Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 июля 2011, 12:59
2291
12

Герман ПАЧЕКО: «Люблю играть лицом к воротам»

«Карпаты» представили своего аргентинского новобранца

| Обновлено 16 июля 2011, 12:59
2291
12
Герман ПАЧЕКО: «Люблю играть лицом к воротам»

Під час свого представлення аргентинський новачок «Карпат» Герман Пачеко розповів, що найбільше наразі хоче побачити фанатський сектор стадіону «Україна», а також сказав, що його стихією в грі є атака.

– Я дуже радий, що знаходжуся у Львові, в команді, яка гратиме у єврокубках і я хочу зробити все від мене залежне, аби виправдати довіру керівництва клубу та тренера. Сподіваюся, в «Карпатах» не пошкодують, що підписали зі мною контракт.

– На якій позиції ти найбільш комфортно себе почуваєш?
– Для мене немає різниці на якому місці грати. Можу діяти як в центрі, так і на фланзі атаки. Також можу зіграти під нападником або атакувального півзахисника. Я люблю грати обличчям до воріт суперника і «фантазувати» поблизу них.

– Герман, до приїзду в Україну, що ти знав про «Карпати» і загалом про нашу країну?
– З того моменту, як я отримав пропозицію перейти в «Карпати», я намагався зібрати якомога більше інформації про клуб, про команду, про місто, про країну і загалом про український чемпіонат. Звичайно, я думаю, що дізнаюся ще дуже багато нового та цікавого. Але найбільше мене заінтригували розповіді про вболівальників «Карпат», про фанатів. Я вже ніяк не дочекаюся того моменту, коли побачу 16-ий сектор, про який вже стільки чув. З того, що мені розповідали, я зрозумів, що у «Карпат» найкраща підтримка, а їхні фанати є найвідданішими своїй команді в Україні. Сподіваюся, що моя гра також буде їм приносити задоволення. Я дуже хочу разом зі своїми новими партнерами якомога частіше тішити їх гарним футболом, красивими голами, а головне – перемогами.

– Відомо, що іспанський та аргентинський футбол є більш технічним, а український – силовим. Чи готовий ти грати в той футбол, у який грають в Україні?
– Я маю чимало інформації про український футбол. Бачив я і багато матчів українських команд. Але для мене зараз головне - це якомога швидше адаптуватися в команді, в країні. Я дуже хочу довести, що вмію грати у футбол. До сьогоднішнього дня мене вважають талановитим футболістом. Але я хочу нарешті не на словах, а реально стати класним футболістом. Тобто я хочу, щоб мій талант нарешті розкрився повністю. І дуже сподіваюся, що це станеться саме в «Карпатах».

– Коли ти приймав рішення перейти в «Карпати», наскільки для тебе був суттєвим той факт, що у команді вже є кілька іспаномовних гравців?
– Безумовно, Україна є зовсім іншою країною, ніж Аргентина та Іспанія. Коли казати загалом, то тут все по-іншому. Тому зрозуміло, що для мене, для моєї адаптації є дуже важливо, що в команді є футболісти, з якими я можу спілкуватися рідною мовою. Також вони мені багато розповідають про філософію мого нового клубу, про особливості того, як грає команда та її суперники. Чимало цікавого й нового я почув і про українців та про філософію їхнього життя. Скажу, що зважаючи на термін мого контракту (чотири роки – Авт.), робитиму усе, щоб якомога швидше не лише адаптуватися до України, до Львова, а й пройнятися життям та проблемами тих людей, які тут мешкають.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DocRoberts
Сподiваюся, що Карпати проведуть цей сезон вдало.
qazim
По інтерв'ю-непоганий малий. Дай Бог щоб і на полі був корисний команді!
knmua
Так! країньською можна сказати "для початку" або "перш за все"!)))
pe_p

ти як вчителька мови))) але яб не відказався від такої вчительки
КРИСТИНА
NFHFC5 — 15.07.2011 18:05
МОВУ! МОВУ ТРЕБА ВЧИТИ ПЕРШИМ ДІЛОМ!!!
І ГРАТИ НОРМАЛЬНО...
а не перейматися життям і проблемами людей які тут мешкають...
______
та вивчить він мову!Не журися!
Два тижні у Львові-і ноу проблем!))))
До речі-ти також на граматику увагу зверни...В українській мові немає такого-"першим ДІЛОМ"(не в образу).
КРИСТИНА
16-й сектор є 16-й сектор!))))))))))
це-беззаперечний факт!!!!!!!!!!))
NFHFC5
МОВУ! МОВУ ТРЕБА ВЧИТИ ПЕРШИМ ДІЛОМ!!!
І ГРАТИ НОРМАЛЬНО...
а не перейматися життям і проблемами людей які тут мешкають...
PaukX2
Я так розумію тут ссилка на слово "fantasista" - плеймейкер!
pe_p
Але найбільше мене заінтригували розповіді про вболівальників «Карпат», про фанатів. Я вже ніяк не дочекаюся того моменту, коли побачу 16-ий сектор, про який вже стільки чув. З того, що мені розповідали, я зрозумів, що у «Карпат» найкраща підтримка, а їхні фанати є найвідданішими своїй команді в Україні.
приємно
Geoman
Я люблю грати обличчям до воріт суперника і «фантазувати» поблизу них.
_________________________________________________________
Гм-м
А что это он имеет в виду под фразой "фантазировать перед воротами"
semfix
это переводчик
Rastatorba
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил