Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
807
4

Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Грати за Англію – це великий тиск»

Півзахисник збірної Англії прокоментував перемогу над Словаччиною

Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Грати за Англію – це великий тиск»
УЄФА. Джуд Беллінгем

Півзахисник збірної Англії Джуд Беллінгем прокоментував перемогу над національною командою Словаччини (2:1 у додатковий час) у матчі 1/8 фіналу Євро-2024:

«Грати за Англію – це чудово, але це також і великий тиск. Виходити на поле і забивати голи для мене – це дуже щасливий момент.

Чи є цей гол найкращим у моїй кар'єрі? Так. Є кілька гарних голів, які багато значать для мене особисто, але цей був дуже важливим, як для сьогоднішнього дня, так і для зміни настрою. Це найкращий гол.

Якщо не враховувати пропущений м'яч, ми були досить непоганими, як на мене, ми потрапляли в хороші зони. Ми могли б бути більш холоднокровними, але головне, що ми показали – це характер. У плей-оф, коли ви виграєте таким чином , люди можуть озирнутися і подумати: «Так, ось який дух у нас в команді». У вас не було б таких моментів без негараздів.

Значення мого голу? До завершення чемпіонату Європи для нас залишалося 20 або 30 секунд, і настрій зараз має величезне значення, а також те, що він може зробити для команди в майбутньому. Це важливий момент, але це довгий турнір, і ми дізнаємося про це, тільки якщо виграємо кубок. Ми побачимо протягом наступних двох тижнів, наскільки цей гол був важливим».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Головне Кейн вирышив не відставати в гонці за кращого футболіста. Хоча Белінгем собі у цьому досить додав. Але ж ні Холанд ні Мбаппе не одержували цю нагороду хоч були претендентами досить серйозними
LexХХХ
З Кейном тягнуть зб. Англії...
football is passion
грати під керівництвом такого тренера - це тиск
luceorius
 На відміну від англійської збірної тиск на збірну України починається, коли вже пізно. Спочатку йдуть дифірамби з мріями, потім запізнілий тиск та нещадна критика, тоді знову мрії та дифірамби. І так впродовж усієї історії незалежності. То, можливо, і вболівальники мають збірну, як електорат владу, на яку заслуговують?