Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 24 марта 2024, 18:53
5796
16

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: «Кристиан Шевченко в сборной общается на английском»

Главный тренер сборной Украины U-19 рассказал об адаптации сына Андрея Шевченко

| Обновлено 24 марта 2024, 18:53
5796
16
Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: «Кристиан Шевченко в сборной общается на английском»
Facebook. Кристиан и Андрей Шевченко

Главный тренер сборной Украины U-19 Дмитрий Михайленко рассказал об адаптации Кристиана Шевченко и Даниила Кревсуна в составе юношеской команды.

Состоялись дебюты Кристиана Шевченко и Даниила Кревсуна. О них говорят больше всего. Как прошла их адаптация?

– Их адаптация прошла довольно быстро. Кревсун имел до этого здесь знакомых, он очень коммуникационный парень. Так же и Шевченко. Он очень веселый. Сейчас Кристиан общается на английском с игроками, которые тоже владеют этим языком. Такие в команде есть. Он уже свой. Преимущественно дружит с ребятами, которые играют за рубежом, потому что они общаются на английском. Да, это трудно. Это не стопроцентное общение, потому что он не понимает украинский. Но, все равно, чувствует себя, как дома.

– В СМИ писали, что для Кристиана Шевченко работает переводчик. Как проходит коммуникация с ним и насколько это правда?

– Нет, у него нет никакого переводчика. Тренерский штаб разговаривает на английском, поэтому один из тренеров, когда надо что-то объяснить – всегда находится возле него.

Оцените материал
(16)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 16
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anacreon
Шева привів свого сина в українську збірну. Зробив його українцем. Хоч хлопець все життя прожив в Англії, з мамою американкою, в тому середовищі. І напевно відчуває себе англійцем. Але вибрав виступати за збірну батька. Хоч міг проситися в англійські  чи навіть американські.
Наші нитики в коментарях на спортивних сайтах: "Зрада, Караул, Катастрофа".
Ідіоти, їй Богу.
Взагалі цікаво, як у них тільки на англійській вдома розмовляли, значить. З іншої сторони добре, що не на російській. Бо Шева українську не знає і розмовляв би з ним на російській. Але значить дружина прийняла рішення про англійську мову в сім’ї. То і не дивно, бо Шеви, як спортсмена, напевно і вдома часто не було. Він був на тренуваннях. То  діти спілкувалися з мамою весь час.
Кар'єру Шева закінчив у 2012. Джордан народився в 2004. Крістіан в 2006. Значить років до шести Крістіан не дуже часто батька і бачив. Бо він жив у Англії, а з 2009 по 2012 Шева грав в Італії та Україні.
zhyr
Тренер юнацької команди Вотфорда Том Клеверлі прокоментував перемогу своєї команди у матчі 1/2 фіналу Professional Development League проти Бернлі (2:0), в якому голами відзначилися Крістіан Шевченко та Макс Сміт."Голи, якими могли б пишатися їхні батьки. Крістіан останнім часом був просто фантастичним. Здається, це сьомий гол в його останніх семи матчах.Він дійсно має всі шанси потрапити до складу U-21. Невблаганний у своїй грі, я справді вражений ним", — наводить слова Клеверлі прес-служба клубу.
Первый Среди Равных
До тих, хто пише: "добре, що не російською", відкрию вам всім секрет - 90% футболістів нашої збірної і вдома, і в роздягальні між собою спілкуються російською ;)
Ivan Nosenko
Це краще ніж російською... )
Cruyff
Англійська мова це не ознака "української несправності" цього хлопця. 
Як Шева мав навчити дітей української, якщо сам її не знає Чи від цього ми колись переставали ним пишатись як футбольною легендою. 
Яка для вас різниця між російськомовним батьком і англомовним сином? Чи перше для нас все ж більш своє? Давайте відверто
Проблеми в комунікації з більшістю гравців збірної б не виникало, якби ми були ближчими до західного світу, на кшталт наших сусідів, де вся молодь і не тільки, вільно спілкується англійською. 
Щодо малого Шевченка, нічого не заважатиме вивчити українську.
Иван Качура
Українську мову Крістіан вивчить, а користі нашим збірним він ще багато принесе.
turist86
Як казав Блохін - "Камон плей!"
Boodya
Мова то таке, вивчити не проблема (якщо буде бажання), тут питання в іншому.
Чи в збірній він через те, що відповідає рівню збірної, чи по блату?
MrStepanovM .
справжній українець (((
Злий Глобинець
Увесь в тата, ага. Бо і татусь такий же патріот України. Липовий
ulefka
патріотіще