Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2024, 17:32
269423
147

Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф

Турнірна ситуація в групі E – дуже заплутана

| Оновлено 23 червня 2024, 17:32
269423
147
Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф
Getty Images/Global Images Ukraine. Ромелу Лукаку

Увечері 22 червня відбувся матч 2-го туру групи E Євро-2024 між збірними Бельгії та Румунії (2:0).

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Бельгійці виграли у Румунії (2:0) завдяки голам Юрі Тілеманса та Кевіна Де Брюйне.

Турнірна ситуація у групі E – вкрай заплутана. Усі чотири збірні набрали по 3 очки, однак Україна має найгіршу різницю м'ячів (2–4), тому команда Сергія Реброва знаходиться на останній 4-й позиції.

Першим критерієм при рівності очок є особисті зустрічі (набрані очки в особистих зустрічах, різниця м'ячів у особистих зустрічах, забиті голи в особистих зустрічах). І лише потім йде критерій: загальна різниця м'ячів у всіх матчах (далі – кількість забитих м'ячів). До 1/8 фіналу вийдуть дві найкращі команди з кожної групи, а також 4 найкращі збірні з 6 у рейтингу третіх місць.

В останньому турі 26 червня Україна зіграє проти Бельгії, а в іншому поєдинку зустрінуться Словаччина та Румунія.

Українська збірна вийде у плей-оф у разі перемоги над бельгійцями. У такому випадку навіть буде можливість вийти до 1/8 Фіналу з першого місця (у разі втрати очок збірної Румунії в 3-му турі).

У разі нічиєї синьо-жовтим потрібна перемога або Румунії, або Словаччини у паралельному матчі. Якщо ж у тому поєдинку також буде зафіксована нічия, може створитися вкрай прикра ситуація, коли всі 4 команди наберуть по 4 очки, а найгіршою командою стане українська через погану різницю м'ячів.

У разі поразки від бельгійців шанси України на вихід до 1/8 фіналу з третього місця будуть вкрай примарними. У такому разі потрібна поразка Словаччини від Румунії та низький набір очок конкурентами з інших груп у рейтингу третіх місць.

Аналітики оцінюють шанси України на вихід до плей-оф у 57% (після першого туру було 36%). Бельгія має 84%, Румунія – 82%, Словаччина – 71%.

Євро-2024. Група E. 2-й тур

Кельн, 22 червня

Бельгія – Румунія – 2:0

Голи: Тілеманс, 2, Де Брюйне, 80

Турнірне становище

26 червня

  • 19:00. Словаччина – Румунія (Франкфурт)
  • 19:00. Україна – Бельгія (Штутгарт)

Турнірні таблиці

Оцініть матеріал
(780)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 147
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій К
А що тут заплутано ? Не розумію. Профукали перший матч -3. Румунія і Словаччина накатають ніччю в такому випадку виходять двоє 100%, будуть економити сили на плей-офф. А нам капець, шанси не великі. Потрібно тільки вигравати в Бельгії. Що дуже не просто бо їм також потрібно вигравати. 
Володимир Семигайло
І їжаку зрозуміло,що нічия Румунії і Словакії виводить обидві збірні у плей-оф,і це буде 100% договірний матч
vitaha33
От мені хочеться запитати тренерський склад, чому не пробували в кінці зі словаками забити ще один гол? Бо як бачимо, що виграш в 1 мяч, що нічия - фактичо один фіг, і це до матча прораховувалось. Чому не ризикнути і додавити словаків, які були подавлені? А було ще 15хв. А тепер що? Виграти там, де шансів практично нема? І головне - невихід з групи - ми втрачаємо 1 корзину на чс і таким чином втрачаємо хороші шанси туди потрапити. Якось так...
Андрій Ванчак
примарна надія, на жаль...
dudigo78
Шанси лише теоретичні. Я майже не сумніваюсь що румуни зі словаками розкатають нічию. А така збірна України, як на цьому євро, практично не має шансів з бельгійцями
Олександр
Єдиний шанс для України це перемагати Бельгію
Олександр Науменко
Навіщо всі ці бла-бла-бла, головне що все залежить від нас, виходь і вигравай. А всі ці прикиди для слабкого.
BATI-GOOOOOL
Комментарии пока не читал,сразу напишу своё видение ситуации.Для выхода в плей-офф нас устроит только победа !!! Так как дополнительные шансы были утрачены в первом с треском проигранном матче.Учитывая что из нашей группы при наборе 4 очков выйдет 3 команды с вероятностью 99,9 процентов.,всех кроме нас устроит ничья.Единственное это кто на кого попадёт и тут уже может быть какая-то мотивация хотя для словаков и румын просто выход это уже успех.Выходить и играть только на победу !!!не держа в голове мысль о том а может и ничьей хватит!!! НЕ ХВАТИТ !!!
GloryUkraine
Найкращий варіант-наші б'ють Бельгію, румуни з словаками грают у нічию. Наші виходять з першого місця, румуни з другого, словаки з третього, а бельгійці ідуть додому.😁
suforza1921
Якщо вдасться здолати Бельгію - на 90% виходимо з першого місця, не вдасться - на 90% четверте. Зрозуміло, що бельгійці сильніші, але історія футболу знає море прикладів, коли явні андердоги здобували перемоги завдяки настрОю на гру і усмішці Фортуни. Зовсім свіжий приклад - обидва матчі першого туру в нашій групі. Тому побажаємо хлопцям удачі, гарної гри і віримо у Перемогу.
an52
Як сказав би Кеп: якщо мало забиваєш і багато пропускаєш, то пасеш задніх 
VIPsector1
Привіт Лунтіку… Різниця на його совісті.
Heyter
А зачем дальше выходить? Что бы ещё с большим позором проигрывать? Ето не командная игра,ето мучения... Они как мальчики для битья выглядят...
ALEX FC DK
Надо выходить и играть. и выигровать у бельгии и неждать божей милисти , словаки смогли выиграть у Бельгии.
Вася Пупкин
Головне не почати грати на нічию!
Harun Bakircioğlu
Странный график дал нашим ногомячистам порадоваться второму месту аж целые сутки. Ну и прекрасно, что все так сложилось. Будут заранее знать, что пассивность в последнем туре приведет к вылету.
axylinam
Нужна победа над Бельгией, я в это событие не верю
dadaali117788
Фортуна може забрати борг за Євро2020. Тоді нам Швеція відкрила ворота в 1/8 фінала. Якій ми і "віддячили". Гра збірної зі збірною Австрії була такою ж, як і з Румунією, і тоже було багато запитань - заслуговує збірна чи ні на вихід в плей-офф. Зараз аналогічна ситуація, ми знову залежимо від когось, але парадокс в тому, що навіть, якщо ми наберемо 4 очка ми можемо пролетіти , як фанера над Берліном. А команди які набирають по 2-3 очки вийти в 1/8.
dima.krot
Объясните мне, пожалуйста: почему везде пишут, что если Румыны со Словаками сыграют вничью, то даже если Украина победит, она займет 3-е место? Ведь у нас тогда будет 6, а у них по 4? Что я не так понимаю?