Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 сiчня 2020, 18:27
5673
7

Матвієнко поки залишається в Шахтарі. Арсенал закінчив з трансферами

Клуб встиг підписати двох захисників

| Оновлено 31 сiчня 2020, 18:27
5673
7
Матвієнко поки залишається в Шахтарі. Арсенал закінчив з трансферами
shakhtar.com

Тренер «Арсеналу» Мікель Артета підтвердив, що до завершення трансферного вікна сьогодні ввечері клуб не планує більше нікого підписувати.

Раніше лондонців пов'язували із захисником «Шахтаря» Миколою Матвієнком, однак замість українця «Арсенал» підписав захисників Седріка Соареша і Пабло Марі.

Схоже, як мінімум до літа Матвієнко залишається в «Шахтарі».

«Ще підписання сьогодні? Ніколи не говори ніколи, але ми свою роботу на трансферному ринку виконали. Тому, думаю, більше нікого не підпишемо», - сказав Артета.

Контракт Матвієнка закінчується в середині 2021 року, тому «Шахтарю» найближчим часом треба або продовжити договір, або продати гравця з максимально можливою вигодою.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Самойлов
Потому то Шахтер и запрашивал за него с Арса явно ЗАВЫШЕННУЮ цену - чтобы украинец остался пока в клубе (того же мнения, скорее всего, придерживался и сам игрок, который еще не настолько железно освоился У НАС в основе, чтобы ехать "бодаться" за основу в Англию)...
Вячеслав Самойлов
Я так понял, для Арсенала вариант с Матвиенко был ЗАПАСНЫМ, т.е. даже после "согласования позиций" - он ожидал "своей очереди". Его бы активизировали, ЕСЛИ БЫ не сработали по каким-то причинам ДРУГИЕ варианты, которые у англичан были в БОЛЬШЕМ приоритете на позицию Матвиенко. А их успело сыграть даже два.
П.С. Нам же лучше - Шахтер не сильно горел желанием расставаться с ним СЕЙЧАС...
WladWest
А Арс в курсах, что кротярня уже все с ним согласовала по переходу Матвея?
Ruud
а никто в этом и не сомневался
nicksaf
Пока, ага пока.
Tasha19
От і казочці кінець)
Дід Піхто
Что и требовалось доказать. Я с самого начала говорил что всё это туфта и никакого Матвиенка в Лондонском Арсенале не будет. Да все здравомыслящие люди понимали и знали это. Зато знатно попиарили посредственного игрока А как болельщики шлака говном исходили в адрес Динамо, мол "завидуйте дырявые. Мы продаём Матвиенка за 30 лямов, а кого вы продали и т д" Ну что , перешёл ваш Матвиенко в Арсенал, можно начинать завидовать??