Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 15:25
2317
15

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

| Оновлено 27 квітня 2024, 15:25
2317
15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

В поєдинку 26-го туру української Прем'єр-Ліги у Черкасах місцевий «ЛНЗ» прийматиме лідера турніру донецький «Шахтар». Матч першого кола суперників, який завершився з рахунком 3:0 на користь гірників, напевно запам'ятався шанувальникам футболу тим, що у ньому перший і поки що єдиний раз діями гравців керував нинішній спортивний директор клубу Даріо Срна.

ЛНЗ

Дебютанти елітного дивізіону футболісти черкаського клубу, схоже, вже вирішили головне для себе завдання сезону залишитись у Прем'єр-Лізі. Серія вдалих весняних матчів, у яких вони здобули кілька перемог, а також зіграли внічию з «Динамо» та «Дніпром-1», підняли «ЛНЗ» на небачену для нього висоту 7 місце. Тож тепер можна вже спокійно готуватися до нового чемпіонату.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Так, у попередньому турі підопічні Олега Дулуба в Олександрії зуміли перемогти місцеву однойменну команду з рахунком 2:1. Причому «ЛНЗ» у ході зустрічі програвав, але перед самою перервою Владислав Наумець забив гол у відповідь. А перемогу гостям приніс точний удар камерунського гравця Ейнела Суареша.

Звернемо увагу на те, що, незважаючи на досить високе місце в турнірній таблиці, у черкаського колективу, як і раніше, негативна різниця забитих та пропущених голів. Це свідчить, що в обороні ще є певні проблеми. А в майбутньому поєдинку з лідером чемпіонату футболістам «ЛНЗ», швидше за все, доведеться багато захищатися. У першому колі задня лінія не витримала тиску «Шахтаря» і команда програла 0:3. Подивимося, наскільки правильні висновки зробили тренери та самі гравці.

Шахтар

Для гірників зараз кожен матч дуже важливий у боротьбі за чемпіонство. Адже конкуренти «Динамо» та «Кривбас» зовсім недалеко і кожне набране чи втрачене очко справді на вагу золота. Футболісти «Шахтаря» це чудово розуміють, тож у весняній частині чемпіонату у них лише перемоги. Але варто один раз оступитися і все може розвернутися зовсім на інший бік.

У наставника донецького клубу Маріно Пушича зараз є досить широкий вибір виконавців практично на кожну позицію. І в деяких матчах їхню долю вирішували саме ті гравці, які виходили на заміну для підсилення. Так, наприклад, відбулось у поєдинку попереднього туру у Львові, де «Шахтар» виграв у «Зорі» 2:1. Обидва м'ячі у переможців забили джокери – Егіналду та Данило Сікан.

А ще в матчі з «ЛНЗ», напевно, вийде на поле Олександр Зубков, який вже відбув двоматчеву дискваліфікацію за вилучення у грі з полтавською «Ворсклою». Отже, хоч би яким не був стартовий склад гостей, від них завжди можна очікувати посилення, особливо наприкінці матчу.

Статистика матчів

Матч першого кола «ЛНЗ» та «Шахтаря», про який вже згадувалося двічі, проходив на «Арені-Львів» одразу після відставки Патріка ван Леувена. І доки йому шукали заміну, команду на гру вивів екс-гравець гірників та збірної Хорватії, а нині спортивний директор Даріо Срна. Номінальні господарі поля тоді забили три м'ячі у ворота гостей – відзначилися Келсі (двічі) і Сікан. Інших зустрічей на рівні Прем'єр-Ліги суперники не мали.

Орієнтовні склади:

«ЛНЗ»: Кучеренко, Насонов, Муравський, Саліху, Стасюк, Рибалка, Яшарі, Тілль, Наумець, Пасіч, Хобленко

«Шахтар»: Різник, Конопля, Матвієнко, Бондар, Азаров, Криськів, Бондаренко, Кевін, Судаков, Зубков, Сікан

Прогноз на протистояння:

Припустимо, що матч пройде за переваги «Шахтаря» і завершиться його перемогою з рахунком 3:1.

27 квітня, субота

«ЛНЗ» – «Шахтар»
Черкаси. Стадіон «Черкаси-Арена». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
ЛНЗ - ШАХТАР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 1:3

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Тут точно ничья должна быть.  Иначе где же еще?
Потом Днепр , Динамо и второе место....
Ну а если нет, то что тогда. Из за этих александрийских ошибок у нас чемпион будет?
Chort
СУДЬЯ ЗАРЯЖЕН, ПЛАН АТХОДА ЧЕРЕЗ КАБИНЕТ ПРЕГАТОВЛЕН, МОЙ РАДНОЙ ШАХТЕР ЛЕТИТ К АЧЕРЕДНОМУ ЧЕМПИОНСТВУ, ШАХТЕР ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ РИНАТ НАШ БОГ И ЦАРЬ.   НАШЕ КРЕДО НА ПОЛ ЖЫШЕЧКИ НЕ ПИДАР
Boodya
10 коментів проти 43-х.
Далі будуть питання, "вболівальники" якого клубу - провокатори?
serhiy
Всрайся родной Шлюхтьор !
Chort
МАЯ КРОТО БОТО БАНДА, АНУ ПАДНАЖАЛИ И НАЧАЛИ СТРАЧИТЬ КОМЕНТЫ, МЫ УСТУПАЕМ ДЕНАМАВСКИМ, ПАДНАЖАЛИ МАИ ХАРОШЫЕ
Southeast*
Конечно 7:0. По пенальти.
AK.228
Десь 1-3 і буде
Лига конференций без динамо
Чемпион и лидер чемпионата, на изи выиграет