Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 октября 2012, 15:15
920
0

Александр КОБАХИДЗЕ: «Победы хотели обе команды»

Футболист киевского «Арсенала» прокомментировал ничью с львовскими «Карпатами»

| Обновлено 01 октября 2012, 15:15
920
0
Александр КОБАХИДЗЕ: «Победы хотели обе команды»
Александр Кобахидзе

Однією з подій матчу «Карпати» – «Арсенал» стало протистояння в середині поля півзахисників національної збірної Грузії Муртаза Даушвілі та Олександра Кобахідзе. Останній по завершенні матчу відповів на питання Інформаційного центру ФК «Карпати».

– Тренер «Арсеналу» на післяматчевій прес-конференції сказав, що він не задоволений нічийним результатом гри. Що ти скажеш з цього приводу?
– Упродовж гри, особливо у другому таймі, у нас насправді були дуже реальні моменти, щоб сьогодні перемогти. Думаю, саме це мав на увазі Леонід Станіславович, коли говорив, що він не задоволений результатом. Але з іншого боку й сказати, що у «Карпат» сьогодні не було моментів, я також не можу. Так, у нас їх було більше і, можливо, вони були гостріші. Однак реалізували і ми, і господарі лише по одному з них. Тому в підсумку й вийшла нічия. Коли ж брати гру загалом, то вона була цікава і я думаю, що глядачам сподобалася. Обидві команди прагнули перемогти, створювали моменти і ми, і «Карпати», але довести гру до бажаного результату не вдалося нікому.

– Моментів ви мали більше по перерві. Однак перевагою володіли в першому таймі, а в другому гра була практично рівною. Чому так?
– Важко сказати. Напевне, тому, що це футбол, а в ньому не завжди все виходить, як ти хочеш. Також не слід забувати, що на полі не одна команда, а дві і кожна намагається не лише сама добре зіграти, а й завадити супернику зробити те, чого він прагне. На подіях другого тайму позначився і той факт, що «Карпати» відразу після перерви зрівняли рахунок. Зізнаюся, це було трішки неочікувано для нас.

– Забили «Карпати» зі стандарту. Гравці вашої команди втратили на якусь мить концентрацію?
– Напевне, що так. Думаю, після перерви ми ще не встигли як слід увійти в гру. Адже «Карпати» забили практично в першій же своїй атаці у другому таймі.

– Оціни гру свого товариша по збірній Грузії Муртаза Даушвілі...
– Муртаз – це дуже хороший гравець. І я це говорю не тому, що він мій друг і партнер по збірній. Це справді так. Сьогодні він добре діяв у центрі поля, працював у відборі, він колективний гравець. Не випадково у першому таймі моментів у нас було менше, адже в перерві його замінили. А те, що його замінили, це мабуть була тактична заміна. Можливо, тренер «Карпат» хотів щось поміняти у малюнку гри команди. Вони ж програвали і їм потрібно було більше думати про атаку, а Муртаз все ж гравець захисного плану.

– Як оцінюєш перспективу збірної Грузії у відбірковій групі до чемпіонату світу-2014?
– У нас важка група. Серед наших суперників Іспанія та Франція, тому вихід з групи – це для нас є надзавданням, всі це чудово розуміють. Але можу сказати одне: немає значення проти кого грати і ми будемо битися з усіма суперниками та робити все можливе, щоб брати очки.

– Ви були дуже близькими до того, щоб відібрати їх вже в першій грі проти Іспанії...
– Так, ми дійсно дуже добре зіграли. Звичайно, іспанці мали моменти і не один. Та все ж і ми виглядали гідно, не тільки оборонялися, а й атакували і також не раз загрожували їхнім воротам. Забити могли і вони, і ми. Однак нам десь не пощастило і в кінці ми таки пропустили. Дуже прикро, але ми зробили все, що могли.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.