Шевчук (Сокол, 74). Тренер: Геннадій Литовченко.
Калініно: Тукач, Артеменко, Луценко, Бриль, Каваців, Гай, Шибко (Павелько, 46), Морозов (Д.Шевчук, 46), Дудник, Леонов (Попов, 88), Івашко (Погорельцев, 90+1).
Тренер: Анатолій Беляй.
Голи: Суарес (15) — Д.Шевчук (58).
Попередження: Сухоцький (18) — Гай (11).

Тренерський штаб «Динамо-2» зіграв за традиційною схемою в одного форварда. Сьогодні цим єдиним нападником став Сергій Шевчук, який так і не пішов в оренду до «Оболоні». Проте основного форварда команди Володимира Коваля не було навіть у заявці. Геннадій Литовченко дав відпочити й основному захиснику команди — Темуру Парцванії, який перебував у таборі молодіжної збірної. І хоча ні проти французів, ні проти словенців Парцванія так і не вийшов, він залишився в резерві на гру з «Феніксом-Іллічівцем». Також відзначаємо появу на фланзі захисту Андрія Оберемка, який свій перший матч за «Динамо-2» зіграв ще... 2001 року.

Гості розпочали поєдинок на своїй половині поля. Якось одразу стало зрозуміло, що нічия у цьому матчі повністю влаштує футболістів із Калініного. Але такий результат навряд чи був до душі динамівцям, все-таки «Фенікс-Іллічівець» - команда з другої половини турнірної таблиці. Активність «Динамо-2» в атаці доволі швидко відбилася на табло. Після подачі Рибалки і метушні біля воріт гостей м'яч перетнув лінію воріт. Важко сказати, хто саме заштовхнув круглого у сітку, але взяття воріт було записане на болівійця Дієго Суареса.

Господарі продовжували контролювати хід гри. Особливо виокремлювався лідер команди Сергій Рибалка, який традиційно був одним із найактивніших. Але в цілому непоганий матч для «Динамо-2» звів нанівець один епізод. Денис Шевчук із «Фенікса-Іллічівця» вдало зіграв на добиванні і змусив Загладька капітулювати.

Залишалося ще півгодини, але за цей досить суттєвий період часу гравці у біло-синій формі нічого особливого створити не змогли. І без того невисокий темп гри збивався ще й численними замінами в обох командах. «Динамо-2» відзначилося лише кількома неточними ударами з-за меж штрафного майданчика.

ТИТАН - НАФТОВИК-УКРНАФТА - 0:1 (0:1).
11 вересня. 17.00. Армянськ. Стадіон «Хімік» 1400 глядачів.
Судді: С.Скрипак (Харків), В.Заровецький, В.Луцький (обидва — Івано-Франківськ).
Делегат ФФУ: В.Борзило (Харків).
Армянськ: Кошелєв, Світличний, Ішмаков (Маслов, 74), Момотенко, Столярчук (Кліментовський 84), Субочев, Мацак (Крюков, 46), Камерцель, Довжик, Яровенко (Радіонов, 65), Візьонок (Шарко, 74). Запасні: Старущенко, Плахін.
Тренер: Микола Федоренко.
Охтирка: Дейнеко, Зайчук, Карпенко, Котелюх, Тарасенко, Юрченко (Покосенко, 90), Бояринцев, Деревльов (Ліщук, 90+3), Саванчук, Вітер (Прокурор, 81), Єсип (Євсеєв, 90+4). Запасні: Втюрін, Семенина, Карлов.
Тренер: Сергій Мизін.
Гол: Саванчук (38).
Попередження: Радіонов (87) — Бояринцев (23), Вітер (28), Дейнеко (49).

Цей матч, згідно з календарем ПФЛ, мав відбутися в Охтирці. Але в зв'язку зі святкуванням Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості на стадіоні «Нафтовик» матч було перенесено до Армянська.

У першому таймі колектив Сергія Мізіна нав'язав суперникам свою гру і перед перервою йому вдалося втілити це в результат. Карпенко зі своєї половини поля довгою передачею знайшов Єсипа, який швидко переадресував м'яч у карний майданчик на Деревльова, та його удар, десь з 11-метрової позначки, голкіпер «Титану» відбив. «Шкіряний» потрапив до Юрченка, він одразу ж зробив передачу Саванчуку, і Олександр з-за меж карного майданчика пробив по воротах. Голкіпер армянської команди своєчасно зреагував на цей удар, та м'яч, відскочивши від нерівностей газону, вкотився у ворота.

У другому таймі охтирські футболісти, ведучи в рахунку, грали від оборони і втримали рахунок, — повідомляє прес-служба охтирців.

Ну, що ж, гості нарешті здобули у цій першості першу перемогу на виїзді і це вселяє оптимізм як у гравців, так і в уболівальникам команди.

ЕНЕРГЕТИК - ЗІРКА - 2:0 (1:0).
10 вересня. 17.00. Бурштин. Стадіон «Енергетик». 2100 глядачів.
Судді: А.Кутаков (Київська область), Б.Бучинський (Тернопіль), О.Дробітько (Полтава).
Делегат ФФУ: Р.Гамаль (Чернівці).
Бурштин: Бандрівський, Мельник, Срібний, Лазорик, Слука, Януш (Деренюк, 89), Долотко (Міліщук, 90+2), Чернов (Мостовий, 80), Гребинський, Бочкур (Микуш, 74) Семенюк (Прокопович, 86).
Тренер: Роман Покора.
Кіровоград: Коледа, Шматоваленко, Пінчук, Стоян, Атаєв (Демиденко, 46), Городов (Костюченко, 72), Остроушко, Ситник (Самойленко, 85), Погребняк, Давидов (Галенко, 61), Кочура. Тренер: Олександр Дериберин.
Голи: Долотко (З0), Януш (69).
Попередження: Семенюк (41), Мельник (75) — Остроушко (61), Шматоваленко (70), Галенко (73).

Новий тренер «Енергетика» так серйозно налаштував своїх підопічних на гру проти «Зірки», що кіровоградці не змогли створити біля воріт господарів жодного небезпечного моменту. З самого початку матчу атакувальна ланка «енергетиків» почала активно діяти. Особливо виділялися Януш, Семенюк та Чернов. На 20:й хвилині Ігор Долотко подав штрафний, Срібний головою спрямовував м'яч у кут воріт, але воротар перевів удар на кутовий. За кілька хвилин Чернова виводили сам на сам з воротарем, Артем Коледа вийшов зі свого штрафного і приблизно на лінії вибив м'яч руками. Момент був досить спірний, але покарати воротаря «Зірки» суддя не наважився.

На 30-й хвилині після штрафного у виконанні Мельника невдало зіграли захисники, й Ігор Долотко, з розвороту розстрілявши ворота, вивів свою команду наперед. За дві хвилини Ігор міг зробити дубль, але його гарматний удар воротар спочатку відбив перед собою, а потім на кутовий. У другому таймі «енергетики» не збавили обертів і після пасу Семенюка на 69-й хвилині Орест Януш влучив у ворота, встановивши остаточний рахунок.

НИВА - АРСЕНАЛ - 3:1 (1:0).
11 вересня. 17.00. Вінниця. СК «Нива». 3400 глядачів.
Судді: М.Митровський (Ужгород), Є.Данильченко (Луганськ), М.Чертопляс (Херсон).
Делегат ФФУ: Б.Касатонов (Кременчук).
Вінниця: Скибенко, Прохоров, Гергелюк, Найко, Воронін, Герасимець (Курневич, 75), Пилявський (Сахно, 80), Лук'янець (Климов, 46), Бовтрук, Козьбан (Кругляк, 82), Качур (Кушка, 77). Запасні: Чангелія, Пивовар.
Тренер: Олег Федорчук.
Біла Церква: Литвин, М.Стоян, Лебединець, Малий, Коваленко (Драголюк, 49), Рибковський (Кармалита, 55), Гудзикевич, Огиря, Гонщик (Швець, 75), Бровкін, Піцур (Гордієнко, 46). Запасні: Мельниченко, Степанюк, Кривошеєв. Тренер: Ігор Артимович.
Голи: Герасимець (40, пен., 58), Кушка (80) — Малий (51).
Попередження: Лук'янець (43), Воронін (49), Бовтрук (87) — Огиря (87).

Вінницька «Нива» зупинила переможну ходу білоцерківського «Арсеналу», на День міста перегравши «канонірів» на радість тисячам уболівальників. Команда Олега Федорчука ще донедавна виступала в другій лізі, але швидко акліматизувалася й у першій.

Перший тайм господарі провели обережно, остерігаючись швидкої команди Ігоря Артимовича. Гра переважно проходила в центрі поля і голевими моментами не відзначалась. Активність вінничан наприкінці тайму виявилась ключовою в грі. Пилявський увійшов до карного майданчика гостей та був збитий з ніг. Пенальті чітко реалізував Герасимець — 1:0!

У другому таймі гра вже проходила на зустрічних курсах, з багатьма можливостями біля воріт обох команд. Та після подачі кутового гості зрівняли рахунок, забивши перший офіційний гол у ворота «Ниви» на цьому стадіоні. Втім, цей гол тільки додав сил вінничанам. Одразу ж заволодівши ініціативою, господарі вийшли вперед: Сергій Герасимець використав помилку в захисті Гудзикевича, сходу переправивши м'яч у сітку — 2:1! Гості пішли ва-банк, створили кілька небезпечних моментів у воріт «Ниви», але більше забити не змогли. Натомість господарі, випустивши на поле другий ешелон, поставили крапку. Після передачі з флангу Василя Климова гол у ворота «Арсеналу» забив Сергій Кушка — 3:1!

ПФК ОЛЕКСАНДРІЯ – ЧОРНОМОРЕЦЬ - 2:1 (1:0).
11 вересня. Олександрія. 18.30. Стадіон «Ніка». 4800 глядачів.
Судді: А.Яблонський (Тернопіль), Я. Трихліб (Дніпропетровськ), В.Жарий (Павлоград).
Делегат ФФУ: Михайло Овчар (Калуш).
Олександрія: Паньків, Чередниченко, Казанюк, Іващенко (Бідловський, 62), Кременчуцький, Запорожан (Гаврюшов, 86), Шупик (Фурта, 71), Гітченко, Грибанов (Грицук, 58), Ксьонз (І.Мельник, 70), Сидоренко. Запасні: Овсієнко, Маринчук. Тренер: Володимир Шаран.
Одеса: Паст, Гришко, Портильо, Бабич, Владов (Балабанов, 62), Діденко (Якименко, 73), Трусевич, Челебадзе (Політило, 75), Дорош (Балашов, 67), Ребенок, Зубейко. Запасні: Ширяєв, С. Мельник, Де Матос.
Тренер: Ігор Наконечний.
Голи: Сидоренко (41), Шупик (67) — Балабанов (75).
Попередження: Владов (41), Портильо (64), Балабанов (77) — Запорожан (79), Кременчуцький (81).

У одеситів напередодні матчу були певні кадрові проблеми — в матчі через травми не змогли взяти участь Денис Васін та Ігор Буряк. Та все ж перший тайм пройшов за територіальної переваги гостей. Вони більше контролювали матч і постійно перебували на підступах до володінь Паньківа. Втім, — без моментів. А ось олександрійці свій шанс знайшли при виконанні стандартного положення. Казанюк навісив у штрафний, де у великому скупченні Кирило Сидоренко, використавши свій зріст, головою забив перший гол у ворота одеситів.

У другому таймі «Чорноморець» пішов у атаку великими силами й оголив тили, чим вдало скористалися досвідченіші олександрійці. Шупик отримав пас від Грицука, обіграв кількох одеситів і подвоїв рахунок. Все, на що вистачило гостей, — гол престижу від Костянтина Балабанова.


Анатолій ВОЛКОВ, Георгій МАЗУРАШУ, Гліб КОРНІЄНКО, Ярослав БАЦАЛА, Олег ФЄДЧЕНКО, Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры оценили шансы Арсенала на титул АПЛ 2023/24 после разгрома Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 20:41 2
Букмекеры оценили шансы Арсенала на титул АПЛ 2023/24 после разгрома Челси

Главным фаворитом на триумф в Англии все также является «Манчестер Сити»

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 85
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
CHELSEA-Sanchelo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дедушка Vovan (Полтава)
Так можно было назвать статью, к примеру, "Женская четверка защитила титул чемпионок Европы!". Правда, в статье нет ни слова о женской четверке. Но и о финансовой проблеме алчевцев - тоже ни гу-гу! Наверное, цензура не пропустила...
veterok
Дедушка Vovan (Полтава) — 14.09.2010 15:17
Заголовок, наверное, подразумевает то, что у Стали финансовых проблем до хрена
Дедушка Vovan (Полтава)
А в чем заключается финансовая проблема алчевцев? Или это заголовок с сайта Теплокоммунэнерго?
Нефтяники - отморозки! Вместо того, чтобы подарить своим болельщикам на праздник футбол, они перенесли матч. Что, нельзя было открыть празднование на стадионе футбольным матчем? Учитесь у Полтавы: День города всегда празднуется на стадионе, и открывает праздник игра Ворсклы!!!
DimKaaZP
капец..вот так черноморец прочно засядет в первой лиге
macaron4eg
Вінниця вперед !!!