Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2303
8

КВАРЦЯНЫЙ: «Хотим подписать бразильца из серьезного клуба»

Главный тренер «Волыни» - о планах команды на будущее

КВАРЦЯНЫЙ: «Хотим подписать бразильца из серьезного клуба»
Сьогодні увечері луцька «Волинь» відбула до Хорватії, де проведе свій другий збір у літнє міжсезоння. Головний тренер команди Віталій Кварцяний прокоментував підготовку команди до нового чемпіонату.
 
- Ми добре попрацювали у Луцьку, заклали фізичну базу, у Хорватії займемося більше награванням команди, здружимося більше всі, так би мовити, у польових умовах, - розповідає Віталій Кварцяний клубній прес-службі. - Ми базуватимемося у Святому Мартіні, це на півночі Хорватії, поблизу кордон із Словенією. Тут поруч тренується багато європейських та українських команд, які також перебувають на зборах, готуються місцеві команди, тому проблем із спарингами не матимемо. У нашому розпорядженні 3 поля і всі умови для належної підготовки до чемпіонату.
 
- Влітку у «Волині» відбулися кадрові зміни. Чи продовжуватиме команда зміцнюватися?
- Так, ми у пошуках центрального захисника і нападника. Вже підписали декількох виконавців, на прикметі ще декілька футболістів. Якщо не вдасться залучити у «Волинь» бразильського нападника із серйозного клубу, будемо сподіватися на Козьбана, Селіна та молодого Петрова. Останній, на жаль, захворів і не поїхав на збір, але буде готовий грати у чемпіонаті. А запрошення у «Волинь» на правах оренди Сергія Кравченка дозволить «обстукати» наш півзахист. Досвід Сергія додасть надійності та солідності центру поля, а гра наших хавбеків набуде рис чилійсько-мексиканського запалу і характеру.
 
Маємо й інших персоналій, як кажуть, «на олівці». Посилюватися необхідно, адже конкуренція цього сезону у Прем`єр-лізі ще більше загостриться.

ФК Волынь
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
toli0808
Якщо не вдасться залучити у «Волинь» бразильського нападника із серйозного клубу, будемо сподіватися на Козьбана
____________________
«Хотим подписать бразильца из серьезного клуба»
---------------------------------
Перевод как-то не совпадает с текстом...
nekton
Кварц видать нового Девича нашел. Абы только не такой талант как Исса.
andremeta
При всех проблемах из "Волыни" ,переодически, выходят футболисты довольно - таки неплохие игроки,которых до этого мало кто знал.
BekXan
Хотелось бы знать что с Волынью конкретно.То готовы купить игрока ис серьёзного клуба,а до этого о она на грани исчезновения,то нечем платить,то Кварцяный говорит что всему хана.Может кто то толком владеет информацией?
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил