Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 червня 2024, 11:07
151189
17

Ф'юрі та Аль-Шейх звернулися до Усика після його відмови від титулу IBF

Реванш між Тайсоном та Олександром відбудеться 21 грудня 2024 року

| Оновлено 29 червня 2024, 11:07
151189
17
Ф'юрі та Аль-Шейх звернулися до Усика після його відмови від титулу IBF
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль-Шейх та ексчемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі звернулися до українського боксера Олександра Усика. Усик нещодавно відмовився від титулу IBF, а зараз знімається у голлівудському фільму «Машина, що трощить» з Двейном Джонсоном у головній ролі.

«Ти марнуєш свій час на «Скелю Джонсона» та фільм. А ми зараз тренуємося», – сказав Аль-Шейх.

«Ми готуємося до тебе, Усику. Відновлюйся, брате. Зустрінемося у грудні для великого нокауту та великого бою. Поїхали. Повертайся до тренувань», – зазначив Ф'юрі.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між абсолютним чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Оцініть матеріал
(706)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivannn
Невже араб не знає що повноцінний тренувальний табір це 12 тижнів?. 
А якщо без сарказму то заангажованість організатора зашкалює.
Comrade Me
Ніхто не тренується за 5 місяців до бою 
ALM
Туркі, як організатору, здається потрібно зберігати нейтральність принаймі у своїх публічних промовах. Якщо б він приблизно таке сказав у бік Фьюрі разом з Вусиком, то після бою і поразки в ньому Фьюрі би патякав не замовкаючи, що організатори змовились з іншою стороною.
igorek
Усик розумный дятько він знае що робити коли треба тренуватись а коли в кіно зніматмсь. Аця циганота з арабом думають що вони розумніші і такими відосікамі Усіка роздратують. Наівні дурники.🤣😂
mach
два кореша ?
gusev80 .
Причому тут пояс до кино? Щоб захистити пояс, треба було б виходити проти Дюбуа чи проти Ентоні і тут вже точно бій з Ф'юрі довелося б перенести на наступний рік. 
Мені чомусь здається що поки Усик знімається, ми ще принаймні раз побачимо кадри того, як Ф'юри "тренується" у пабі зберігати вертикальне або частково вертикальне положенння коли мозок знаходиться у стані, близькому до нокдауну ))
evgeniyyea
Вечером новость. Фьюри и Аль-шейх были замечены выползающими из бара на четвереньках.  Напоследок каждый из них ударился головой об столб, тем самым продемонстрировав стойкость и крепость, даже после изнурительного тренировочного дня. 
Костя Шевченко
Ага, всі бачили як він тренується, коли на карачках з бара виповзав.
Dmytro
А потім, в них був інтим 
Нехай щастить
Ф'юрі як завжди "на висоті" .Вміє чоловік розкручувати свої поєдинки.Грошенят заробить,а те що Олександер натовчить йому пику ще раз,не так важливо. 
BARA.bass
Усик ЧЕМП, он профессионал, он знает когда балдеть, когда можно в фильме снятся, а когда нужно пахать что конь ламовой) Так что все эти закидончики не для него а для интереса, внимания публики бокса, и Саня всё понимает.
Чем ближе к бою, тем рот Цыгана будет ещё больше выдавать перлов)
arrow1418
Може бути що Усик не встигне , там кіно знімають і скільки часу це займе і буде час на підготовку ... Усик може тепер буде гратися з Фюрі як він з ним .. Перенесуть бій . Фюрі почне нову підготовку а от чи виставить сил з його натурою ) ще почне пити. . .
goretc1975 Melenchyk
Все вони знають, як і знають, що бій за звання абсолюта і просто бій за один чи декілька поясів - це є різні речі. Звичайно Фюрі б'ється за гроші, але звання абсолютного чемпіона, навіть якщо поб'є нашого Усика, що малоімовірно, Тайсон може уже не мати ніколи. Усик уже в історії боксу як абсолют у 2-х найващих категоріях разом із Алі, Форманом, Тайсоном, а гроші рано чи пізно закінчуються і про Фюрі чере десяток років згадуватимуть лише англійці.