Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 02 мая 2024, 04:07
12873
10

Не Судаков. Сабо назвал игрока сборной Украины, который переедет за границу

Экс-тренер «Динамо» расхвалил Владимира Бражко

| Обновлено 02 мая 2024, 04:07
12873
10
Не Судаков. Сабо назвал игрока сборной Украины, который переедет за границу
Йожеф Сабо

Бывший тренер сборной Украины Йожеф Сабо поделился мнением о полузащитнике «Динамо» Владимире Бражко.

«Для меня номер 1 – это Бражко. Он первым уедет за границу. У него есть хорошие качества: отбор, видение поля, передачи, отличный удар. Другого такого футболиста в чемпионате Украины я не вижу. Судаков меня не поражает, он трудоспособен, но я не вижу, чтобы он хорошо работал в отборе как полузащитник», – рассказал Сабо.

В этом сезоне Бражко провел за «Динамо» 25 матчей, забил 6 голов и отдал 3 результативных передачи.

Ранее Бражко расхвалил лидер «Шахтера» Тарас Степаненко.

Оцените материал
(43)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Гол и ассист Довбика, шедевр от Порту. Жирона снова одолела Барселону
Футбол | 04 мая 2024, 21:31 57
Гол и ассист Довбика, шедевр от Порту. Жирона снова одолела Барселону

Команда Мичела досрочно завоевала путевку в Лигу чемпионов

У Байера – не самая длинная беспроигрышная серия. Что нужно для рекорда?
Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0
У Байера – не самая длинная беспроигрышная серия. Что нужно для рекорда?

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
whitebell81
Обидва гідні, але вони разнопланові. Судаков більше на атаку та плеймейкер, Бражко - більш руйнивний та зв'язок між захистом на нападниками. Як можна зрівнювати
ViAn
Сабо - опорник, який випалював центр поля. І удар у нього був потужний. Він розуміє гру у центрі поля зі своєї дзвіниці. Безумовно Бражко - подія в нашому футболі. На такій складній позиції з'явився гравець, який при правильному підході і прогресі може стати на один рівень із Родрі і Райсом.
Судаков - талановитий хлопець, який багато чого може. Так, він не найкращий у відборі. Але він вміє робити доставку м'яча у потрібну точку на 50-60 метрів. Його вміння вскрити оборону, знайти вільну зону для партнера - дуже важлива риса. Чи вийде він на рівень Едегора чи Де Брюйне? Поки важко сказати. Судаков ще молодий. В цьому сезоні він не прогресує. Немає стабільності. Є яскраві матчі, але багато провальних. 
Україна зацікавлена у тому, щоб ми мали більше топових гравців у кращих клубах, кращих чемпіонатах. Реалізувати себе на такому рівні бажаю і Бражку, і Судакову. Нам всім від цього буде тільки плюс.
u6464u
не вірю що таку оцінку міг провести Сабо про цих  футболістів , таке може ляпнути людина далека від футболу , ці гравці на полі виконують зусім різні функції , це всерівно що порівнювати палець з членом  , спорт.юа  ви перетворюєтесь в посміховисько 
Віктор Коробка
Першим поїде за кордон той, на кого буде пропозиція, яка задовольнить обидві сторони та гравця. І Бражко, і Судаков - гарні гравці, але в кожного своє амплуа. І якщо Бражко краще виглядає в позиції опорника, краще працює у відборі, то Судаков більш націлений на створювання атакуючих дій. А  хто перший піде - яка різниця, будемо вболівати за обох, як і за всіх інших українців. І побажаємо їм успіху в нових клубах - від цього збірна України буде тільки міцніше.
Harun Bakircioğlu
В Динамо игроки с самой детской школы мечтают играть в топ-лигах, если б не Суркис, то украинцев там было еще больше. Игрокам Шахтера видимо внушают, что они особенные, что Шахтер особенный и лучший клуб в мире, поэтому никто за 20 лет Ахметова нигде не заиграл. Они не хотят играть в Барселоне или Ман Сити, будут в Шахтере пока не выгонят.
George1
Судаков це мудрик тільки без швидкості .ні пасу немає .ні розуму .ні удару .він нікому не потрібний або в середняк за 10 млн як трубін .Але казати що бражко сильний гравець це смішно .сильний в Україні