Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2020, 09:57
25507
9

К'єза в Ювентусі, МЮ підписав Кавані. Останній день трансферного вікна

Sport.ua в режимі нон-стоп стежить за трансферами 5-го жовтня

| Оновлено 06 жовтня 2020, 09:57
25507
9
К'єза в Ювентусі, МЮ підписав Кавані. Останній день трансферного вікна
twitter.com/juventusfcen

У понеділок, 5 жовтня, в більшості європейських чемпіонатів закривається літнє трансферне вікно. Найчастіше в цей день відбувається велика кількість переходів.

Стежимо за головними новинами останнього дня літнього трансферного вікна в режимі онлайн. В Україні трансферне вікно закриється 6 жовтня.

ОСНОВНІ ПОДІЇ

05:25. Фіорентина підписала Хосе Кальєхона, який раніше покинув Наполі. Про терміни контракту не повідомляють.

04:22. Челсі віддав Рубена Лофтус-Чіка в Фулхем. Також до кінця трансферного вікна «Фулхем» посилився двома захисниками - Тосіном Адарабіойо, Йоакымом Андерсеном і нападником Адемолу Лукманом.

02:56. ПСЖ підписав хавбека Барселони Рафінью. Гравець підписав контракт до 2023 року.

02:37. «Саутгемптон» підсилився вінгером «Евертона» Тео Волкоттом. 31-річний футболіст вирушив до табору «святих» на правах оренди. Він повертається в клуб через 14 років.

02:00. Київському «Динамо» не вистачило часу, щоб оформити операцію з придбання Лінкольна, нападника «Фламенго».

01:56. Арсенал за 50 млн євро купив у Атлетіко Томаса Партея. Лондонці активували клаусулу 27-річного футболіста. Також «каноніри» на рік віддали у оренду Лукаса Торейру в «Атлетіко».

01:00. Бразилець Рафінья близький до переходу з «Барселони» в «ПСЖ» за три мільйони євро. «Барса» також збереже за собою 35% можливої майбутньої продажи гравця. У минулому сезоні Рафінья виступав за «Сельту» на правах оренди.

00:53. Ерік Гарсія залишиться в «Манчестер Сіті» після того, як «Барселона» не змогла домовитися про суму трансферу. Наступного літа у Гарсії закінчується контракт з «містянами».

00:48. «Фулхем» орендував у «Ліона» центрального захисника Йоакима Андерсена. 24-річний гравець збірної Данії гратиме за «дачників» до кінця сезону.

00:41. «Лідс» підписав контракт з нападаючим «Ренна» Рафіньєю за умови отримання футболістом міжнародного дозволу. 23-річний гравець підписав контракт з «Лідсом» до літа 2024-го року, сума угоди не розголошується.

00:36. «Челсі» та «Фулхем» домовилися про перехід Рубена Лофтус-Чіка до складу «синіх».

00:28. «Бенфіка» орендувала у «Барселони» французького захисника Жан-Клера Тодібо на наступні два сезони. Португальський клуб візьме на себе зарплату футболіста і виплатить каталонцям 2 мільйони євро з можливістю покупки гравця за 20 мільйонів євро. Французький захисник перейшов в «Барселону» під час зимового трансферного вікна в сезоні 2018/19 і дебютував у першій команді в стартовому складі в матчі проти «Уески». Він був в команді переможців Ліги сезону 2018/19. У другій половині сезону 2019/20 Тодібо грав в оренді у «Шальке-04».

00:18. Шотландський «Рейнджерс» уклав договір оренди з південноафриканським півзахисником французького «Ам'єна» Бонгані Зунгу. Футболіст буде грати в складі «рейнджерів» до наступного літа, після чого шотландський клуб зможе викупити контракт гравця.

00:11. Офіційно! «Манчестер Юнайтед» повідомив про підписання контракту з нападаючим Едінсоном Кавані. Уругвайський форвард підписав з «червоними дияволами» однорічний контракт з можливістю продовження ще на рік. Кавані, який завоював «Золоту бутсу» як в Лізі 1, так і в Серії А, з моменту переїзду в Європу в 2007 році забив 341 м'яч на клубному рівні, в тому числі 35 в Лізі чемпіонів. Нападаючий виграв шість чемпіонських титулів з «ПСЖ» і, забивши 200 голів, є його найкращим бомбардиром за всю історію. На міжнародному рівні Кавані виграв Кубок Америки в 2011 році і забив 50 голів в 116 матчах за збірну Уругваю.

00:00. Шотландський «Селтік» орендував у «Мілана» до кінця сезону уругвайського вінгера Дієго Лаксальта. 27-річний футболіст провів 24 матчі за збірну своєї країни.

23:49. «Удінезе» дійшов згоди з «Уотфордом» по оренді іспанського форварда Жерара Деулофеу, який буде грати в італійському клубі до 30 червня 2021 року.

23:40. «Манчестер Юнайтед» підписав контракт із захисником Алексом Теллесом, який перейшов в англійську команду з «Порту». Захисник підписав чотирирічний контракт з можливістю продовження ще на рік. 27-річний Теллес виступає за збірну Бразилії і має постійний досвід виступів в Лізі чемпіонів.

23:28. «Манчестер Юнайтед» дійшов згоди з «Аталантою» про майбутній трансфер Амада Діалло, який приєднається до «червоним дияволам» в січні. Сума трансферу складе 21 мільйон євро плюс 20 мільйонів євро в якості бонусів.

23:26. Тео Уолкотт пройшов медогляд в «Саутгемптоні». «Святі» завершують оформлення документів по трансферу футболіста з «Евертона».

23:22. Софіан Буфаль перейшов з «Саутгемптона» в «Анже». 27-річний марокканець дістався клубу Ліги 1 безкоштовно, але «Саутгемптон» може отримати комісію.

23:17. Тепер офіційно. «Рома» повідомила про повернення в клуб Кріса Смоллінга. 30-річний гравець збірної Англії переходить в клуб на постійній основі з «Манчестер Юнайтед» за 15 мільйонів євро. Смоллінг підписав з клубом трирічний контракт до 30 червня 2023 року.

23:09. Шотландський «Данді Юнайтед» до кінця сезону орендував у «Редінга» форварда Марка Макналті.

23:05. «Манчестер Юнайтед» підписав контракт з 18-річним уругвайським вінгером Факундо Пельістрі з «Пеньяролю».

22:57. Тома Парті успішно пройшов медогляд в «Арсеналі». Зараз сторони оформляють документи, після чого про трансфер буде оголошено офіційно.

22:53. «Бешикташ» орендував до кінця сезону півзахисника «Лестера» Рашида Геллазя.

22:45. «Ювентусу» не вдалося домовитися з півзахисником Самі Хедірою з приводу розірвання контракту. А ось «Інтер» з Квадво Асамоа попрощався, після чого орендував з обов'язковим викупом у «Парми» Маттео Дарміана.

22:42. Захисник «Ювентуса» Маттіа Де Шильйо проведе наступний сезон в оренді в «Ліоні».

22:38. «Баварія» віддала в оренду на рік в «Марсель» свого півзахисника Макаель Кюізанса.

22:35. Усман Дембеле не перейде в «Манчестер Юнайтед». «Барселона» хотіла продати гравця, а МЮ був готовий тільки взяти француза в оренду.

22:31. «Арсенал» близький до підписання півзахисника «Атлетіко» Мадрид Тома Парті. Офіційне оголошення повинне відбутися найближчим часом. Чекаємо ...

22:26. «Рома» домовилася з «Манчестер Юнайтед» з приводу викупу центрального захисника Кріса Смоллінга: 15+5 мільйонів. Однак поки невідомо, чи встигла «Рома» зареєструвати трансфер захисника (вікно в Італії закрилося о 21:00 за Києвом). Серія А поки що не підтвердила цей трансфер.

22:21. «Барселона» ще сподівається підписати лідера «Ліона» Мемфіса Депая. Але для цього каталонцям потрібно для початку позбутися від Рафіньї Алькантари.

22:18. Екс-гравець «Роми» і «Севільї» Дієго Перротта перейшов в турецький «Фенербахче».

22:16. «РБ Лейпциг» до кінця сезону орендував у «Роми» Джастіна Клюйверта.

22:13. «Наполі» орендував до кінця сезону півзахисника «Челсі» Тьємуе Бакайоко.

22:09. «Манчестер Юнайтед» підписав лівого захисника «Порту» Алекса Теллеса. Також найближчим часом гравцем клубу повинен стати екс-форвард ПСЖ Едінсон Кавані.

22.05. «Фіорентина» оперативно знайшла заміну К'єзі. Клуб підписав на правах вільного агента екс-лідера «Наполі» Хосе Кальєхона.

22:03. Знаменитий бразильський форвард Алешандре Пато має на руках пропозиції з кількох країн, в тому числі з України. Можливо, мова йде про «Динамо.

21:51. Екс-зірка «Дніпра» Нікола Калініч повертається до Італії. Він буде виступати за «Верону».

21:09. «Ювентус» взяв в оренду на два роки з обов'язковим викупом лідера «Фіорентини» Федеріко К'єзу. Загальна вартість угоди - 50 мільйонів євро + 10 мільйонів можливих бонусів.

17:58. «Баварія» не зупиняється. Мюнхенський клуб підписав 31-річного форварда збірної Камеруну Еріка Шупо-Мотінга в якості вільного агента. Останнім клубом гравця був паризький ПСЖ.

17:26. «Ювентус» віддав 30-річного бразильського вінгера Дугласа Косту в оренду мюнхенській «Баварії». Угода розрахована до кінця поточного сезону.

16:45. «Манчестер Юнайтед» домовився про трансфер 18-річного вінгера «Аталанти» Амада Траоре. Сума трансферу складе 30 млн євро. Футболіст приєднається до команди в січні.

15:40. Французький ПСЖ орендував хавбека португальського «Порту» Даніло на один сезон з правом викупу.

 

 

14.50. «Ліверпуль» підшуковує змінника Аліссону і вже звернув увагу на голкіпера «Тоттенхема» Гассаніге. Нібито після 2:7 від «Астон Вілли» Юрген Клопп вкрай розчарований Адріаном.

14:00. «Севілья» підписала 24-річного вінгера нідерландського АЗ і національної збірної Марокко Уссама Ідріссі. Іспанський клуб заплатив за гравця 12 мільйонів євро. Лівий вінгер поставив підпис під контрактом, розрахованим до 2025 року.

13:04. Київське «Динамо» близьке до підписання бразильського форварда. Кияни хочуть підписати конкурента для Владислава Супряги в останні дні трансферного вікна.

12:55. «Інгулець» підписав четвертого легіонера. Ним став 20-річний ганський форвард Рудольф Благогі, останнім клубом якого був португальський «Спортинг» U-19.

12:45. «Баварія» погодила трансфер екс-хавбека донецького «Шахтаря» Дугласа Кости, що вже виступав за мюнхенців. Йдеться про оренду гравця «Ювентуса» на один сезон.

12:40. 19-річний іранський нападник турецького «Фенербахче» Аллах'яр Сайядманеш перейшов в луганську «Зорю» на правах оренди, повідомляє Transfermarkt.

12:30. Хавбек «Ліверпуля» Марко Груйіч, як стверджує Bild, повертається в Німеччину - наступний сезон проведе в оренді у «Вердері». Два останніх роки він провів в оренді в «Герті».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 4
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин
Футбол | 02 травня 2024, 23:36 7
АПЛ. Челсі обіграв Тоттенхем, Мудрик відіграв 75 хвилин

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks23
Чемпионат хоть интереснее становится..а то последние сезоны ..в одну калитку..
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
Клюйверт так похож на батю жесть. Удачи пацану в Германии
Diego Armando
Краще б МС забрав Кавані!
Al Zolo
что с таким усилением в ЛЕ делать пока не ясно.... походу Зрька не ставит целей в евросезоне а для ЧУкра будем посмотреть