Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 вересня 2024, 03:23
100
0

Олександр БАБИЧ: «Ми зробили психологічний крок вперед»

Головний тренер «Чорноморця» підсумував гру з ЛНЗ

| Оновлено 29 вересня 2024, 03:23
100
0
Олександр БАБИЧ: «Ми зробили психологічний крок вперед»
ФК Чорноморець. Олександр Бабич

Головний тренер одеського «Чорноморця» Олександр Бабич проаналізував нічию своєї команди (1:1) в матчі 8 туру УПЛ проти ЛНЗ.

«Ми їхали сюди за перемогою, але матч був більш-менш рівний і ми здобули один бал, який для нас дуже важливий. Дуже приємно, що вийшла така вольова нічия, бо пропустили в кінці першого тайму, трохи не перебудувалися, але вчасно проявили характер, перебудувалися на іншу схему, випустили свіжих гравців атаки і забили такий важливий м'яч. Якби зіграли грамотніше, могли б ще забити, там момент був у Єрмакова, в Янакова був момент. Матч був нічийний, ми показали, що можемо по ходу матчу перебудовуватися і виконувати завдання.

Ми зробили такий психологічний крок вперед, тому що ми, програвавши, вирвали нічию, це для нас як ковток повітря. Треба ще багато працювати над реалізацією, над захистом, але сьогодні претензій ні до кого нема. Є помилки, ми їх будемо розбирати. Всі гравці і навіть ті, що сиділи на лавці, булі зібрані, сконцентровані і мобілізовані.

Чи впорався півзахист в оновленому варіанті? Ми чекали від Габелка більше гри на м'ячі, а Білошевський і Лацабідзе більше відпрацьовували і давали об'єм. Якщо не брати до уваги пропущений м'яч, все працювало, але в атаці в першому таймі не вистачило якості. Хоч і були непогані перехідні фази.

я вважаю, в нас є нова інформація, її треба опрацювати. Ця нічия нам дуже допоможе.

Новачок-голкіпер? Ми довірили місце у воротах йому, тому що наш номер один Артур Рудько травмований. Я вважаю, що Аніагбосо виправдав нашу довіру. Він дуже хвилювався, в плані роботи ногами є над чим працювати. Але в нього хороші габарити, зріст, руки, на тренуваннях йому важко забити. Ми думали, кого ставити, і він нам дуже допоміг. Але це тільки старт у нього, Глущенко з ним працює. Сьогодні він нам подарував надію.

Щільно грали з Бутком? Звичайно, суперник готується, розбирає нас. В першому таймі ми Богдана трохи неправильно використовували.

Він наш капітан, відпрацьовує в захисті і нападі і подає приклад молодим футболістам. Він професіонал і показує свій професіоналізм в іграх і на тренуваннях», – сказав Бабич.

Події матчу

82’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Янаков (Чорноморець).
42’
ГОЛ ! М'яч забив Френсіс Момо (ЛНЗ Черкаси).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.