Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
24322
1

Відомий тренер розкритикував двох українців після перемоги над Словачинною

Олега Федорчука не вразила гра Олександра Зінченка та Георгія Судакова

Відомий тренер розкритикував двох українців після перемоги над Словачинною
УАФ

Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував перемогу збірної України над національною командою Словаччини (2:1) у матчі 2-го туру групового етапу Євро-2024.

«Не погоджуюся з тими, хто високо оцінює його гру Зінченка. Асист? Та передача не була вже настільки гольовою – це для статистики більше, все вирішували попередні стадії гольової атаки. А от те, як Олександр помилився на такому рівні… Не пам’ятаю, щоб на таких турнірах хтось так помилявся у тактичному плані.

Перший гол повністю на його совісті. І тут справа навіть не у зрості Зінченка. Якщо не вистачає сантиметрів, то граєш у корпус – та й усе. Нині у багатьох чемпіонатах флангові захисники невеликого зросту, але вони добре діють в таких моментах.

Мені здається, що ми даремно сподівалися на лідерство Судакова. Де-юре ми чекали, що лідером конструктивної гри буде Судаков, а він після травми не відновився. Не знаю, може, далі буде краще, але зараз він зіграв дуже скромно.

Мало активності від нього, мало креативу. Він відрізнявся тим, що діяв як хибна дев’ятка, був дуже непередбачуваним. Проти нього було важко грати, оскільки він – це фактично нападник з глибини. Зараз Судаков грає ніби на статистику, а Шапаренко – навпаки», – зазначив Федорчук.

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
ЗИНУ нельзя выпускать на поле--он приносит голы в свои ворота и вообще он 0