Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 01 лютого 2020, 11:59
57359
11

Динамо позбавилось Родрігеша. Останній день трансферного вікна. Як це було

Sport.ua в режимі нон-стоп стежить за трансферами 31-го січня

| Оновлено 01 лютого 2020, 11:59
57359
11
Динамо позбавилось Родрігеша. Останній день трансферного вікна. Як це було

В ніч з п'ятниці на суботу, з 31-го січня на 1-е лютого, в більшості чемпіонатів Європи закривається зимове трансферне вікно. Найчастіше в цей день відбувається велика кількість переходів.

Стежимо за головними новинами останнього дня зимового трансферного вікна в режимі онлайн.

В Україні трансферне вікно буде відкрито до 28-го лютого.

1:45: 31-річний хавбек Ніколас Гайтан на правах вільного агента перейшов в «Лілль». Його попереднім клубом був «Чикаго Файр» з МЛС.

23:10. «Манчестер Юнайтед» підписав 30-річного форварда «Шанхай Шеньхуа» Одіона Ігало. Оренда до кінця сезону з опцією викупу.

23:08. «Динамо» відпустило Карлоса Самбрано. Гравець перейшов в «Боку Хуніорс», яка викупила контракт гравця.

22:10. «Ювентус» віддав Марко Пьяцу в оренду в «Андерлехт». 24-річний хорват пробуде в оренді до кінця сезону, при цьому у бельгійського клубу не буде прав на викуп гравця.

Повідомляється, що «Андерлехт» може продовжити оренду вінгера на рік, якщо гравець сам того захоче.

У цьому сезоні Пьяца не провів жодного матчу через травму.

 

 

22:05. «Мілан» взяв в оренду 20-річного півзахисника «Андерлехта» Алексіса Салемакерса. Угода передбачає зобов'язання викупу контракту бельгійця при виконанні певних умов.

 

 

21:17. Дортмундська «Боруссія» посилилася хавбеком Емре Джаном, який виступав за італійський «Ювентус». Німецький клуб орендував 26-річного футболіста до кінця сезону з опцією викупу.

21:02. «Барселона» підписала півзахисника «Палмейраса» Матеуса Фернандеса. Футболіст приєднається до каталонського клубу 1 липня 2020 року.

20:23. 23-річний захисник «Манчестер Сіті» Анхеліньо, який є конкурентом українця Олександра Зінченка, на правах оренди перейшов в «РБ Лейпциг». Угода розрахована до кінця сезону.

19:50. 28-річний український півзахисник «Андерлехта» Євген Макаренко на правах оренди продовжить кар'єру в «Кортрейку», за який виступав з 2017 по 2018 рік. Орендна угода Макаренка розрахована до літа 2021 року. Також «Кортрейк» матиме право викупу.

19:17. Угорський «Ференцварош» позбувся орендованого у донецького «Шахтаря» півзахисника Данила Ігнатенка. Оренда була розрахована до кінця сезону 2019/20, але керівництво «Ференцвароша» вирішило достроково перервати угоду.

19:00. У чемпіонаті Німеччини закрилося трансферне вікно.

18:55. 28-річний український півзахисник Євген Макаренко найближчим часом покине бельгійський «Андерлехт». Українець на правах оренди повернеться в «Кортрейк».

18:41. «Динамо» відправило форварда Жерсона Родрігеша в турецький «Анкарагюджю».

18:30. Міланський «Інтер» підписав 18-річного форварда «Насьоналя» Мартіна Сатріано. Талановитий уругваєць підписав контракт до літа 2024 року і спочатку буде виступати за молодіжну команду міланського клубу.

18:12. Нападник французького «Монпельє» Петар Шкулетіч перейшов в турецький «Сівасспор». Фінансові деталі угоди не розголошуються.

17:00. Микола Матвієнко поки залишається в «Шахтарі». Артета підтвердив, що взимку «каноніри» з трансферами закінчили.

16:54. «Манчестер Юнайтед» провернув трансфер на перспективу, викупивши контракт голкіпера збірної Англії U-20 Натана Бішопа у клубу третього дивізіону «Саутенда». Угода підписана на 2,5 роки.

 

 

16:42. Кейсуке Хонда перейшов в «Ботафого». Останнім клубом досвідченого японця був «Вітесс».

 

 

16:41. Едінсон Кавані залишається в ПСЖ як мінімум до літа. Тренер парижан Томас Тухель підтвердив, що клуб нікого сьогодні не продасть.

16:10. «Герта» підписала 20-річного бразильця Матеаса Кунью, який раніше виступав за «Лейпциг».

15:48. Олів'є Жиру нікуди не йде. Тренер «Челсі» Френк Лемпард спростував чутки про продаж форварда.

15:05. 32-річний форвард Кевін-Прінс Боатенг перейде з «Фіорентини» в «Бешікташ» на правах оренди.

14:21. Яннік Карраско повернувся в «Атлетіко». Атакуючий хавбек, який виступав в Китаї, на правах оренди знову гратиме за мадридську команду.

14:10. «Вест Бромвіч» підписав 31-річного форварда збірної Польщі Каміля Гросицькі. Раніше Гросицькі захищав кольори «Халла».

13:59. «Барселона» підписала форварда «Браги» Франсиско Трінкао за 31 мільйон євро. Гравець перейде в каталонську команду влітку.

13:32. 33-річний французький форвард «Челсі» Олів'є Жиру може покинути англійський клуб в останній день трансферного вікна. Футболістом цікавляться «Тоттенхем» і «Лаціо».

13:04. Тим часом, лондонський «Тоттенхем» розраховує сьогодні оформити перехід 30-річного вінгера «Реала» Гарета Бейла, який виступав у складі «шпор» з 2007-го по 2013-й роки.

12:49. Лондонський «Арсенал» підписав ще одного захисника, але знову не Матвієнка. На цей раз це Седрік Соареш з «Саутгемптона».

12:39. Карикатурист Омар Момані пожартував над 25-річним португальським хавбеком Бруну Фернандешем, який раніше перейшов зі «Спортінга» в «Манчестер Юнайтед».

11:05. «Боруссія» Дортмунд орендує півзахисника «Ювентуса» Емре Джана з правом викупу. Німецький клуб вирішив не купувати гравця цієї зими, відклавши остаточне рішення до майбутнього літа.

8:14. «Манчестер Сіті» купить 17-річного бразильського захисника Яна Коуту. Англійський клуб віддасть за футболіста «Корітіби» € 9+6 мільйонів.

7:45. Родрігес перейшов в ПСВ з «Мілана». Швейцарський футболіст виступатиме за нідерландський клуб на правах оренди.

5:19. Карраско повернеться в «Атлетіко». 26-річний півзахисник китайського «Далянь Іфань» і національної збірної Бельгії Карраско близький до повернення в мадридський клуб.

3:39. «Ньюкасл» орендував Роуза до кінця сезону. 29-річний захисник «Тоттенхема» в найближчі місяці буде захищати кольори «сорок».

 
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Петрик
Та вообще фантастика, а не трансферная политика у дк. Сначала берём потом думаем куда воткнуть
GeloN83
Міг би не погано грати, мені так здається, але...
Kiziak
Надо было ещё от высокого блондина избавиться 😥😥😥
WladWest
По-моему, это он избавился от ДК.
Akella_147
Вот для интереса, купи штольня его, продали бы потом за 50 лямов..ведь хороший игрок, но с ним надо работать, а этого делать в ДК не хотят
spaceDJ
Полгода назад слюной захлёбывались:"Такого нападника урвали!", а теперь еле здыхались!
stalevar1250
Спорт. Уа, в своём Спирт. Угаре, такие заголовки писать, тьфу на вас, редакторы!!!
kerch30
Самий сильний игрок бил
Lobanovskiy_V
Избавились?)))Рекламы куча, а статей нормальных нет...Авторов не хватает?
DK1961
Тайсон: Большую несправедливость можно решить тремя способами: я показываю средний палец самому себе, я показываю средний палец лохметову (ПОКА не сделаю), я показываю средний палец лохметову, когда буду уже отпущен на волю (сделаю, когда буду играть за пределами Украины).