Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба вільна
| Оновлено 08 липня 2024, 01:23
2343
13

Слідом за дзюдоїстами. Російські борці відмовилися від виступу на ОІ

Україна може отримати додаткові квоти

| Оновлено 08 липня 2024, 01:23
2343
13
Слідом за дзюдоїстами. Російські борці відмовилися від виступу на ОІ
Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна росії з боротьби в повному складі відмовилася від участі в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі. 10 російських борців отримали допуск до Ігор у статусі нейтральних спортсменів, проте одна зі спортсменок, яка мала б отримати право на участь, від поїздки до Парижа відмовилася.

9 спортсменів підтвердили свою участь: 4 – у вільній боротьбі, 3 – у жіночій і 2 – у греко-римській. Однак в останній день росіяни своє рішення змінили і від участі в Олімпіаді відмовилися, мотивувавши це тим, що список затверджених атлетів має на меті «підірвати єдність команди».

Після відмови російських борців відбудеться перерозподіл ліцензій, унаслідок якого, найімовірніше, Україна отримає три додаткові квоти: дві – у вільній боротьбі та одну – в жіночій.

Раніше російські дзюдоїсти також відмовилися від участі в Олімпіаді.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Свино-собакам місце тільки у ветеринарнії клініці на усиплення
Ekvato
Навіть дуже проукраїнська Касаткіна відмовилася в останній день, хоч іще в квітні заявляла, що поїде. Думаю, що їм погрожує прямо чи непрямо ФСБ за участь в олімпіаді, бо нація довбойобів має бути єдина у своєму протистоянні адекватному світу. Справи їхні, а нам додаткові квоти
introvert
Навіщо тягнути кота за яйця? Взяли б та відмовилися одразу всім псевдоспортивним псевдонейтральним болотним кодлом. А потім могли б паралельно парижській провести олімпіаду "вєлікіх і свабодних славянскіх народов міра". В піку французам, десь під дєрєвнєй бородіно. 
В честь цієї події, могли би заодно прийняти в ряди "пачьотних славян" північних корейців, іранців, кубинців і зулусів з папуасами. Ото світ здригнеться!
Pavel_i_CO
Мінус шайка Чукамбєгов Гуджамбаєвих
easterly
Ані абідєлісь
Микола Захарченко
Російські борці ? Російські олімпійці ?  НАХ.. З ПЛЯЖУ 
Олег Мандрівник
Гыгы, после того как Украина указала что они военные расеи, они "отказались"
DK1961
А вот Баха вы зря поливаете, то что он говорил - одно. А то, что в итоге делает - совсем другое. Он определил жесточайший состав комиссии по допуску рашистов к Олимпиаде. И в результате они кастрировали и так посекли рашистов, что смысл им ехать туристами вообще отпал! Ребята доверяйте делам, а не словам
DK1961
Я думаю от них вообще никто не поедет. Оставшихся (сейчас это вроде 14 человек) прессуют будь здоров, чтобы они под разными предлогами не ехали. Хозяин барин или - скатертью дорожка. Тут другое плохо, делаться будут любые провокации с их стороны для срыва вообще Олимпиады. Ну тут уже вопрос к умению французских и вообще западных спецслужб все это предвидеть и задушить в зародыше.
suforza1921
А найбільше обігрався Бах. Із задниці ліз, як тільки міг, щоб полизати кацапні, домовлявся з окремими федераціями, щоб рашиzzтів допустити на ігри. Мовляв, "олімпійський дух", "нікто нє вінават", "спорт внє палітікі" і бла бла бла... А в підсумку вийшов посміховиськом перед усім цивілізованим світом.