Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 26 квітня 2024, 18:54
504
0

Свьонтек поділилася планами на турнір у Мадриді та на весь сезон-2024

Лідерка світового тенісу розповіла про бажане

| Оновлено 26 квітня 2024, 18:54
504
0
Свьонтек поділилася планами на турнір у Мадриді та на весь сезон-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Іга Свьонтек

Польська тенісистка Іга Свьонтек, яка лідирує в рейтингу Жіночої тенісної асоціації, поділилася своїми планами на топтурнір у Мадриді та розповіла про цілі на весь сезон 2024 року.

«Очевидно, що [перемога в Мадриді означатиме] багато чого. Перемога в будь-якому такому великому турнірі дуже важлива. Це не те, до чого можна звикнути. За це завжди хочеться боротися.

Зазвичай я не думаю про те, щоб виграти турнір на самому його початку. Очевидно, що кожен турнір має свою атмосферу і по-своєму особливий. Але з іншого боку, це WTA 1000, і, врешті-решт, не так уже й важливо, який із них я виграю.

Кожен великий турнір, який я виграю, додасть мені впевненості, незалежно від того, де він проходить і який вигляд має. Так що я дійсно не проти [перемогти]. Я постараюся виграти кожен турнір, у якому беру участь. Ось і все», – зізналася Свьонтек.

Нагадаємо, у першому матчі на WTA 1000 Мадрид Іга Свьонтек переграла у двох сетах китаянку Ван Сію (№52 WTA) – 6:1, 6:4. У наступному раунді польська тенісистка битиметься з Сораною Кирстею з Румунії (№30 WTA).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.