Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
9292
4

Швейцарія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Німці вже вийшли з групи, але гратимуть тільки на перемогу

Швейцарія – Німеччина. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

В неділю, 23 червня, відбудеться поєдинок 3 туру групового етапу Євро-2024 в групі А, в якому гратимуть національні збірні Швейцарії та Німеччини. Гра пройде в Франкфурті-на-Майні (Німеччина) на полі «Франкфурт Арени», початок – о 22:00 за Києвом.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Швейцарія

Швейцарія розпочала турнір з перемоги над Угорщиною. В тій грі був зафіксований рахунок 3:1 та користь швейцарців, але не все так просто – угорці тиснули після того, як спершу пропустили два голи, тоді скоротили розрив, але зрештою на контратаці пропустили третій.

Гру другого туру проти Шотландії «наті» звели тільки до нічиєї 1:1, хоча вважалися явними фаворитами матчу.

В принципі, при поточному форматі Євро (чотири з шести кращих третіх команд виходять з групи) набраних чотирьох очок цілком має бути достатньо, щоб потрапити в плей-оф, але, звісно, ніхто здаватися і економити сили не буде. Хоча, треба визнати, виграти Швейцарії допоможе тільки розслабленість німців та збіг обставин, все ж зустрічаються команди з різних вагових категорій.

Форвард Швейцарії Брель Емболо пропустив майже весь сезон через травму коліна, прогнозувалося, що він якщо й гнатиме, то на пізніших стадіях, але нападник з'явився на заміну в першому ж матчі (і забивши якраз третій гол), а потім отримавши півгодини у другому турі. Цілком можливо, що форвард в матчі проти Німеччини вийде в основі, все ж це буде явне підсилення складу.

Також варто відзначити рекорд Джердана Шакірі, який, забивши гол у ворота «тартанової армії», став першим футболістом в історії, який забивав на шести великих турнірах (по три ЧС та ЧЄ). Подивимось, як такий успіх зможе мотивувати забити ще й німцям.

Німеччина

Німці вже виконали завдання щодо виходу з групи (у зв'язку з цим автоматично продовжився контракт Юліана Нагельсманна, в якому був прописаний відповідний пункт) і у випадку перемоги або нічиєї з швейцарцями займуть в групі перше місце.

В них шлях на чемпіонаті Європи був набагато легшим. Поки що суперник (Шотландія та Угорщина) не зуміли забити у ворота Мануеля Ноєра, щоправда, цю місію виконав замість них Антоніо Рюдігер в грі першого туру.

Ця гра закінчилася впевненим розгромом з рахунком 5:1, а угорців вийшло перемогти зі скромнішими 2:0. Що цікаво, з семи голів тільки Мусіала зумів відзначитися двічі, а решта голів були забиті різними футболістами (Вірц, Хаверц, Фюллькруг, Джан, Гюндоган).

Багато футболістів основного складу «бундестім» знаходяться під загрозою дискваліфікації. Якщо точніше, то це Міттельштедт, Та, Рюдігер та Андріх. В зв'язку з цим спрогнозуємо невелику ротацію складу, зокрема, в опорній зоні, де може вийти Паскаль Гросс.

Статистика зустрічей

Як інформує офіційний сайт УЄФА, команди зіграли між собою 53 матчі, в яких дев'ять разів перемагали швейцарці, було зафіксовано вісім нічиїх і 36 перемог Німеччини, різниця м'ячів 69-142.

Прогноз

Якщо ви пам'ятаєте перипетії матчу 2020 року в дивізіоні А Ліги націй між Швейцарією та Україною, який так і не відбувся через хитрозробленого санітарного лікаря одного з швейцарських кантонів, і принципово вболіваєте проти Швейцарії з тих пір, то вам має сподобатися ця гра, оскільки з великою долею ймовірності швейцарці програють даний матч, цілком можливо, з великим рахунком.

Орієнтовні склади:

Швейцарія: Зоммер – Шер, Аканджі, Родрігес – Відмер, Джака, Фройлер, Шакірі – Ебішер, Емболо, Варгас

Німеччина: Ноєр – Кімміх, Рюдігер, Та, Міттельштедт – Кроос, Гросс – Мусіала, Гюндоган, Сане – Фюллькруг

23 червня, неділя

Швейцарія – Німеччина
Франкфурт-на-Майні. «Франкфурт Арена». 22:00
ТБ-трансляція на платформі Megogo
Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)
ШВЕЙЦАРІЯ – НІМЕЧЧИНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кривбас підписав гравця прямо під час трансляції матчу з Олександрією
Футбол | 28 вересня 2024, 13:23 1
Кривбас підписав гравця прямо під час трансляції матчу з Олександрією

У Кривому Розі кар'єру продовжить Ноа Ндомбазі

Тур почався з несподіванки. Верес забрав очки в Шахтаря у Рівному
Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 404
Тур почався з несподіванки. Верес забрав очки в Шахтаря у Рівному

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Судячи перші дві гри ,німці на розлабоні виграють 
Nba37
2-1 выиграет Германия 
Nba37
Обе забьют, тотал больше 2.5 , Швейцария фора с +1.5