Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
3439
5

Гучний скандал Голлівуда: вечірки P. Diddy. Хто замішаний із зірок спорту?

Леброн Джеймс, Девін Хейні, Льюїс Хемілтон і до чого тут Райан Гарсія

Гучний скандал Голлівуда: вечірки P. Diddy. Хто замішаний із зірок спорту?
Getty Images/Global Images Ukraine. P. Diddy та Леброн Джеймс, 2013 рік

У США продовжує набирати обертів скандал навколо репера та продюсера Шона Комбза, який також відомий як P. Diddy. Правоохоронні органи звинувачують музиканта у створенні злочинної бізнес-організації, яка причетна до секс-торгівлі, примусової роботи, викрадення людей, підпалів, вбивствам, хабарництва та перешкоджання правосуддю.

Цей скандал зараз один із найгучніших в американському шоу-бізнесі – Голлівуді, і причетними до нього по дотичній виявилися, зокрема спортсмени.

Що таке вечірки P. Diddy?

P. Diddy відомий у колі шоу-бізу як продюсер. Але не лише... Він є організатором великих вечірок. На цих вечірках він приймав багатьох великих селебрітіс: Дженніфер Лопес, Джастін Бібер, Джей Зі, Ашер, Бійонсе, Ештон Катчер, Періс Хілтон, Кім Кардаш'ян і навіть Леонардо Ді Капріо, за інформацією американських медіа, заходили в гості до Дідді.

З'являються шокуючі новини і про Вілла Сміта, Дональда Трампа і так далі. Ну, оскільки це було пафосно, кожна поважна зірка побувала там. Ось тільки кожен робив висновки після першого відвідування. Та й роль брав різну...

Відомо, що Шон стояв за організацією двох видів вечірок у своїх особняках: так звані білі вечірки та вечірки Freak Off. Другі були доступні для вузького кола і, за чутками, атмосфера на яких була набагато більш відкритою і розпусною.

Ми не заглиблюватимемося в цей скандал у плані зірок Голлівуду, політиків США тощо. Важливо розуміти одне: там творилися моторошні речі, а якщо ви хочете дізнатися про Джастіна Бібера і чому йому всі співчувають, достатньо відкрити Tik-Tok. Щоправда, на фоні хайпу псведоблогери почали розповсюджувати фейкову інформацію, тож бажано дочекатися офіційних заяв від ФБР.

Ми пропонуємо коротко пройтися по зіркам спорту, які так чи інакше вляпалися в цю історію, а не розбиратися, чи справді Майкла Джексона прибрала шайка P. Diddy, Джей Зі та Бійонсе...

Леброн Джеймс

Однією з головних персон світового спорту, ім'я якого спливло – Леброн Джеймс. Фанати у соціальних мережах звинувачують його у можливій дружбі з P. Diddy і, можливо, у тому, що він знав, що відбувається на цих вечірках. Якщо зайти на його профіль у Instagram, то фани просто вирівнюють легендарного баскетболіста із землею коментарями.

Сам Джеймс цю інформацію не підтверджував, однак у мережі обговорюють старе відео за його участю, в якому він каже: «Немає вечірки краще, ніж вечірка Дідді» (Ain't party like Diddy party). Саме це в коментарях до його постів і пишуть.

Леброн вимовив цю фразу під час одного зі стриму в Instagram. Контекст цього висловлювання остаточно невідомий. Однак користувачі у соціальних мережах сходяться на думці, що таким чином Джеймс підтримував вечірки Шона.

Хто з боксерів був на вечірках Дідді?

Як і у випадку з рештою зірок, на даний момент до кінця невідомо, хто відвідував закриту частину вечірок. Однак у світі боксу почалася чергова суперечка між Райаном Гарсією та Девіном Хейні.

Хейні раніше засвітився на одній із фотографій з Дідді. Для багатьох це вже стало приводом замислитись, чи відвідував скандальні вечірки боксер. У той же час, Райан Гарсія, який неодноразово критикував Хейні, промовчав щодо фото, але заявив, що це дуже серйозна справа і назвав все, що сталося, «сумним».

І взагалі щодо Райана. Гарсія – одіозний боксер, який ніс всяку нісенітницю про вигнання диявола, масонів та ілюмінатів, змови тощо. Райан завжди був близьким до тусовки Голлівуду. І тепер питання: де справді Гарсія казав брехню, а де – намагався натякнути на жахливі, страшні речі? Але це все не найпопулярніші припущення.

Льюїс Хемілтон та P. Diddy

Чи був гонщик Льюїс Хемілтон на вечірках – незрозуміло. У 2018 році легенда автоспорту присвятила пост у Twitter реперу, назвавши його братом:

«Брати у білому. Стояти тут, як брати, це честь та привілей. Я ціную тебе, брате за все, що ти робиш. За те, що ти GOAT і за те, що завжди показуєш любов».

Але зараз цей твіт недоступний. Мабуть, гонщик його видалив. До речі, рішення видалити сліди можливих зустрічей із Дідді стало трендом в останні місяці. Хемілтон не перший і однозначно не останній, хто вчинив таким чином.

Що з цього всього випливає?

Для розуміння P. Diddy був затриманий ще навесні. Але тільки зараз про скандал почали говорити все, коли спалахнули імена, а саме – якийсь список учасників тусовок. Потрібно розуміти, що не всі, хто був на вечірках, – погані люди. А хтось і зовсім міг бути жертвою, як Бібер, син Вілла Сміта, Ріана і таке інше.

Тішить, що претензій до зірок спорту мінімум. І тому залишимо Голлівуд для Голлівуду, а за спортом продовжимо старанно стежити!

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Збірна України з гандболу поступилася Польщі В у товариському матчі
Інші види | 28 вересня 2024, 20:33 0
ВІДЕО. Збірна України з гандболу поступилася Польщі В у товариському матчі

Українки не змогли обіграти резервний склад польської команди

Чжан Чжілей розповів, чому бійцям хевівейту слід остерігатися Дюбуа
Бокс | 28 вересня 2024, 12:20 0
Чжан Чжілей розповів, чому бійцям хевівейту слід остерігатися Дюбуа

Китайський боксер упевнений, що Даніель заслуговує на статус чемпіона світу

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tower Bridge
Зачем нам это??? К  нам утром опять КАБы прилетели - вот тема дня.