Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:39
1101
0

Олімпік – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Наслідки кубкових баталій позначаться лише на одній зі сторін

| Оновлено 04 жовтня 2020, 13:39
1101
0
Олімпік – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зігравши в першому турі нового сезону Української Прем'єр-ліги з дзеркальним рахунком 4:1, але з різним результатом для учасників майбутньої зустрічі, донецький «Олімпік» і «Олександрія» в своїх наступних іграх не стали відходити від подібної тенденції, і кожного разу завершували свої поєдинки з протилежним, відносно один одного, результатом. Та нарешті, у п'ятому турі національної першості, їхні шляхи повинні перетнутися на полі столичного стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського в битві за якомога кращу позицію у верхній групі турнірної таблиці.

Незважаючи на відсутність необхідності брати участь в єврокубках, підопічні Володимира Шарана не змогли впевнено почати новий сезон, ставши першим донором трьох набраних пунктів для однієї з новоприбулих в «еліту» команд – закарпатського «Минаю» (0:1) – вже в другому турі. Після цього, «поліграфи» в домашніх умовах нічого не змогли зробити з феноменальною на старті полтавською «Ворсклою» (0:2), наблизившись у підсумку до підвалу турнірної таблиці. І лише вдала гра з дніпровським «Дніпром-1» (4:1) і подальша перемога над «Інгульцем» в 1/16 фіналу Кубка України з таким самим рахунком зуміли перервати серію з негативних результатів, яка почала зароджуватись.

Колектив Ігоря Климовського має повне право списати дві поразки на старті сезону на важкий календар: донецькому «Олімпіку» довелося в перші чотири тури зустрітися з чинними чемпіоном (0:2) і віце-чемпіоном (1:4) країни. Інші дві гри «олімпійці» звели до досить впевнених перемог, і навіть внесли свій вклад до першої тренерської відставки сезону гостьовою перемогою над «Дніпром-1» (3:1). «Олімпік» у середині тижня обійшла стороною необхідність брати участь у національному Кубку через спалах коронавірусу COVID-19 у стані «ВПК-Агро» – їхнього суперника за стадією 1/16 фіналу. Це дозволяє донеччанам в кращих фізичних кондиціях підійти до майбутньої гри, адже Володимир Шаран залучив велику кількість гравців основи для перемоги над «Інгульцем».

У майбутній грі дисциплінарні санкції не перешкодять обом тренерським штабам використовувати свої оптимальні склади. Окрім того, новин про нові пошкодження футболістів із кожної зі сторін не надходило. Ігор Климовський зі старту сезону проводить поєдинки фактично в одній комбінації своїх підопічних, а Володимиру Шарану успішні результати в останніх матчах, схоже, допомогли визначитися з позицією голкіпера і центрального форварда. Проте без ротації буде важко обійтись.

Головним арбітром майбутнього поєдинку стане запорожець Максим Козиряцький, який у свої 39 років вже встиг провести 22 поєдинки в «елітній» українській першості. З «Олександрією» його доля перетиналася в п'яти матчах, серед яких «поліграфи» зуміли перемогти в трьох і по разу зіграли внічию та програли. При цьому, Козиряцький вже встиг відсудити гру «Олімпіка» в новому сезоні – проти «Динамо – і вона стала для нього єдиною за участі «олімпійців» у кар'єрі. Рефері судить у доволі стриманій манері – 5,59 попереджень і 0,32 вилучень в середньому за гру. Пенальті від Козиряцького отримати непросто – вдалося це лише «Колосу» в пам'ятній грі проти «Динамо» в кінці минулого сезону (2:0).

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кичак – Снурніцин, Цимбалюк, Зотько – Лебеденко, Політило, Бабенко, Пасіч – Тейшейра, Шахаб, Беніто.

«Олександрія»: Білик – Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Пашаєв – Ковалець, Гречишкін, Банада – Третьяков, Безбородько, Лучкевич.

 
  • 3.14
  • 3.44
  • 2.27
Сделать ставку
 
  • 3.15
  • 3.45
  • 2.24
Сделать ставку
 
  • 3.15
  • 3.45
  • 2.25
Сделать ставку

4 жовтня, неділя

«Олімпік» — «Олександрія»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК-ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24
Футбол | 16 квітня 2024, 07:32 0
Новий лідер після розгрому в Лондоні. Список бомбардирів АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформив покер за «Челсі» у ворота «Евертона» і обійшов відразу 5 гравців

Як виглядає таблиця Ла Ліги після фіаско Жирони у принциповому матчі?
Футбол | 16 квітня 2024, 09:00 1
Як виглядає таблиця Ла Ліги після фіаско Жирони у принциповому матчі?

12–15 квітня відбулися поєдинки 31-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.