Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:42
10812
4

МанЮнайтед — МанСіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Городяни» — фаворити, але чи згодні з цим «червоні дияволи»?

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:42
10812
4
МанЮнайтед — МанСіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Манчестер Сіті. Філ Фоден
У середу, 24-го квітня, у межах 31-го туру чемпіонату Англії з футболу «Манчестер Юнайтед» прийме «Манчестер Сіті».
 
Манчестерське дербі — це завжди видовище. Команди з одного міста ніколи не упускають шанс поставити один одному підніжку. Особливо тоді, коли очки дуже важливі всім.
 
У минулому турі «Манчестер Юнайтед» отримав в гостях чотири дзвінкі ляпаси від «Евертона» (0:4). Незважаючи на прикру поразку, «червоні дияволи» продовжують боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів, чому сприяють осічки конкурентів. У підсумку, після 34-х зіграних турів «Манчестер Юнайтед» посідає шосте місце в турнірній таблиці, маючи в активі 64 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 63-48. До бажаного четвертого місця, яке зараз займає «Челсі», всього три залікових пункти.
 
З «Манчестер Сіті» все ще простіше. «Городяни» продовжують чемпіонську гонку з «Ліверпулем». На даний момент команда Пепа Гвардіоли відстає від «червоних» на два очки, але зіграла на один матч менше. Якщо спростити ситуацію, чемпіоном Англії цього сезону стане той, хто не помилиться на фініші. А тому, хто припуститься помилки, дістануться тільки срібні медалі. Так що три очки «городянам» життєво необхідні.
 
Варто відзначити, що «Манчестер Юнайтед» останнім часом дуже сильно лихоманить. 1:2 від «Вулверхемптона», 0:4 від «Барселони» за сумою двох матчів, 0:4 від «Евертона»... Схоже, Оле-Гуннар Сульшер випустив з рук керування командою, хоч і намагається з усіх сил цього не показувати. Втім, «МанЮнайтед» небезпечний завжди, а на дербі додаткова мотивація «червоним дияволам» і зовсім без потреби.
 
«Я чекаю на кращу версію «Манчестер Юнайтед». У них є гордість. У футболістів завжди є гордість, їм хочеться показати кращий футбол. І ми це побачимо. Що стосується нашої підготовки, то, як і завжди, ми оцінимо сильні і слабкі сторони суперника і постараємося перемогти», — сказав перед матчем головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола.
 
Як би там не було, легкої прогулянки у «городян» не вийде. Навіть незважаючи на те, що букмекери вважають їх явними фаворитами зустрічі. На перемогу «Манчестер Сіті» дають коефіцієнт приблизно 1,5, на перемогу «Манчестер Юнайтед» — 7,0. Коли таке було? Нічия оцінюється коефіцієнтом 4,7.
 
Орієнтовні склади:
 
«Манчестер Юнайтед»: де Хеа — Янг, Смоллінг, Лінделеф, Шоу, Еррера, Матич, Погба, Лінгард, Санчес, Решфорд.
 
«Манчестер Сіті»: Едерсон — Уокер, Стоунз, Ляпорт, Зінченко, Б. Сілва, Фернандіньо, Д. Сілва, Стерлінг, Агуеро, Сане.
 
Не зіграють: Валенсія, Бейлі.
 

24 квітня, середа

«Манчестер Юнайтед» — «Манчестер Сіті»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД — МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FatalisTUA
Развели срач на ровном месте.. Я за Манчестер Сити потому, что они играют в красивый и зрелищный футбол да еще и с нашим Саней Зинченком в команде! Желаю им победы в данном матче и в чемпионате в целом. Возможно (даже наверняка) если бы был болельщиком Ливерпуля, болел бы за МЮ и соответственно желал бы МС неудачи в этом дерби. В любом случае жду интересную и яркую игру.
Laeda
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Микола Унгурян
нічия була б непогано, а виграш МЮ взагалі чудово.
якщо МЮ хоче грати в наступній ЛЧ то лише виграш сьогодні, і в матчі з Челсі дає шанс на це.