Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2024, 21:04
1221
0

Португалія – Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 11 червня 2024, 21:04
1221
0
Португалія – Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

11 червня на «Ештадіу Мунісіпал де Авейру» пройде товариський матч, у якому збірна Португалії зустрінеться зі збірною Ірландії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Португалія

Команда після минулого чемпіонату світу та поразки Марокко у чвертьфіналі змінила наставника. Ера Фернанду Сантуша, що закінчилася, змінилася часом роботи Роберто Мартінеса. Іспанець починав чудово, зі стовідсотковим результатом у євровідборі – обрані виграли усі 10 турів (єдині з усіх учасників). Більше того, серія перемог тривала березневим розгромом 5:2 шведів... Але потім таки оступилися, поступившись у Словенії стороні, що приймає, 0:2. Після цього треба було перед Євро повернути впевненість у собі. У цьому плані прийом Фінляндії залишив суперечливе враження. Вже на 55-й хвилині господарі забили тричі і, схоже, розслабилися. Пуккі змусив команду прокинутися дублем. Але знову спрацювала зв'язка із Франсішку Консейсау та Бруну Фернандеша, і капітан Манчестер Юнайтед оформив підсумкові 4:2. З Хорватією теж пропускали неодноразово – пожива для роздумів для тренерського штабу.

Ставки на матч Португалія – Ірландія

Ірландія

Збірна у 2012-му та 2016-му році пробивалася на Євро, і навіть у Франції зіграли у 1/8 фіналу. Але далі ейре відкотилися до дуже скромних, рідко дивуючих середняків. Минулого року це знову підтвердили, вигравши лише у Гібралтару. Більше не було взято жодного очка навіть із Грецією, не кажучи вже про Нідерланди та Францію. Наразі, вже під керівництвом Джона О'Ши (відомий у минулому захисник залишається лише в.о.), грають товариські поєдинки. Якщо в березні була нульова нічия з Бельгією та поразка Швейцарії, то влітку нарешті виграли - у амбітних угорців, за рахунок гола Перрота на 2-й доданій хвилині, який оформив підсумкові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

У збірних була рівність по парі перемог у 6 матчах. Але у відборі на минулий чемпіонат світу обрані виграли вдома за нічиєї на виїзді.

Прогноз

GGBET не чекає на проблеми для підопічних Роберто Мартінеса. Ірландці на виїзді не блищать, тому ставимо на обраних при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,7).

Прогноз Sport.ua
Португалія
11 червня 2024 -
21:45
Ірландія
Фора Португалії (-1) 1.70 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф
Футбол | 23 червня 2024, 00:12 37
Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф

Турнірна ситуація в групі E – дуже заплутана

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22 червня 2024, 06:25 107
Уже воїни, але ще не герої

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко – про першу перемогу України на Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.