Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Германия
|
29773
44

«Ты сделал это!» Бывший игрок сборной поздравил предателя Украины

Андрей Воронин порадовался за Ивана Ордеца из «Бохума»

«Ты сделал это!» Бывший игрок сборной поздравил предателя Украины
Getty Images/Global Images Ukraine. Иван Ордец

В понедельник, 27 мая 2024 года, состоялся ответный матч за право выступать в Бундеслиге 2024/25 между дюссельдорфской «Фортуной» и «Бохумом».

«Фортуна» из Дюссельдорфа, третья команда Второй Бундеслиги, в первой игре отгрузила три мяча в ворота «Бохума», 16-й команды Бундеслиги (3:0), но проиграла ответный матч с таким же счетом, после чего уступила в серии пенальти.

После матча бывший игрок национальной сборной Украины Андрей Воронин поздравил предателя Украины Ивана Ордеца, выступающего за «Бохум»:

«Ты сделал это!» – написал экс-футболист «Ливерпуля» в Instagram-stories.

Напомним, после начала полномасштабного вторжения России в Украину Иван Ордец в течение нескольких месяцев продолжал жить в москве и играл в корпоративном матче местного «динамо».

Оцените материал
(94)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Ребров объяснил, почему выпустил Трубина вместо Лунина на матч Евро-2024
Футбол | 21 июня 2024, 19:57 3
Ребров объяснил, почему выпустил Трубина вместо Лунина на матч Евро-2024

21 июня сборная Украины переиграла команду Словакии во 2-м туре группового этапа Евро-2024

Уже воины, но еще не герои
Футбол | 22 июня 2024, 06:25 92
Уже воины, но еще не герои

Обозреватель Sport.ua Валерий Василенко – о первой победе Украины на Евро-2024

Комментарии 44
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
osokor
Колишній українець Воронін привітав колишнього українця Ордеця! Малороси всіх країн, єднайтесь...
Перець
Проститутка привітала шлюху
Yevginarius
Іван шльондрець
mini.f
Да не трогайте вы этого Воронина. Я его с детства знал, он как был больной на голову еще в средних классах школы, так и остался на этом уровне - учиться некогда было, а книжек он отродясь не читал, он с другом Степой первую книжку, Букварь, скурили  на двоих в школьном туалете во время больших перемен... Его уже не исправишь....
Алекс 122
Воронін постійно з росіянами товаришує .
Falko
Чєго ви всє хатітє ат пацана із прізвищем ОРДець? Йому карма на роду написана )
Первый Среди Равных
Цей Воронін це насправді сєпарське х-ло яких ще пошукати. Ще колись будучи гравцем, хамив журналістові "зачєм не єтот украінскій язик, гаварі са мной на русскам". Жоден футболіст чи тренер за всю історію України не говорили нічого подібного на інтерв'ю.
Ще один журналіст розповідав, що коли їхали зі збірною в автобусі і він щось Вороніна запитав українською, той сказав: "а на нормальном язикє можеш говоріть?".
До речі, у тій ситуації його трохи на місце поставив Тимощук, який почув цей діалог. 
І от така от іронія життя, Тимощук всіма проклинаємий, а оцей от ватоголовий виходить Патріот України, просто тому що поїхав з росії в 2022, куди він чомусь подався був на сьомому році війни. 
Gargantua
у меня жена рожала вместе с женой Ордеца в "Лелеке".
Немного пересекались. По отрывочному общению у меня сложилось впечатение, что он страшный подкаблучник.
c_a_p2
Дав би обом по рилу
Ron Noiill
Екс-нападник збірної України Андрій Воронін прокоментував слова колишнього прес-аташе національної команди Ігоря Мірошниченка, який назвав форварда «головним сепаратистом» в команді на ЧС-2006. Про це футболіст розповів в ефірі одеського телеканалу «Репортер».
«Так, я не вчив українську мову в школі. Я цього ніколи не приховував. Я поїхав в 15 років з України взагалі. Коли я приїжджав до збірної, то 99% гравців говорили російською. Тімоха (Анатолій Тимощук - ред.) - мій кум і найкращий друг, з яким спілкувалися, спілкуємося і будемо спілкуватися - і Єзерський Вова говорили українською. Решта спілкувалися російською завжди.
Я ніколи не говорив, що наша мова погана або смішна. Але коли зі мною намагався хтось говорити українською, навіть журналісти, я просив їх, щоб зі мною говорили російською. Я хотів все розуміти і відповідати російською мовою. А він зі мною весь час намагався спілкуватися українською мовою. Я йому казав - ти ж знаєш, ти ж прес-аташе, навіщо ти це робиш? Провокуєш, спеціально? Ти знаєш, що я багато чого не розумію, я її не вчив, я поїхав ще дитиною. Але він все одно намагався», - розповів футболіст.
Ron Noiill
До речі, у мене була конфліктна історія з Вороніним одного разу. Ви знаєте, Воронін, він як "адєсіт", потриндіти язиком. І якось він мені в літаку каже: "А шо ти, отето, по-укрАінскі? Не можеш по-нормальному?". Я його питаю: "Що значить по-нормальному?". І щоб ви розуміли, Вороніну в той момент заперечив, як би ви думали
Тимощук? Так, Тимощук. Він сказав: "Так ти ж в збірній України граєш!". Це була така показова історія, після якої я б ніколи не повірив, що Тимощук може бути зрадником. І ось він тоді присадив Вороніна, і той більше нічого не говорив. Мені було байдуже, що там розказує Воронін, для мене питання мови було принциповим. Безглуздо бути прес-секретарем збірної України з футболу і говорити російською мовою", – пригадав Мірошниченко в інтерв'ю Українському футболу.
Ron Noiill
Нападник збірної України також вважає, що йому українська мова і нині не потрібна.
"Якщо я не знаю української, то тільки тому, що цією мовою у нас в Одесі ніхто не розмовляв ніколи. І зараз мені вона не потрібна, тому що всі чудово розуміють російську, а переучуватися немає ні сенсу, ні часу. А Одеса для мене це моє улюблене місто, у мене тут всі рідні, близькі, батьки, друзі, родичі, ось тому я туди щороку їжджу, мінімум 1 раз, і я вважаю, що для мене це найкраще місто, в Україні так точно", - Воронін.
Макс Максов
Вперше задонатив на ЗСУ?
RUX
дмитро вербинський мало того що сам відвідує інстаграми сепарів, так ще й використовує даний ресурс для розповсюдження агітки. Не журналістика, а блядство.
Ron Noiill
Також Воронін розповів, що не вже ходить в кінотеатри в Україні.
"Чесно кажучи, у Німеччині та Англії взагалі ніколи не ходив в кінотеатри, ну може раз ... Вже й не пам'ятаю. Це в Україні, коли приїздив у відпустку, в Одесі ходив, але після того як всі кінотеатри стали україномовними, то я не ходжу.
Я української мови практично не знаю, тому дивитися кіно немає сенсу, я краще піду тоді на англійський чи на німецький фільм, ніж у кінотеатр на український фільм".
Ron Noiill
Нападник московського "Динамо" та збірної України Андрій Воронін визнав, що він не знає гімн України.
"Я згадую слова, підспівую про себе ... Я його напам'ять не пам'ятаю, але просто тому, що не намагався вивчити, я не задавася такою метою: от треба мені вивчити саме гімн України. Те, що я пам'ятаю, то я можу співати про себе, і то не завжди, частіше просто думаю про гру", - розповів Воронін в інтерв`ю gazeta.ua.
Ron Noiill
І цей ПДР Воронін представляє Україну на змаганнях " чемпіонат зірок"(чи якось так бл, з дебілами по типу лебіги, сирни ,пятова ітд.
Шева , досить своїх сєпарних кумів прилаштовувати на бюджетні кошти бл.
Falko
Воронін, ми пам'ятатимемо, що ти зробив це.
Это теперь до чемпионата будут такие темы - корм для мальков ботофермы Пороха?
aleks8-48
Я категорiчно проти запроданцiв,але я також проти коли людинi нав,язують, як i де жити. Це вибiр його,та його родини де жити та працювати в затишнiй Москвi або пiд ракетами у воюючiй краiiнi,де може навiть житла немаэ. Я мешкаю  у воюючим Iзраiiлi, в мене над головою рвуться збитi ракети, але я не збираюсь кидати краiiну, яка протягнула менi руку у важку годину i це мiй вибiр. Кожен вправi зробити свiй вибiр. Не суди та не судим будеш.