Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
136763
29

«Чим вони займалися?» Тренер Грузії розніс VAR після розгрому від Іспанії

Віллі Саньоль прокоментував виліт команди з Євро-2024

«Чим вони займалися?» Тренер Грузії розніс VAR після розгрому від Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віллі Саньоль

30 червня відбувся матч 1/8 фіналу Євро-2024 між збірними Іспанії та Грузії. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь іспанців.

Після завершення зустрічі головний тренер грузинської національної команди Віллі Саньоль прокоментував результат поєдинку:

«Ми запам'ятаємо перший тайм, де ми були досить добре організовані. Але є деякі моменти, які нам не сподобалися.

Перший гол мав бути скасований, бо Мората був у офсайді. Я не знаю, чим займалися у кімнаті VAR. Можливо, за рахунку 1:0 на перерву все було б інакше. Але Іспанія була сильнішою і заслужила пройти далі.

Ми виграли свій чемпіонат Європи ще до цього матчу. Я сподіваюся, що ми залишили про Грузію гарне враження», – сказав Саньоль.

Відеоогляд матчу Іспанія – Грузія (4:1)

Події матчу

83’
ГОЛ ! М'яч забив Дані Ольмо (Іспанія).
75’
ГОЛ ! М'яч забив Ніко Вільямс (Іспанія).
51’
ГОЛ ! М'яч забив Фабіан Руїс (Іспанія).
39’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго Ернандес (Іспанія).
18’
ГОЛ ! Автогол забив Робен Ле Норман (Іспанія).
Оцініть матеріал
(628)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SUAyur
Розмова на користь біндниx.У Грузії, звичайно, було чудове Євро-2024, але Мората не торкався м’яча, він не мав наміру дотягнутися до м’яча, він нічому не заважав.
Однак треба визнати, що цей тренер фантастичний. На відміну від Реброва, його зарплата становить всього 750 000 євро. (Зарплата Реброва 1 250 000) Відчуваєте різницю?
McLay
Ця гра показала настільки  насправді слабка команда Сакартвело.
NM16071
Помовчав би, за перший тайм один раз перейшли половину поля. Хай тіщаться, що з португальцями повезло і топають додому. Грузія нічого не показала га Євро, і їх успіх цілковита випадковість.
suforza1921
Упевнений, у цьому епізоді Мамардашвілі добре бачив і момент удару, і усю траєкторію польоту м'яча. Інша справа, якби грузини таке забили б іспанцям. Гадаю, вердикт VAR міг би бути зовсім іншим. Тому, попри появу системи відеоперегляду, трактування правил (особливо, подібні епізоди, гра рукою, порушення на жовту/червону картку) все одно часто-густо залишається неоднозначним.
GloryUkraine
Якби, якби, якби, а на ділі гра була в одні ворота і добре, що закінчилася лише 4:1. 
Sp-0007043
Хотілося б побачити матч Україна Грузія. Грузини підійшли дуже добре підготовленими та зігранними до евро, швидкість у пересуванні у мисленні у переході до атаки у бажанні набагато кращі ніж у нашої збірної. Впевнений що на евро перемогли би Грузини. Хоча в інший час коли наша збірна на піку форми то наші би перемогли. Висновок Ребров не підготував збірну до евро зовсім.
scorpio16
на мою думку, це був пасивний офсайд. Мората не впливав на епізод і ніяк не заважав голкіперу, там сам удар Родрі чудово вийшов. Тут що Мората був що не був, голкіпер цей удар ніяк не брав. 
Володимир Семигайло
Нехай прокоментує дії VAR у грі з чехами:гра рукою у штрафному майданчику,яка не перервала передачу і нереалізований гольовий момент,далі перегляд моменту і призначення пенальті.Дійсно VAR треба надавати командам,як у волейболі чи тенісі.
karaka
там чистый пеналь был в первом тайме
nick07
ну перший гол у ворота Грузії то таки там був офсайд, Мората був на лінії удару, але навряд чи скасування голу завадило б Іспанії перемогти
Виктор Войцеховский
100%. Он явно мешал воротнику реагировать и учавствовал в эпизоде. 
Выталкиватель парашутистов
Грузинский миллиардер мог без особых опасений обещать грузинам все свое состояние за победу над испанцами , даже обещание граомадных денег не компенсирует мастерство игроков и тактическую выучку испанцев. А по-поводу ВАР - мне показали в машине ВАР как можно вывести на монитор ЛЮБУЮ линию офсайда и переместить игрока нападения или защити на эту линию, или убрать игрока с офсайда. Это я видел своими глазами и пусть мне тут некоторые не рассказывают сказки, что это невозможно. Правильно тут заметили - тот кто придумал эту систему определения офсайда - гений. И эта система работает так, как этого хотят те, кто имеет финансовые отношения с ведущими командами. Яркий пример тому - последний матч Германии. Кто разбирается в таких делах - меня поймут.
mini.f
ВАР для того і придумали, щоб витягувати сильні та впливові команди. Грузія і так стрибнула вище голови. Давайте на забувати, що ті, хто працює на ВАР можуть намалювати лінію офсайду або розмістити гравців на  лінії як їм заманенться, точніше - вони виконують вказівки своїх кураторів. Таке положення в Україні. таке саме і на змаганнях УЕФА та ФІФА. Той, хто придумав ВАР -  злий геній футболу. Там, де крутяться мільярди зелених грошей - ніколи не буде справедоивості, від слова - зовсім.
Korkust
Іспанія, була б там Албанія гол би скасували, як завжди витягують сильні команди