Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 10 декабря 2016, 00:43
2947
2

О. КРАСЮК: «Володимир Кличко може ще два-три роки успішно виступати»

Гостем Sport.ua став генеральний директор промоутерської компанії K2 Ukraine

| Обновлено 10 декабря 2016, 00:43
2947
2
О. КРАСЮК: «Володимир Кличко може ще два-три роки успішно виступати»
Sport.ua
У четвер, 8 грудня, в гостях у Sport.ua побував генеральний директор промоутерської компанії K2 Ukraine Олександр КРАСЮК. Він відповів на запитання журналістів та користувачів нашого сайту.
 
— Незабаром буде дебютний бій на американському рингу Олександра Усика. Ви — промоутер Олександра. Чого очікуєте від цього поєдинку? 13 років HBO не транслював бої у крузервейті. Як домовилися про трансляцію на HBO цього бою?
— По-перше, хочу сказати, що багато речей пов'язано саме з Усиком, саме з цією ваговою категорією і з HBO. Нещодавно, здається, минулого тижня вийшла передача HBO, ніби як робили прогнози на 2017 рік. Як не дивно, там на восьмій позиції Василь Ломаченко, який всі свої поєдинки провів на HBO. А на 13-й позиції опинився Усик, який ще жодного поєдинку не провів на HBO. Його дуже добре сприйняла американська публіка, це ми бачили на медіа-ланчі. Тобто засоби масової інформації, яких ми запросили для попередньої презентації боксера, були зачаровані. Незважаючи на те, що він не дуже професійно володів англійською мовою, він зміг свою енергетику як основний посил донести до журналістів, зачарувати їх і вразити своєю харизмою. З приводу HBO — це попередня домовленість. Молодий хлопчина, який зараз керує HBO Sports Пітер Нельсон, спостерігав за кар'єрою Усика ще з його старту, ще три роки тому. У нас була попередня домовленість, що поєдинок за титул чемпіона світу Усик має проводити на HBO. Але це ніби як домовленість і декларація по бажанню. Як було насправді? Насправді склалося так, що чемпіоном став Гловацкі. Потім ми довго билися за те, щоб стати офіційним претендентом, ми домоглися цього. Гловацкі отримав травму, була операція, потім перенесення, потім йому дали добро на те, щоб провести поєдинок із Стівом Каннінгемом. Він того, як завершиться поєдинок Каннінгем — Гловацкі, залежав в принципі дебют Усика на HBO. Тобто якби переміг Каннінгем і став чемпіоном, Усик був би офіційним претендентом на титул — найімовірніше, що вже перший поєдинок був би на HBO. Тому що американець, це вже чисто маркетингова концепція телеканалу — презентацію робити з американським боксером. Але сталося так, що був Гловацкі, домовилися, що наступний поєдинок будемо транслювати на телеканалі.
 
— Коли у Усика закінчується контракт з K2?
— До речі, таке питання на часі. З того моменту, як Усик став чемпіоном світу, ледь не щотижня ми отримуємо пропозиції про співробітництво. Я не можу розголошувати всі деталі, але наш контракт передбачав: якщо Усик протягом перших трьох років стане чемпіоном світу — наш контакт продовжується ще на приблизно такий самий період часу, на таку кількість поєдинків. Ми якраз знаходимося на екваторі, на шляху. Нас попереду ще чекає плідна співпраця.
 
— Усик підписав угоду з Егісом Клімасом, який став його менеджером. Яке Ваше було до цього відношення? Чи потрібен зараз Егіс Клімас Олександру?
— У професійному боксі саме боксер вирішує, чи потрібен йому тренер, масажист, менеджер, катмен і т.д. Чому? Тому що саме боксер є роботодавцем для всієї команди, він вирішує, скільки хто отримує, який обсяг роботи виконує, яку відповідальність має. Егіса Клімаса я знаю досить давно. Це людина, яка належить до рідкісного прошарку у професійному боксі — чесна, порядна людина, яка тримає слово, визнає свою відповідальність і діє згідно із статутом честі. Багатьом боксерам, які з ним співпрацюють, він навіть не пропонував підписувати документ. Тобто потиснули руки — домовилися.
 
— Сергій Ковальов теж якось говорив про те, що він фінансував його, за 26 перших його боїв на професійному рингу навіть сплачував йому гонорари...
— Так, дійсно так і є. Сергій Ковальов — це креатура Егіса Клімаса від самого початку. У нього багато хто не вірив, крім Егіса. Егіс, який займався взагалі не боксерською діяльністю (це було як хобі, а він займався бізнесом), просто мав таку зацікавленість.
Що стосується Василя Ломаченка, Олександра Гвоздіка і всього переліку боксерів, які працюють з Егісом, від жодного з них ми не чули нарікань. Людина дійсно професійна, зважена, присвячує себе цій діяльності. Звичайно, не від любові до мистецтва, це бізнес, це теж діяльність, яка приносить прибуток. Але він зарекомендував себе з найкращого боку, це було визнано не лише боксерами, а й боксерськими організаціями. Він вже два роки поспіль отримує нагороду від WBO як кращий менеджер року. Як вплине співпраця? Насправді нічого нового. Усик із Егісом були на зв'язку ще до того, як ми підписали контракт. Він був одним із тих, хто радив Усику підписувати контракт з K2. Зараз, коли Усик знаходиться в Сполучених Штатах, виникла надзвичайна необхідність мати таку людину, у якої є досвід, яка знає, що за чим має бути організовано: побутові речі, юридичні, фінансові, візи, як отримати ID, як заповнити ті чи інші анкети, декларації. Тобто побутова складова повністю перейшла до менеджера. Крім того, що це ніби як відома людина, значну частину речей дрібних, але з яких створюється юридична атмосфера, він взяв на себе.
 
— Запитання від користувача. Менеджер і промоутер боксера зазвичай обговорюють тільки умови контракту і величину гонорарів? Раніше ці моменти обговорювали з Усиком або з його тренером Сергієм Ватаманюком, який також виконував функції менеджера?
— Від самого початку ми домовлялися працювати з боксером і підписували контракт з боксером. Обіцянки і гарантії я давав особисто боксеру, дотримувався своїх обіцянок і гарантій особисто перед боксером. Сергій Ватаманюк взяв на себе функції менеджера теж не просто так, а по бажанню боксера. Функції менеджера і тренера, які він виконував — все це було рішення Олександра. Що стосується тем, які обговорюються, всі теми обговорюються. Просто боксер залучений до тренувального процесу. Коли, наприклад, Віталій Кличко готувався до поєдинку, побутовими питаннями займався Володимир. І навпаки — коли Володимир готувався до поєдинку, він переадресовував всі ключові питання до Віталія. Тобто вони одне одного виручали. В принципі це функція менеджера. Менеджер — це та людина, яка вирішує сама максимум питань і фільтрує ту інформацію, яку необхідно отримати боксеру. Її можна отримати після поєдинку для того, щоб була максимальна концентрація.
 
— До речі, Віталій чи Володимир приїдуть підтримати Олександра в Інглвуд? Чи відомо Вам щось?
— Сподіваюсь.
 
— Ломаченко буде підтримувати, лишається там, наскільки мені відомо...
— Так. Анатолій Миколайович бере безпосередню участь у тренувальному процесі.
 
— І Василь теж лишається?
— Так.

 
— Користувач пише: «В США є як великі, так і невеликі промоутерські компанії. За одну з останніх, «Fight Promotions», виступають відразу п'ятеро українців — Євген Хитров, Сергій Дерев'янченко, Іван Голуб, Денис Лазарєв, Валентин Головко. У чому бізнес власників цієї компанії? Вони поки що інвестують гроші в цей проект, щоб боксери стали цікавими телеканалам і в майбутньому заробляти гроші? Просто поки що це нагадує благодійність»...
— Дерев'янченко, до речі, не має відношення до «Fight Promotions». Хитров має і ще ряд інших боксерів. Важливо сказати, що Сергій Федченко теж мав відношення, але вже не має. Є різні думки стосовно співпраці із «Fight Promotions». Я особисто зустрічався з двома хлопцями у Нью-Йорку на Таймс-Сквер, коли був поєдинок Володимира із Дженнінгсом, вечеряли разом, обговорювали, у нас було декілька спірних питань. Концепція полягала у виконанні такої функції для великої стратегії Ела Хеймона. Ми всі знаємо, що він хотів зробити, планував — з інвестиційним фондом півмільярда доларів інвестувати в професійний бокс і побудувати щось на зразок UFC, свою лігу в професійному боксі. Було підписано більше 300 контрактів з боксерами. Боксери йшли туди, оскільки отримували дійсно незвичайні фінансові умови, вони отримували бонуси за підписання, гарантовані цифри гонорарів. Величезна кількість боксерів перейшли під вплив Ела Хеймона. Оскільки він не мав промоутерської ліцензії, він був едвайзером, у нього було п'ять промоутерів, одним із яких був промоутер Дерев'янченко. І ці хлопці з Нью-Йорку запропонували співпрацю одному із п'яти промоутерів. Російськомовні хлопці, які контролюють ринок не тільки України, а й колишнього СРСР, можуть переманювати будь-яких боксерів, як наслідок — давати їм шанс. А реалізується цей шанс чи ні — буде помітно пізніше. Для багатьох це можливість, путівка у США для здійснення мрії. Вже давно існує в боксерському середовищі саме серед спортсменів сентиментальний, романтичний підхід: якщо я поїду в Штати чи підпишу контракт із Доном Кінгом — вирішені всі мої проблеми до кінця життя. Як правило, сувора реальність вносить свої корективи. Після того, як підпис поставлений, на заміну романтичним, сентиментальним поглядам на життя приходять суворі реалії, які, на жаль, вже змінити неможливо, оскільки є зобов'язання.
 
— Наскільки плани Ела Хеймона втілилися у життя?
— Не дуже, чесно кажучи. Багато хто з боксерів не отримав у 2016 році із трьох обіцяних поєдинків жодного. Деякі щасливчики отримали по одному поєдинку. Зараз, наскільки мені відомо, розпочато розслідування з боку інвесторів фонду, які мають відношення до витрачених коштів. Може, для когось це був вигідний захід, для когось ні — покаже час і розслідування. За три роки, які ставив перед собою Ел Хеймон, реалізувати цю ініціативу йому, на жаль, не вдалося.
 
— Поговоримо про промоутерську компанію «K2 Promotions». Які плани у вашої компанії на 2017 рік? Скільки боксерських вечорів очікувати у цьому році? Чи знову буде телепартнером канал «Інтер»? Чи будете підписувати когось ще з українських боксерів?
— До вас на ефір я приїхав з перемовин із партнерами, якраз ми дискутували щодо 2017 року. У нас немає планів змінювати наших постійних партнерів телеканал «Інтер», оскільки багато років ми плідно співпрацювали, незважаючи на кон'юнктуру ринку. Що стосується нових боксерів, звісно, це в планах. Боксер — це операційна система промоутерської компанії. Це як основні фонди. Якщо основні фонди закінчуються чи амартизуються — їх необхідно відновлювати, інакше вся система припинить свою роботу. Так, справді, ведемо діалоги з українцями, із хлопцями зі збірної, які не змогли успішно виступити на міжнародній арені, але, на нашу думку, мають якийсь потенціал.
 
— Чи була зацікавленість у Вашої промоутерської компанії до Дмитра Митрофанова? Чи буде на Дмитра попит з боку американських промоутерських компаній?
— Чи буде попит — не зможу відповісти. А стосовно K2, так сталось, що Митрофанов виступав на одному з шоу K2, ще в форматі APB, і вже зі своєїх волі з K2 нібито співпрацював. Ми зараз обговорюємо це питання. Найближчим часом, після того, як ми погодимо з нашими партнерами план дій на 2017-2018 роки, я зможу брати на себе відповідальність переговорів з боксерами. Діма Митрофанов — один зі списку тих людей, з якими ми будемо вести діалог.
 
— У топ-5 Дмитро?
— Так.
 
— До 2008 року K2 проводила до десяти подій на рік. Потім була криза, економічні обставини, по п'ять поєдинків. Наступного року яка цифра буде — п'ять чи, може, вище?
— Плануємо утримати планку п'яти поєдинків.
 
— Хто із боксерів K2, крім Усика, спроможний зібрати аншлаг у київському Палаці спорту?
— Ми працюємо над тим, щоб Берінчик і Малиновський мали такий потенціал. Однак феномен Усика, як і феномен великих боксерів, полягає не в пабліситі, яка надається боксеру, навіть не у його боксерських здібностях, а у деякому поєднанні усіх цих якостей навколо харизми. Така комбінація є спонукальним мотивом для публіки купувати білети, йти дивитися. Навіть люди, які не слідкують за боксом, які не знають, просто йдуть, дивляться, тому що хочуть доторкнутися до великого.
 
— Після блискучого для нашої боксерської збірної виступу на Олімпіаді в Лондоні-2012 кому, крім Усика і Берінчика, Ваша промоутерська компанія пропонувала контракти?
— Ще нікому.
 
— Тобто не було розмов із Гвоздиком?
— Із Гвоздиком була, звичайно, розмова. Я вважаю Гвоздика своєю найбільшою втратою, але, на жаль, я нічого не зміг зробити. Ми з ним вели тривалу дискусію, йому тоді зробили операцію на руці. Дуже порядний хлопець, до речі, він зателефонував і сказав: «Саша, я вирішив відправитися до США». Я знав умови контракту, які йому пропонували. Фінансові умови були гіршими за ті, які ми в першому читанні запропонували, але хлопець був дуже амбіційний, сказав: «Якщо в мене не складеться в Штатах — я просто закінчу із боксом. Але я для себе прийняв в серці рішення їхати в США». У мене не було аргументів, я лише побажав йому удачі, міцного здоров'я, реалізації планів і сказав, що буду завжди тримати за нього кулаки, як в принципі зараз і відбувається.
 
— Тарас Шелестюк?
— Із Шелестюком не спілкувались.
 
— Не був цікавий?
— Просто охопити все в нашій ситуації було б некоректно, оскільки ми реалісти. Коли я спілкуюся із боксером, мені важливо не щоб він поставив свій підпис у контракті, а щоб я усвідомлював можливість виконання тих обіцянок, які я кажу йому в очі. Розумію, що на шляху буде багато складнощів, але я зобов'язаний бути впевненим у тому, що зможу це реалізувати. А якщо я наберу, наприклад, п'ять боксерів приблизно рівних амбіцій, скажу: «Хлопці, я вам все обіцяю»... Зараз це прийнята практика у світі. Вийде у одного-двох, а перед іншими трьома я не дотримаюсь обіцянки. Напевно, це те, що трошки відрізняє нас від західного професійного боксу.
 
— Ломаченко?
— З Ломаченко я вів діалог після Пекіну.
 
— Тоді не прийшли. А після Лондону вже розуміли, що важко буде конкурувати з американськими промоутерськими компаніями?
— Навіть не конкурувати. Я запитав себе: «Що я можу запропонувати Ломаченко?». З точки зору не фінансів, а кар'єри. Його вага в Європі непопулярна, його амбіції в Європі реалізувати не вийде. Він відразу хотів стати легендарним боксером. Він зробив правильний вибір, тому що саме в цій вазі з його планами, окрім Боба Арума, навряд чи хтось міг би впоратися.

 
— До речі, про Боба Арума, йому вже 85. Його ровесник Дон Кінг вже розгубив свій вплив у професійному боксі, хоча казали, що ці дві людини зробили професійний бокс таким, який ми зараз маємо. Чому той вже четвертий десяток на гребені хвилі, а Дон Кінг — здавалося б, найвідоміший, найскандальніший промоутер — свій вплив розгубив, скотився в нижню лігу?
— Карма. Так складається. Ніхто не знає, що нас очікує завтра, так само Боб Арум і Дон Кінг. Якщо є життєві сили — вік не має значення. Але якщо з віком сили полишають — складно продовжувати. Я не можу сказати про це із власного досвіду поки що, але молодість з віком проходить і енергічність. Я востаннє бачив Дона Кінга в Будапешті два роки тому, він вже не виглядав бадьорим, таким, наприклад, як виглядав Боб Арум три роки тому в Лас-Вегасі. Боб Арум при розумі, дивиться в майбутнє, горизонт його не 12 місяців, а мінімум п'ять років.
 
— Чи були за останні п'ять-сім років пропозиції від інших українських телеканалів стати ексклюзивними транcляторами боксерських вечорів К2? Власника медіахолдингу, до якого входить телеканал ICTV, постійно видно на боях Володимира Кличка...
— Так, були перемовини, і не тільки з тим, кого видно на боях Кличка. До сьогодні ми з нашими партнерами.
 
— Тобто пропозиція «Інтера» поки що оптимальна з усіх точок зору?
— Мова йде не тільки про пропозицію, а й про досвід співпраці, про партнерство.
 
— Менеджером Геннадія Головкіна є виконавчий директор К2 Том Лофлер. Головкін — це окремий проект Тома або Геннадій знаходиться на контракті з К2?
— Правильно сказати, що менеджером Геннадія Головкіна є Олег Герман разом зі своїм братом. В них у Німеччині зареєстрована компанія, вони є менеджерами. А К2 є промоутерами Головкіна. Там само, як Усик працює із Егісом Клімасом, а промоутером є К2. Том Лофлер — це людина, яка взяла на себе зобов'язання щодо розвитку кар'єри Геннадія. На той момент Геннадій був дійсним чемпіоном світу, але нікому не відомий. У нього були судові тяжби з «Universum», який ніби як і виконав свої обов'язки перед Головкіним, але амбіції не задовільнив. Були тривалі перемовини — і Том взяв на себе повністю роботу по будуванню кар'єи Головкіна в США. Він профінансував тур K2 Promotions по США, познайомив публіку, через засоби масової інформації дав зрозуміти, хто такий Гена Головкін — дуже чарівний хлопець. Влився він, а потім підкріпив свою чарівність і поведінкою в ринзі. Він знищував своїх суперників, достроково нокаутував — і таким чином став тим, ким він є зараз, третім найвисокооплачуванішим боксером у США.
 
— Тобто не буде помилкою казати, що промоутером Геннадія Головкіна є Володимир Кличко?
— Промоутером Геннадія Головкіна є K2 Promotions.
 
— Правда, що KMG опікує Марко Хука і за їх наполяганням створена Марко компанія підписала контракт з телеканалом RTL?
— Я знаю, що Марко Хук зараз працює із KMG.
 
— Як Ви прокоментуєте останній бій Берінчика? Яка стратегія розвитку його кар'єри?
— Останній бій Берінчика коментувати можна з такого боку: у всіх бувають хороші дні і не дуже. Напевно, для Берінчика це був не дуже хороший день. Тим не менше були обставини, які, напевно, продиктували такий хід поєдинку — він вчора став батьком, з чим ми його вітаємо. До речі, особисто ще не привітав, через засоби масової інформації почну. Думаю, в житті кожного з нас був цей період, не можна бути осторонь від нього. Тим не менше він переміг, переможців не судять. Через два-три роки навряд чи хтось із нас згадає, яскравою була ця перемога чи ні. Це ще одна перемога до його скарбнички. Що стосується концепції, ми не підемо таким швидким шляхом, яким пішли з Усиком, але вектор у нас той самий. Наступного року Берінчик проведе ще декілька поєдинків, і, може, наприкінці року буде штурмувати титул — і з цим титулом буде виходити на позицію обов'язкового претендента.
 
— Після того, як зірвався бій Бурсака із Сондерсом, про Макса взагалі нічого не чути. Коли ми його знову побачимо в рингу?
— Після того, як зірвався бій із Сондерсом, він зірвався ще двічі. Останнє — Сондерс і Бурсак повинні були боксувати в андеркарті бою Кличко — Ф'юрі. Про це не було відомо широкому загалу, тим не менше у мене на пошті вже був підписаний контракт. Зараз ми ведемо перемовини про те, щоб Макс відбоксував за перший рядок однієї з організацій в кінці січня. Думаю, протягом тижня у нас буде конкретика.
 
— Ви говорили, що плануєте три бої для Усика в 2017 році. Чи можна очікувати, що один з цих боїв буде об'єднавчим?
— Хороше запитання. Очікувати не тільки можна, а й потрібно. А буде він чи не буде — воля Всевишнього. Одне можу сказати: ми готуємо для української публіки дуже масштабну подію влітку 2017 року. Швидше за все, підійде час обов'язкового захисту. Ми хочемо на одному з українських стадіонів — або в Києві на «Олімпійському», або у Львові на «Арені Львів», або в Одесі на «Чорноморці» — провести мегаподію. Може, залучити заокеанських зірок, щоб це було мега боксерська подія. Поки що це у вигляді маленького анонсу наших планів. Якщо буде воля Всевишнього — все ми реалізуємо.
 
— Коли оголошували суддівське рішення про останній бій Володимира Кличка із Тайсоном Ф'юрі, ми разом з Вами стояли в рингсайді, Ви тоді сказали, що зараз буде поразка. Я розраховував на інший варіант, але виявилося, що Ви були праві. Як Ви вважаєте, це був поганий день для Володимира чи все-таки вже закінчилося пальне у нашої легенди боксу?
— Я бачив Володимира вчора, у нього пальне не закінчилось, аж ніяк не закінчилось. Я би сказав, що не кожен боксер володіє тією кількістю пального, якою володіє Володя зараз. Це був такий день, у всіх бувають такі дні. Багато подій зійшлися до однієї точки, по дрібних деталях все складалося не на користь Володимира. А у Ф'юрі навпаки — по дрібних деталях все складалося на його користь: у побутовому плані, сімейному, спортивному, юридичному. Зірки так стали, така була астрологія і в одного, і в іншого. При нормальному розкладі, коли ніщо не впливає, рівень Володимира набагато вищий за рівень Тайсона Ф'юрі. Наприклад, коефіцієнти букмекерських компаній — це найкращий справедливий індикатор очікуваного результату, всі були на користь Володимира. Навіть незважаючи на те, що в останній день щось зміщувалось, але це не має значення. Але під впливом певних факторів, які неможливо передбачити, просто бувають такі дні, Володимир показав рівень нижчий за Ф'юрі. На цьому рівні вийшло те, що вийшло. У мене немає жодних сумнівів, що, якби відбувся матч-реванш — Ф'юрі був би знищений, це не обговорюється. Може, ця поразка потрібна була Володимиру, ми не знаємо, які у нього процеси відбулися за цей час, що він усвідомив, які висновки він зробив. Але одне я можу сказати: людина абсолютно життєрадісна, впевнена у завтрашньому дні і повна енергії для того, щоб здійснювати діяльність і в спорті, і в бізнесі, і в інших сферах. Тому немає в мене сумнівів щодо Володимира.
 
— Є інші процеси, а саме біологічні. Все-таки 25 березня Володимиру виповниться 41 рік. Саме в цьому віці Віталій закінчив свою активну професійну боксерську кар'єру, і останні два поєдинки показали, що пік його як боксера вже був пройдений. Той же бій з Браянтом Дженнінгсом змусив задуматися, справді 41 — достатньо багато?
— Завжди хочеться навести приклад, 17 грудня Бернард Хопкінс проводитиме свій прощальний поєдинок зі Смітом. До речі, Усик там якраз боксує. 52 роки виповниться, все-таки це і вага інша, і 10 років — це багато, тим не менше людина дуже активна. Джордж Форман. Є, про кого казати. Вік — це дуже суб'єктивний показник. Має значення те, як людина підходила до свого здоров'я протягом усієї своєї кар'єри. Для когось кар'єра і в 30 років закінчується через неможливість продовжувати. На жаль, це такий вид спорту. Поганий захист впливає на здоров'я. По Володимиру я цього не сказав би. Я бачу, що в нього є можливість протягом двох-трьох років виступати дійсно успішно. Не як-небудь виступати, а саме успішно, на найвищому рівні, у мене немає сумнівів у цьому.
 
— Користувач запитує: «Скільки отримує опонент в середньому грошей?». Давайте перефразуємо трошки. Наприклад, в американському професійному боксі в рейтингових поєдинках виплачують гонорари за весь бій чи пораундово? Можете розкрити такі нюанси боксерської кухні?
— Коли боксер дає свою згоду провести поєдинок, він підписує контракт. В контракті написано: дата, суперник, кількість раундів і розмір гонорару, та інші подробиці. Тому можна поділити суму на кількість раундів, якщо комфортно, можна не ділити, але це попередньо зафіксована умова, тому бокс і професійний. Так само це не є винятком для США, це практика всього світу. Коли боксер починає підготовку до поєдинку, він знає, що отримає. Винятками можуть бути великі бої, коли, крім гарантованого гонорару, йде відсоток від pay-per-view, від міжнародних продаж. Тоді боксер наперед не знає фінальну цифру свого заробітку, але фіксований мінімум точно знає.
 
— Я пам'ятаю, що шість-вісім років тому бюджет телеканалу HBO саме на закупівлю боксерських поєдинків складав до сорока мільйонів доларів, не враховуючи поєдинки у форматі pay-per-view. Казали, що стиснулися ці цифри, але наскільки вони змінились за останні шість-вісім років?
— Чесно кажучи, я не знаю. Інформація, якою я володію — те, що на 2016 рік дійсно був зрізаний бюджет, це було пов'язано із новим керівником HBO, який в експериментальному порядку обрізав бюджети. Але з тієї інформації, якою я володію, на 2017 рік ці бюджети розширять.
 
— І давайте підсумуємо. Просять Ваш прогноз, скільки буде українських чемпіонов світу в 2017 році?
— Мінімум три: Ломаченко, Усик, Кличко. Далі не знаю.

 
 Спілкувався Максим РОЗЕНКО, текстова версія — Дарія ОДАРЧЕНКО

См. также: Анна БЕССОНОВА: «У сборной был сложный, но продуктивный год»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Голдин
с интересом бы посмотрел на бой с кубинцем Ортисом-непобежденным чемпом ВБА ну и Джошуа само собой
Олександр Іванович
Дуже класне і відверте інтерв'ю.