Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 28 декабря 2023, 03:32
2202
27

ВИДЕО. С Рождеством. Усик поздравил украинскую армию и волонтеров

Поздравление от чемпиона мира

| Обновлено 28 декабря 2023, 03:32
2202
27
ВИДЕО. С Рождеством. Усик поздравил украинскую армию и волонтеров
Sky Sports

Украинский боксер Александр Усик поздравил украинцев с Рождеством, отметив наших воинов, которые защищают нас от российских оккупантов, а также волонтеров и всех, кто помогает армии.

Оцените материал
(33)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 27
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sokolyk
Це займе час, але людям треба нарешті зрозуміти, що дата Різдва була, є і буде 25 грудня, незважаючи на календарі. Тому нам треба повертатись до традицій наших предків і поривати з усім, що було нав'язано нам руснею, бо наші прадіди і прабабусі святкували Різдво 25-го грудня, навіть коли у всього іншого цивілізованого світу було 7 січня. Чи будуть діти-онуки тих, хто в танку, святкувати 8 січня в 22-му столітті?
Nick.Grabowski
Для довідки 6-7 січня як Різдво святкують в наступних державах світу: росія, Сербія, Чорногорія, Північна Македонія, Еритрея, Ліван, Білорусь, Вірменія. Доволі чітко видно, що тут російський мір та його друзі.
Всі інші держави світу святкують 25-26 грудня.
Але навіть після сотень тисяч вбитих українців в 2022 році.... хтось ще вітає з Різдвом в стилі російського міра. 
GloryUkraine
Як бачу прихильників МП ще вистачає.
DSH88
Рождество уже было 25 и . рашисты идите на херСОн.
Nick.Grabowski
Олександре, ми вже відсвяткували 25-26 з усією Європою в день зимового сонцестояння. До речі, в Іспаніє є ще велике свято Сан Хуан (Святий Іван) - його святкують в дні літнього сонцестояння.
Чим менше в нас буде спільного (включно з датами та традиціями релігійних свят) з росіянами - тим краще. російські чекісти та "православні кдб-істи - ще ті "віруючі в Бога", з 1917 до 1991 - вони нищили та забороняли християнство - а тепер стоять наввипередки в церкви.
За минулий 2022 рік - російські "православні християни" вбили понад 440 дітей, зґвалтували та вбили сотні українських жінок. Тому вірять вони ... але точно не в Бога. 
Здається після подій 2022 року - це має бути зрозуміло всім адекватним українцям.
Найближчим часом можна перейти на латиницю та почати будувати великий мур по периметру кордонів України, хоча би такий, як зробили поляки на кордоні з білорусами.  
Подалі під московського імперіалізму, лже-християнства та кдб-лицемірства в усіх сферах життя від релігії та освіту до бізнесу та спорту. 
GloryUkraine
Усік+церква(МП)=Усіченко. На превеликий жаль.😒