Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 квітня 2019, 08:16
18551
15

Ман Сіті виграв дербі Манчестера і став ближче до чемпіонського титулу

«Червоні дияволи» не зуміли зупинити переможний хід команди Хосепа Гвардіоли

| Оновлено 25 квітня 2019, 08:16
18551
15
Ман Сіті виграв дербі Манчестера і став ближче до чемпіонського титулу
twitter.com/manutd

До протистояння на «Олд Траффорд» була прикута пильна увага всіх причетних до мерсисайдського «Ліверпуля», адже дербі Манчестера було без перебільшення розв'язкою боротьби за чемпіонство в Англії. Ось тільки після поразки «Юнайтед» в матчі з «Евертоном» (0:4) здатність команди Уле-Гуннара Сульшера надати належний опір «містянам» викликала питання. Втім, «червоним дияволам», які намагаються завоювати лігочемпіонівське місце, очки були вкрай необхідні. А про мотивацію підопічних Хосепа Гвардіоли говорити зайве: осічка могла коштувати втрати титулу.

Незабаром після стартового свистка футболісти «Сіті» заволоділи територіальною перевагою і почали намагатися розтягнути оборону господарів поля. Щоправда, захисна лінія «червоних дияволів» розтягуватися не бажала, діючи компактно і не даючи розбігтися суперникам у власному штрафному майданчику. За першу двадцятихвилинку з небезпечних моментів біля воріт де Хеа згадується хіба що дальній удар Бернарду, з яким голкіпер впорався. Підопічні Сульшера відповідали нечастими контратаками: в одній з них після діагоналі Погба з кута штрафного неточно пробив Лінгард.

Могли «містяни» розкрити оборону опонентів,
яка здавалася неприступною, перед перервою. Ефектна комбінація гостей завершилася ударом Стерлінга, але несильно пущений форвардом метрів з семи м'яч став здобиччю де Хеа.

Неприємний момент для «Сіті» стався на початку другої половини зустрічі, коли через пошкодження гру не зміг продовжити Фернандіньо. Щоправда, вихід на поле Сане позитивно вплинув на атакуючу гру «містян». Лерой відразу включився в бій, але його простріл у воротарську ліквідував захисник. А через хвилину гості відкрили рахунок в матчі: Бернарду, що
зліва увірвався в штрафну, з-під Люка Шоу низом пробив впритул з ближньою штангою.

Могли «містяни» відразу ж подвоїти свою перевагу: після удару Агуеро м'яч лише зачепив штангу воріт. А в атаці у відповідь «червоні дияволи» упустили відмінну можливість зрівняти результат. Після навісу на лінію воротарської по м'ячу не влучив Компані, але те ж саме виконав і Лингард, який перебував перед порожнім кутом.

Господарі поля змушені були йти в атаку, що дозволило «містянам» проводити стрімкі контрвипади. І вони сповна скористалися такою можливістю. Стерлінг розігнав атаку гостей і зробив передачу на вільного Сане, з ударом якого де Хеа не впорався.

Трохи пожвавив гру «Юнайтед» вихід на поле Лукаку. Але ні він, ні Санчес з Марсьялем, що з'явилися згодом, створити по-справжньому гольових моментів біля воріт Едерсона не зуміли. Футболісти «Манчестер Сіті» грамотно доводили зустріч до переможного закінчення, не залишаючи суперникам вільний простір перед своїм карним майданчиком.

Що ж, команда Хосепа Гвардіоли продовжує впевнений рух до чемпіонства. А ось в грі «червоних дияволів» намітився спад, який є дуже недоречним під час вирішального відрізку сезону.


Англійська Прем'єр-ліга. 31-й тур.

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті» – 0:2


Бернарду Сілва (54), Лерой Сане (66)

Андреас Перейра (24), Люк Шоу (89) – Венсан Компані (10), Олександр Зінченко (26)

«Манчестер Юнайтед»: Давид де Хеа – Люк Шоу, Віктор Ліндельоф, Кріс Смоллінг, Ешлі Янг, Маттео Дарміан (Антоні Марсьяль, 83) – Поль Погба, Фред, Андреас Перейра (Ромелу Лукаку, 72) – Маркус Решфорд, Джессі Лінгард (Алексіс Санчес, 83)

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Олександр Зінченко, Емерік Лапорт, Венсан Компані, Кайл Уокер – Давид Сільва, Фернандіньо (Лерой Сане, 51), Ілкай Гюндоган (Данило, 89) – Рахім Стерлінг, Серхіо Агуеро (Габріел Жезус, 89), Бернарду Сілва

Арбітр: Андре Маррінер

Стадіон: Олд Траффорд (Манчестер, Англія)

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hasan Kurmangaliev
Не знаю, стоит ли засчитывать такие победы. Ведь Пеп использовал известный чит и выпустил Зинченко.
PopovichV
Зинченко 😍
Ashot Hakobyan
Зиня радует!
Maradona
Так може то була радість від зливу Маура, а зовсім не успіх Сульшера.
pol55
Хм,с точки зрения Тотема,один претиндент на зону ЛЧ кажется отвалился,да и Арс в этом вопросе на ладан дышит,а ведь какие у них скамейки,нууу... в сравнении.
Сергей Долина
Осталось 3 игры, Манчестер Сити чемпионство уже не отдаст.
bzzzzz
пока в МЮ будут играть бегунки типа Решворда, Лингара и им подобным, дела не будет. Это не уровень МЮ, покрайней мере основного состава. Ни дриблинга, ни техники... не понимаю почему их так разхваливают
nomah2
Клопп был прав! МанЮнайтед уже не в силах отобрать очки у Сити .
А Сульшер после контракта ,стал похож на Моуриньо. Думаю в начале след.сезона попросят его на двери
Ivan Pugachov
Де Хеа и Погба после такого матча продать за бутылку шмурдяка!
Микола Унгурян
Чемпіонство МС собі забезпечив, сумніваюся що в тих 3 матчах втратять очки, а вот МЮ схоже без ЛЧ наступного року
UKRAINE FAN
Ну по Сульшеру сказка близка к завершению!
UKRAINE FAN
Де Хеа явно поплыл! Пересидел он в этом МЮ! Нужно было раньше уходить!