Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 травня 2024, 11:25
353
1

Джан П'єро ГАСПЕРІНІ: «Ми знаємо, що Баєр є чудовою командою»

Головний тренер «Аталанти» поділився очікуваннями від матчу проти «Баєра»

| Оновлено 22 травня 2024, 11:25
353
1
Джан П'єро ГАСПЕРІНІ: «Ми знаємо, що Баєр є чудовою командою»
УЄФА. Джан П'єро Гасперіні

Головний тренер італійської «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги Європи 2023/24 проти леверкузенського «Баєра»:

«Ми вважаємо, що підготували все, що мали підготувати, тож ми дуже чекаємо на матч, і ми повинні знайти правильний рівень спокою, щоб провести наступні 24 години, знаючи, що ми зробили все, що мали зробити.

Скамакка значно покращив свою гру за останні місяці, не тільки в плані голів, але й в плані виступів. Нам, безумовно, не вистачало його у фіналі Кубка Італії проти «Ювентуса». Я радий, що завтра у нас будуть доступні всі наші нападники.

Я думаю, що ми перебуваємо в найкращому стані в психологічному та фізичному сенсі. Я дуже засмучений відсутністю Де Рона, в першу чергу тому, що він заслуговував зіграти в цій грі, а потім тому, що він є ключовим гравцем для нас. Але я думаю, що в іншому ми перебуваємо в дуже хорошому стані.

Ми усвідомлюємо, що нам протистоїть велика команда. Ми знаємо, що вони непереможні, і ми знаємо, що вони провели чудовий сезон. Наша подорож, однак, також була дуже хорошою, оскільки ми перемогли дуже сильні команди, щоб досягти фіналу, і ми також віримо в себе.

Де Рон був для нас прикладом для наслідування як капітан. Я б волів бачити його на полі, але, очевидно, я щасливий, що він тут, щоб передати свою енергію решті команди.

«Баєр» – справжня команда, надзвичайно організована. Вони універсальні, вміють добре захищатися та відбирати м'яч. Результати, яких вони досягли в цьому сезоні, не є випадковістю. Безумовно, у фіналі можуть мати значення дрібні деталі. Ми повинні поважати їх і намагатися швидко адаптуватися до суперників, з якими ми зустрічаємося.

Я думаю, що італійська ліга значно покращилася за останні роки. Наші команди доходять до фіналів, ми покращили свою позицію в рейтингу УЄФА. Що стосується нас, то я думаю, що такі ігри, як ця, можуть тільки допомогти нам вдосконалюватися».

Матч «Аталанта» – «Баєр» відбудеться 22 травня о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італія – Албанія – 2:1. Найшвидший гол і камбек від Скуадри. Відеоогляд
Футбол | 16 червня 2024, 00:49 1
Італія – Албанія – 2:1. Найшвидший гол і камбек від Скуадри. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу 1-го раунду групи В

Словенія – Данія. Відео голів та огляд матчу (оновлюється)
Футбол | 16 червня 2024, 19:07 0
Словенія – Данія. Відео голів та огляд матчу (оновлюється)

Дивіться відеоогляд матчу 1-го туру групи С на Євро-2024

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.