Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 березня 2020, 15:31
13083
47

Динамо - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перспектива втратити обличчя проти шансу остаточно зачинити двері в топ-6

| Оновлено 03 березня 2020, 15:31
13083
47
Динамо - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Наближається до свого завершення перша частина розіграшу Української Прем'єр-ліги. До початку розподілу команд на дві рівні за кількістю учасників половини залишається лише два тури, отже, настає визначальний момент національної першості.

Склад учасників верхньої шістки майже сформований, а для остаточного визначення календаря другої частини залишається дізнатися лише назву останнього учасника «секстету». Формально головним претендентом на цю позицію може вважатися «Колос» з с. Ковалівка. Однак навіть перевага у розмірі чотирьох очок над переслідувачами в особі «Маріуполя» і «Дніпра-1» не додасть колективу Руслана Костишина спокою на найближчий тиждень.

Уся справа в тому, що «колоскам» належить провести послідовні дуелі з діючими віце-чемпіоном і чемпіоном країни, перша з яких відбудеться на полі НСК «Олімпійський» найближчим часом.

І якби не сенсаційна поразка київського «Динамо» дніпровському «Дніпру-1» в минулому турі з рахунком 1:3, то шанси «Колоса» досягти успіху в грі проти серйозного суперника були б трохи вищими. Підопічні Костишина не завжди радують своїх шанувальників успішною грою на виїзді, проте могли б спробувати вдачі з розрахунком на підвищений моральний стан футболістів після успіхів над «Олександрією» та львівськими «Карпатами» (двічі по 2:1).

Однак футболісти Дмитра Михайленка зробили прекрасний тактичний хід, забезпечивши не тільки свій клуб трьома важливими набраними очками, а ще й створили для київського «Динамо» необхідність повертатися на переможну стежку саме в домашньому матчі проти прямого конкурента «Дніпра-1».

Ситуація з дискваліфікацією на майбутню гру виглядає для киян більш серйозним, ніж для їхніх суперників, чином. Крім тривалого «бану» нападника Артема Бесєдіна, в грі проти «Колоса» не зможуть зіграти лівий фланговий захисник Віталій Миколенко, який отримав у матчі з дніпровським «Дніпром-1» своє четверте попередження в сезоні, а також півзахисник Віталій Буяльський – був вилучений у вищезгаданій зустрічі. З боку підопічних Руслана Костишина, гру буде змушений пропустити кращий гравець 19-го туру УПЛ – півзахисник Євген Смирний.

Дебютант Української Прем'єр-ліги поточного сезону раніше не мав можливості офіційно грати проти чинного віце-чемпіона країни, так що зустрічався з київським «Динамо» лише в рамках товариських матчів на міжсезонних зборах, обмінявшись при цьому перемогами. А ось перша офіційна гра «Колоса» проти підопічних Олексія Михайличенко завершилася розгромною поразкою колективу Костишина (0:4).

Роль головного арбітра майбутньої дуелі виконає дніпровський рефері Віталій Романов, на рахунку якого вже два проведених поєдинку київського «Динамо» в цьому сезоні. Один з них – проти полтавської «Ворскли» (2:1) – ще жевріє в пам'яті шанувальників «біло-синіх», адже був проведений у кінці минулого місяця. Можна відзначити стриману манеру роботи представника Феміди в поєдинках, які не носять характеру запеклої боротьби за місця в турнірній таблиці. Призначення пенальті для Романова – велика рідкість, а «емоційні зриви» відбуваються лише в іграх рівня протистояння «Шахтаря» з «Олександрією», або з луганською «Зорею».

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан – Караваєв, Шабанов, Попов, Кендзьора – Шепелєв, Сидорчук – Вербич, Де Пена, Циганков – Русин.

«Колос»: Волинець – Ємець, Петров, Гавриш, Єфремов – Оріховський, Богданов – Вільхамссон, Морозко, Ільїн – Бондаренко.

3 березня, вівторок

«Динамо» — «Колос»
Київ. Стадіон НСК «Олімпийський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - КОЛОС. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 47
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vladislav Pohily
Очень оптимистичны буки в отношении нынешнего ДК.
barsch.
Мля! Если верить составам, то это лупоглазое у*бище опять чудит. Нахрена спрашивается наигрывать игроков на сборах, если они не попадают в состав?! Где Дуэлунд?, опять почти одни инвалиды и по*уисты! А потом эта вобла скажет что-то типа: "... мне нечего комментировать. Тяжело играть с шестой минуты вдесятером. Естественно, нагрузка, которая легла на оборону, сказалась, и в конце мы допустили ошибки, которые привели к пропущенным мячам. Даже в меньшинстве мы все равно играли на победу, старались достичь результата, создавали моменты, но, к сожалению, реализация подвела..."
Уже до тошнотиков противно на это убожество смотреть....
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Boss
Поставлю на 1-1 Думаю Динамо должно дома достойно отыграть. Колос не вытянет победу 100%
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
если и с селянами не брать очкито с кем в первой 6-ке?
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serge_kr
Колос уже обыгрывал Динамо, думаю должен и сегодня дожать
aka
какое там "лицо" - очко уже давно потеряно)) В Италии есть "старая сеньора", а тут есть "старая шлюха", которую имели ВСЕ, включая клубы которых давно нет. БДСМ-структура
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
миша врубель
5 0
electron440v60hz
Вряд ли Колос победит, думаю кияне удержат ничейку
Trollface
Колос-ничья. Десна и Заря два поражения. Столичные будут выживать.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Муґунот Уух
под руководство лучшего власныка всех времен и народов - вперед, к новым свершениям: с помощью передовой тактики бей-беги и горячего тренерского сердца вырвем очко у аграриев!
миша врубель
если суркис динамо не пот ставит то динамо победит 5 о