Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 квітня 2024, 18:58
1896
0

Почеттіно дорікнув гравцям Челсі. Що не так з Мудриком та Ко?

Аргентинець – про мотивацію команди

| Оновлено 26 квітня 2024, 18:58
1896
0
Почеттіно дорікнув гравцям Челсі. Що не так з Мудриком та Ко?
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

Головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно перед матчем 35-го туру АПЛ з «Астон Віллою», що відбудеться в суботу, 27 квітня, висловився про нинішній стан колективу в світлі мотивації.

– Ми багато говорили, намагалися зрозуміти, як нам потрібно поводитися, коли гра складна, коли вимоги такі високі. Нам потрібно бути сильнішими, по-справжньому вірити в те, як ми граємо, у нашу філософію, у те, як ми готуємося до ігор, і в усе, що за цим послідує. І бути дисциплінованими.

Коли ти граєш за «Челсі», то мотивація є, навіть якщо немає за що грати, навіть якщо ти граєш у матчі проти своїх товаришів по команді. Якщо у вас немає мотивації, то це складно.

Якщо ви запитаєте мене, чи потрібно нам мотивувати гравців, щоб вони знову вийшли на поле завтра або післязавтра, то я думаю, що у нас велика проблема. Вона в тому, щоб вони були здатні виступати, і, звісно, ми не можемо давати їм виправдання, щоб вони не виступали і не були зосереджені.

Але водночас ми - група людей, ми не машини. За деяких обставин ви втрачаєте орієнтир, але ми тут для того, щоб допомогти вам бути зосередженими. Гравці повинні бути зосереджені, тому що попереду ще шість матчів. Для мене це важливі шість ігор, і гравці повинні відчувати те ж саме.

– Чи повинні гравці показати, що вони все ще мають бути частиною команди на наступний сезон?

– Так, тому що виглядає так, ніби тільки мені потрібно вдосконалюватися. Тренер завжди має вдосконалюватися, щоб заслужити бути тут у наступному сезоні. Ми всі несемо відповідальність за ситуацію, і всі ми повинні вдосконалюватися, щоб заслуговувати бути тут у наступному сезоні, – заявив Почеттіно.

Раніше Маурісіо Почеттіно після фіаско з «Арсеналом» (0:5) розповів про бажане місце «Челсі».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.