Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок Украины
|
3494
4

Сергей МУРАДЯН: «У нас сплошная молодежь»

Тренер клуба «Горняк-Спорт» об итогах жеребьевки Кубка Украины

Сергей МУРАДЯН: «У нас сплошная молодежь»
Сергей Мурадян
Головний тренер «Гірника-Спорт» поділився враженнями від жеребкування в Кубку України. Сергій Мурадян відповідав на запитання офіційного сайту «зелено-білих» по дорозі в Харків, куди його команда вирушила на товариську зустріч з «Металістом». 
 
- Подзвонив Мирон Маркевич, запропонував приїхати, зіграти товариський матч. Я кажу, що у нас хлопці молоді, потім ви скажете: «Кого ж ти нам привіз?». Але Маркевич все-одно попросив приїхати…
 
- У вас багато молоді?
- У нас суцільна молодь. Як правило, гравці 1993 і 1992 років народження. Є трішки старші, але таких мало. Хлопці звідусіль – Рівне, Закарпаття, Володимир-Волинський… Як правило, дзвонять, напрошуються на перегляд. Зараз у другій лізі скасували віковий ценз, тож наш президент зробив ставку на молодих. Тому зараз до нас багато хто їде.
 
- Як ви і ваша команда сприйняли результати жеребкування Кубку України?
- Ми дуже зраділи! Сподівалися, що до нас приїде хороша команда, бажано з вищої ліги. Це ж престиж нашого міста. А тут – «Карпати»! Не щодня у нас в гостях такі команди грають. На сьогодні це одна з найкращих команд в Україні, яка ще й в Європу вийшла. Уболівальникам буде приємно. Ми ж розуміємо, що вони прийдуть не так на нас дивитися, як на «Карпати». Ми також розуміємо, що основа не приїде, бо в «Карпат» дуже щільний графік, багато ігор. Але тим не менше, хто б не приїхав – для нас це буде свято. В «Карпатах» немає поганих гравців, там усі все вміють.
 
- Хлопців вам налаштовувати на гру не доведеться…
- Звичайно! Кого ж тут налаштовувати? Як тільки стало відомо, що ми з «Карпатами» грати будемо, хлопці в гуртожитку почали «ура!» кричати. І їх можна зрозуміти. Бо буде де і проти кого себе проявити. До того ж нам дуже подобається як грає львівська команда. А мій помічник Ярослав Бобиляк родом зі Львова. Я переконаний, що для усіх нас гра проти «Карпат» буде дуже цікавим уроком.
 
- Керівництво вашого клубу не ставить перед командою завдань пробитися у першу лігу. Чому?  
- Справді, не ставить. У нас грає молодь. Старші гравці пішли з команди. Фінансова ситуація клубу не найкраща, тож до першої ліги ми ще не дозріли. Можливо, якщо нам вдасться обкатати молодь, за рік-два поговоримо про щось більше. А наразі маємо завдання просто грати і підтягувати хлопців.
 
- Але ж у вас є пристойні умови: база, кілька полів, тренажерні зали, непоганий стадіон. Багато клубів першої ліги можуть вам позаздрити…
- Це правда. Стадіон у нас з навісом, розрахований на 2 з половиною тисячі глядачів. Усе з євроремонтом. Нові роздягальні, запасне поле. До речі, воно краще, ніж основне, бо там газон молодший. Поруч поле зі штучним покриттям, дитяча школа. Тренажерний зал нам ідеально підходить. Недавно придбали новий автобус. Для другої ліги у нас справді прекрасні умови.
 
- Як у вас йдуть справи в першості?
- З перемінним успіхом. Почали ми непогано, але потім кілька разів програли. Трохи є проблеми з відновленням гравців після матчів. Практично відразу після гри проти «Карпат» ми маємо їхати на гру в Донецьк. А це 500 кілометрів. Але потім у нас буде 4 гри з командами нашого віку. У хлопців буде шанс себе показати.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хавбек Исландии назвал украинского игрока, который его больше всего поразил
Футбол | 27 марта 2024, 13:24 0
Хавбек Исландии назвал украинского игрока, который его больше всего поразил

Йон Дагур Торстейнссон отметил игру Андрея Лунина

Егор ЯРМОЛЮК: «В Украине война, а я не могу помочь своей семье»
Футбол | 28 марта 2024, 12:10 0
Егор ЯРМОЛЮК: «В Украине война, а я не могу помочь своей семье»

Полузащитник «Брентфорда» рассказал клубной пресс-службе о своих переживаниях по поводу войны

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
MAFIOZI1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дедушка Vovan (Полтава)
Вообще-то колхозниками всегда называли не Карпаты, а полтавскую Ворсклу (Колос). Хотя я не в курсе, кого представляют Карпаты. Возможно, и в самом деле аграрно-промышленный комплекс...
Для сведения: Горняк-Спорт - команда Полтавского ГОКа (горно-обогатительного комбината), г. Комсомольск-на-Днепре.
loundrat
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил