Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
942
0

Ейбар – Реал Ов'єдо. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ла Ліги

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Ейбар – Реал Ов'єдо. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ла Ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

12 червня на «Іпуруа» пройде матч-відповідь півфінального раунду плей-оф за право грати в Прімері Іспанії, в якому «Ейбар» зустрінеться з «Ов'єдо». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ейбар

Команда рівно 10 років тому дебютувала у Прімері. І тоді вдалося протриматися на рівні вищого футбольного дивізіону Іспанії 7 років поспіль. Але, вилетівши назад, до Сегунди, зброярі ніяк не можуть повернутися. Хоча постійно були у претендентах та брали участь у стикових поєдинках. У цій темпораді знову не вистачило небагато, щоб здобути заповітну пряму путівку – від Леганеса відстали на 3 очки, а від Вальядоліда – взагалі лише на одне. І винні самі футболісти: за 3 останні виїзні матчі набрали всього одне очко. Так вийшло, що з Ов'єдо закінчили регулярний чемпіонат вдома, і починали плей-оф. На виїзді вдалося вистояти на нульову нічию, і тепер їм вистачить будь-якої перемоги.

Ставки на матч Ейбар – Ов'єдо

Ов'єдо

Клуб на початку століття взагалі падав до четвертого дивізіону країни. Але, знайшовши нового інвестора в особі Карлоса Сліма, швидко додали, вийшовши до Сегунди... І вже там застрягли надовго, з 2015 року. І нарешті в нинішній темпораді карбайонці змогли набрати достатньо очок, щоб замкнути топ-6, тобто дістатися плей-оф за вихід до Ла Ліги. Не завадило й те, що в останніх трьох турах було дві поразки, у тому числі у крайньому матчі, якраз із Ейбаром. Пощастило, що суперник Расінг примудрився нічого не набрати в обох останніх матчах. У результаті обидва конкуренти набрали по 64 очки, і за рахунок додаткових показників заповітну позицію отримали сині. У результаті вони розпочали плей-оф, на своєму полі приймаючи колектив, що мало не піднявся напряму. Там вдома намагалися грати активно, але зрештою закінчили лише 0:0.

Статистика особистих зустрічей

Зброярі мали серію з 6 очних матчів без поразок. Але у листопаді карбайонці оформили 2:1 удома. Утім, у травні суперник вирвав перемогу 4:3.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що досвідченіший клуб вдома впорається із завданням і виграє. Повіримо в успіх Ейбара (коефіцієнт – 1,93).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.