Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
103
0

Скандал навколо родини Білзерянів: обвинувачення у шахрайстві

Батька Дена Білзеряна звинувачують у використанні канабіс-бізнесу сина для приховування боргів

Скандал навколо родини Білзерянів: обвинувачення у шахрайстві
Pokernews

Батька Дена Білзеряна звинувачують у використанні канабіс-бізнесу сина для приховування боргів.

Пол Білзерян, засуджений злочинець і батько суперечливого покериста Дена Білзеряна, використовував канабіс-бізнес сина для приховування грошей, які він заборгував Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC) протягом десятиліть, стверджують федеральні слідчі.

Обвинувачення: Пол Білзерян, засуджений злочинець і батько відомого покериста Дена Білзеряна, разом з компанією Ignite та давнім бухгалтером Скоттом Роледером були обвинувачені у шахрайстві великим журі в Лос-Анджелесі. Їх звинувачують у використанні канабіс-бізнесу для приховування грошей, заборгованих Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).

Історія боргу: Пол Білзерян був засуджений у 1989 році за дев'ять пунктів, пов'язаних з цінними паперами. У 1993 році суд зобов'язав його виплатити SEC $33,1 мільйона прибутку плюс відсотки. Сума боргу зросла до $62 мільйонів, але Білзерян ніколи не виплачував її, стверджуючи, що він банкрут.

Зростання боргу: За роки невиплати сума боргу з відсотками зросла до астрономічних $180 мільйонів. Федеральні органи тепер намагаються стягнути цю суму.

Звинувачення у приховуванні активів: Федеральні агенти стверджують, що Пол Білзерян насправді не є бідним, як він заявляє. Натомість, він нібито ухилявся від виплати боргу, керуючи збанкрутілим канабіс-бізнесом Ignite, використовуючи його як прикриття для своїх фінансових операцій.

Роль Дена Білзеряна: Ден Білзерян, колишній амбасадор GGPoker, стверджував, що виграв понад $50 мільйонів у покер. Проте ці заяви оскаржуються багатьма в покерній спільноті. Деякі припускають, що його багатство могло походити від батька, можливо, з грошей, які той заборгував.

Деталі обвинувачення: Згідно з обвинувальним актом, Пол Білзерян, Ignite та Роледер нібито змовилися перешкодити SEC стягнути борги через підставні компанії з грудня 2018 по вересень 2024 року. Вони звинувачуються у шахрайстві проти США та шахрайстві з використанням електронних засобів зв'язку.

Статус Дена Білзеряна: Хоча Ден Білзерян згадується в обвинувальному акті як "D.B." і вказаний як генеральний директор Ignite, він особисто не був звинувачений у жодному злочині. Проте обвинувачення стверджує, що саме Пол Білзерян керував компанією за лаштунками.

Ця справа підкреслює складні юридичні та фінансові проблеми родини Білзерянів і ставить під сумнів джерело багатства Дена Білзеряна, а також методи, які використовувалися для ухилення від виплати величезного боргу SEC протягом десятиліть.

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»
Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9
РОТАНЬ: «Ми з Русолом закупили форму, щоб не ганьбитись перед фіналом ЛЄ»

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Вовки покусали левів. Полісся обіграло Карпати у Львові
Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 37
Вовки покусали левів. Полісся обіграло Карпати у Львові

Житомиряни здобули впевнену перемогу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.