Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
943
1

Політехнік здобув першу перемогу сезону у битві аутсайдерів

«Запоріжжя-ZOG» вдома зазнало чергової поразки

Політехнік здобув першу перемогу сезону у битві аутсайдерів
fbu.ua
У дебюті матчу гості більше грали через фарбу, де у харків'ян активними були Рочняк і Вуйович. Запорожці знайшлі свій темп під завісу першої десятихвилинки, коли після досить жвавого старту швидкості трохи впали. Команди стали більше фолити і багато виходили на лінію штрафних. По такій грі господарі зуміли підібратися до запорожців, скоротивши відставання до 2 очок.
 
Друга чверть стала чвертю ривків. Два триочкових «Запоріжжя» і данк від Ворніка відправили харків'ян на тайм-аут, після якого гості зуміли відновити паритет. Протягом усієї десятихвилинки команди підміняли одна одну в ролі ліредра, однак на велику перерву символічну перевагу в одне очко отримали господарі, в складі яких кращими були Кондраков і Ворник. У «Політехніка» в першій половині окрім Рочняка активно зіграв Тарасенко, який вдало увійшов у гру з лави.
 
Протягом усієї другої половини матчу на паркеті домінувалі так звані «гойдалки». Як і очікувалося, розв’язка у цьому принциповому матчі трапилася вже під завісу зустрічі. За 2:30 до кінця основного часу влучний дальній Йовановича і середній від Барнса відправили господарів на тайм-аут за «+7» для харків'ян.
 
Після «хвилини» запорожці спробували повернутися в гру, проте їх спробу грамотним тайм-аутом призупинив Тимур Арабаджи. «Політехнік» витримав фінальний натиск «Запоріжжя» в кінцівці, а перехоплення на веденні під чужім кошиком у виконанні Барнса, за яким послідували два очки від американця, поставили крапку в цьому матчі. Триочковий Овдеєнка та штрафні харків'ян вже нічого не вирішували.
 
Найрезультативнішим у складі гостей став Йованович, який набрав 20 очок, реалізувавши 3 з 7 триочкових. 18 очок набрав бігмен Вуйович, проте окремо варто відзначити Барнса. Американський легіонер Політехніка був ближче за всіх у цьому сезоні до трипл-даблу: на рахунку лідера харків'ян 13 очок, 9 підбирань, 7 передач, а також 3 перехоплення. Відмінна статистична лінійка.
 
Запоріжжя наступний матч гратиме 21 жовтня вдома проти «Дніпра», а «Політехнік» у цей же день гратиме у Миколаєві проти місцевих «корабелів».
 
Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат
«Запоріжжя-ZOG» – «Політехнік» – 77:84
 
«Запоріжжя-ZOG»: Кондраков 20 + 6 підбирань + 6 передач - 6 втрат, Щепкін 15 - 4 втрати, Ворнік 13 + 7 підбиран), Кожем'якін 11, Ясиненко 10, Анісімов, Нікітін 2, Мироненко 2, Овдеєнко.
«Політехнік»: Йованович 20, Вуйович 18 + 6 підбирань, Рочняк 15 + 5 підбирань, Барнс 13 + 9 підбирань + 7 передач + 3 перехоплення, Тарасенко 8, Козлов 8 + 6 передач - 4 втрати, Хаджішеховіч 2
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.